Forum Kullanımı Hakkında

Başlatan hamzakursad, 12 Eylül 2013, 17:35:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:01:38
Dün uyarılsaydım iyi olurdu Halise hocama bilmeden saygısızlık etmiş oldum :'(

Aslında benden kaynaklandı, Nükhet bana sormuştu ama ben Halise Hocam'ın kızmayacağını söylemiştim, kişisel olduğunu bilmiyordum Hocam
Benim kusuruma bakmayın, Nükhet'le alakası yok  :)

Filmlerdeki o yapmadı ben yaptım diye sivrlen tipler vardır ya, işte ben onlardanım  :g Allah belamı vermesin  (d) sus dimi  (d)

Coulers79

Başkasının avatarıyla foruma girmek zınhar cayiz değildir. Forum kaideleri bilmem kaçıncı madde. Bu kaide 10 bin üye olduğumuzda ve üyenin
hiç aktif olmayıp şikayet etmemesi şartıyla belki gözden kaçabilir. :PP  Yoksa kırmızı çıkabilir, mavi çıkabilir sarı turuncular hani bana diyebilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:04:19
Bu avatar bulma işini Hakan hocama bırakmayında aman diyim :) Kesin ihtiyar bir kadın resmi bulur bana :g

Birine bırakmayalım zaten. Bence siz bakın ya da az çok fikir verin arada denk gelirsek ilgileniriz :)
Sizinle en çok özdeşleşecek avatarı aslında yine siz bulursunuz ya da görünce zaten seversiniz :)
Sürekli değiştiren arkadaşlar da var. ya deniyorlar ya da aynı avatarı sürekli kullanmaktan sıkılıyorlar sanırım.

nukhet

Ya Elisa hocam istarsurf diye bir virüs bulaştı bilgisayarıma inanki avatar filan düşünecek durumda değilim, bir türlü kaldıramıyorum, daha sonra bakacam bu avatar işine , belkide etli ekmek resmi olur, eee nede olsa konyalıyız

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 29 Ağustos 2014, 01:04:57
Aslında benden kaynaklandı, Nükhet bana sormuştu ama ben Halise Hocam'ın kızmayacağını söylemiştim, kişisel olduğunu bilmiyordum Hocam
Benim kusuruma bakmayın, Nükhet'le alakası yok  :)

Filmlerdeki o yapmadı ben yaptım diye sivrlen tipler vardır ya, işte ben onlardanım  :g Allah belamı vermesin  (d) sus dimi  (d)

Uyarıları yapan ben değilim bu arada :)
Paragelsinde ( yeni kullanıcıadı demre oldu bu arada ) arkadaşımızın bahsettiği uyarıı da ben yapmamıştım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:19:03
Ya Elisa hocam istarsurf diye bir virüs bulaştı bilgisayarıma inanki avatar filan düşünecek durumda değilim, bir türlü kaldıramıyorum, daha sonra bakacam bu avatar işine , belkide etli ekmek resmi olur, eee nede olsa konyalıyız

:D :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:01:38
Dün uyarılsaydım iyi olurdu Halise hocama bilmeden saygısızlık etmiş oldum :'(
Saygısızlık değil ,estağfirullah:)
Durum ElisamMcCline'nın özetlediği gibi sadece.Çok uzun zamandır kullanıyorum ,bizzat kendi orijinal resmimden bizzat tarafımca yapıldı .Aşırı kişisel :)
Ptc alemine bu avatarla giriş yaptım ve çok içselleştirdim.Değilse avatar sizin olsun hatta size de yapayım istediğiniz gibi :)
Forum gündemini de meşgul ettim ,kusura bakmayın :)

nukhet

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 01:22:38
Saygısızlık değil ,estağfirullah:)
Durum ElisamMcCline'nın özetlediği gibi sadece.Çok uzun zamandır kullanıyorum ,bizzat kendi orijinal resmimden bizzat tarafımca yapıldı .Aşırı kişisel :)
Ptc alemine bu avatarla giriş yaptım ve çok içselleştirdim.Değilse avatar sizin olsun hatta size de yapayım istediğiniz gibi :)
Forum gündemini de meşgul ettim ,kusura bakmayın :)
Halise hocam siz kusura bakmayın asıl, forum gündemide zaten hep biz konyalılar bozuyor, tabi bir de bilgin hocam, Elisa hoca daha ne kadar dayanır bu duruma bilmem artık :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:25:36
Halise hocam siz kusura bakmayın asıl, forum gündemide zaten hep biz konyalılar bozuyor, tabi bir de bilgin hocam, Elisa hoca daha ne kadar dayanır bu duruma bilmem artık :S

Hahaha :D Halise Hoca da Konya' dan bu arada :))  -:))

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:40:45
Hahaha :D Halise Hoca da Konya' dan bu arada :))  -:))
Olmadı ama şimdi bu , direk ölü taklidi yapıyorum :))