Forum Kullanımı Hakkında

Başlatan hamzakursad, 12 Eylül 2013, 17:35:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ikose - 29 Ağustos 2014, 02:29:06
Vovvv, bugün kulaklarınız çınlattık, sizi görmek ne güzel Halise hocam :)  :y  (p)
Teşekkür ederim :) Bilmukabele :)
Bana da malum olmuş işte :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 02:31:31
Ben itiraz ediyor gibi oluyorum sürekli :)
Bence bu toplulukla organizasyon zor ama denemek isteyen varsa deneyebilir :)

Aslında itiraz değil gerçekler :)
Bu tip organizasyonlar zordur.Ben kimin şehrine gidiyorsam randevulaşıp buluşmakta buldum çözümü :)
Forumdan pek çok arkadaşla bizzat tanıştım ve gerçekten çok keyifli oluyor. Uzun zamandır tanıdığın bir dostla ama ilk defa gçreceğin biriyle buluşuyor olmak çok enteresan oluyor :)

orcanto

Arkadaşlar mobilden girdigim icin sorun oluyo forum duzenle diyom hemen sekme kapaniyor onun icin bana imza duzeltme linkini atarmisiniz tskler

orcanto

Tskler arkadaslar telefondan girenler icin bi duzenleme yapilmali bence o buton ustune basiyom direk aciliyo sayfa basili tutuyom yeni sekmede ac baglantiyi kaydet diye sayfa geliyor yani telefondan imza duzenleme yerini acmak zor okuyor telefon s4 mini

ElisaMcCline

Prof,ilden girdikten sonra, menüde forum profilinden de girebilirsin.
Üst menüdeki açılır menüden girmek zorunda değilsin, onlar profile girince de sağdaki menüde var zaten.

orcanto

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Eylül 2014, 00:10:49
Prof,ilden girdikten sonra, menüde forum profilinden de girebilirsin.
Üst menüdeki açılır menüden girmek zorunda değilsin, onlar profile girince de sağdaki menüde var zaten.

Gene aynı sey oluyo profili duzenle tikliyom altinda sekme açılıyor ama sayfa yenileniyor bu seferde gene tutturamiyorum yani

Coulers79

Önce imzanı bir sadeleştir öyle dene istersen.

Dexsite

Foruma yeni oldum. Bir konu açtım fakat yanlış yazmışım bazı şeyleri düzenleme seçeneğini bulamadım. Ve ayrıca profilimde sınırlı üyelik yazıyor ve bazı yerlere erişemiyorum. Bu neden acaba?

Şimdiden teşekkürler.

AnilK

Merhaba, foruma hoşgeldiniz. Mesaj sayınız 5 ve üzeri olduğunda düzenleme ve bazı bölümlere erişim yetkiniz otomatik olarak açılacaktır.