Forum Kullanımı Hakkında

Başlatan hamzakursad, 12 Eylül 2013, 17:35:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 01:42:49
Olmadı ama şimdi bu , direk ölü taklidi yapıyorum :))

Birkaç boş çukur vardı en son :PP
Mezarlık konusuna alalım o zaman sizi :))

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/mezarlik/

nukhet

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 01:42:49
Olmadı ama şimdi bu , direk ölü taklidi yapıyorum :))
Bu gece foruma girer girmez mesaj düşünce etli ekmek kokusunu hemen almıştımki :g

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:44:17
Birkaç boş çukur vardı en son :PP
Mezarlık konusuna alalım o zaman sizi :))

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/mezarlik/

Sağolun hocam ben buraya parkettim şimdilik :))
Üçler mezarlığı taraflarını hiç bilmem , zaten şimdi tramvay yapılıyor o tarfta trafik çok kötü .Geçen bir misafiri götürdüm yola girmiş bulundum sonrasında navigasyonla anca yaşam alanlarıma dönüş yapabildim .Hayatımdan soğudum resmen ...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:44:29
Bu gece foruma girer girmez mesaj düşünce etli ekmek kokusunu hemen almıştımki :g
12 senedir Konya'da yaşıyorum ve ilk geldiğim gün yedim etliekmek bir daha da tövbe ettim .Benim damak tadıma uymuyor :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 01:49:58
Sağolun hocam ben buraya parkettim şimdilik :))
Üçler mezarlığı taraflarını hiç bilmem , zaten şimdi tramvay yapılıyor o tarfta trafik çok kötü .Geçen bir misafiri götürdüm yola girmiş bulundum sonrasında navigasyonla anca yaşam alanlarıma dönüş yapabildim .Hayatımdan soğudum resmen ...

???
Tamam yahu mesaj alındı, gelmeyiz misafirliğe, sonu kötü bitiyor anlaşıldı :))

nukhet

Halise hocam ben kendimi tanıtayım size Orduluyum, 20 yıldır Konya da yaşıyorum, Ankara da doğdum, kütüğüm İstanbul fatih

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:53:44
???
Bence formca bir gezi düzenleyin gelin Konya ya, ne güzel Meram bağlarımız var, Mevlanamız var, Yurtdışından bile gelen çok, şaka yapmıyorum, Gelirkapısı gezisi konya ya ne güzel olur

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:53:44
???
Gelin tabi ama Mevlana 'ya götürmem ,-Üçler mezarlığının karşısında :))
Tramvay yolu bitsin öyle gelin ya da , etli ekmek de yok .Bıçak arası yediriyorum ben misafirlere .Şartlar böyle :))

halisekarakaya

Ben doğma büyüme İstanbulluyum.İstanbul'dan gelen hiç bir misafirimin mutlu olduğunu hatırlamıyorum gezecek görecek yer açısından .En iddialı yerlerde bile bizzat yüzlerindeki ifadenin ne anlama geldiğini biliyorum :))
Yorulmaya gerek yok biz seni görmeye geldik modu :))
Mevlana ve yöresel yemekler dışında kimse büyük beklentilerle gelmesin Konya'ya...

rota26

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:25:36
Halise hocam siz kusura bakmayın asıl, forum gündemide zaten hep biz konyalılar bozuyor, tabi bir de bilgin hocam, Elisa hoca daha ne kadar dayanır bu duruma bilmem artık :S
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:40:45
Hahaha :D Halise Hoca da Konya' dan bu arada :))  -:))

-:)) -:)) -:))

bune ya birgün herkes konyalı olacak gibi bişeyler var ortada hayırlısı bakam.adres  üçler mezarlıgı  :D

şaka maka ben iyi tırsmaya başladım yalnız.