Forum Kullanımı Hakkında

Başlatan hamzakursad, 12 Eylül 2013, 17:35:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:58:05
Bence formca bir gezi düzenleyin gelin Konya ya, ne güzel Meram bağlarımız var, Mevlanamız var, Yurtdışından bile gelen çok, şaka yapmıyorum, Gelirkapısı gezisi konya ya ne güzel olur

Yer çok da önemli değil aslında :) Daha önce bir buluşma yapsak mı dedik ama, çoğumuz iş/güç/çocuk .. Daha gençler için o işler galiba :)
Zırt dediğinde şehir değiştirip arkada kalan işi olmayacak, sorumluluklar işi biraz bozuyor :)

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 01:59:01
Gelin tabi ama Mevlana 'ya götürmem ,-Üçler mezarlığının karşısında :))
Tramvay yolu bitsin öyle gelin ya da , etli ekmek de yok .Bıçak arası yediriyorum ben misafirlere .Şartlar böyle :))

Mezarlıpa yakın bir gezi ve Bıçak arası yemek ???
Şartlar biraz ağır gibi geldi bana :))

nukhet

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 02:06:42
Ben doğma büyüme İstanbulluyum.İstanbul'dan gelen hiç bir misafirimin mutlu olduğunu hatırlamıyorum gezecek görecek yer açısından .En iddialı yerlerde bile bizzat yüzlerindeki ifadenin ne anlama geldiğini biliyorum :))
Yorulmaya gerek yok biz seni görmeye geldik modu :))
Mevlana ve yöresel yemekler dışında kimse büyük beklentilerle gelmesin Konya'ya...
Ya halise hocam benim İstanbuldan gelen misafirlerim, çoğunlukla akrabalarım oluyor gelenler, daha uçaktan iner inmez beni büyücüye götür diyorlar, anlamadım gitti, ne büyücüsü diyorum, ben den iyi büyücümü olur hadi eve diyorum :g

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 02:08:37
Yer çok da önemli değil aslında :) Daha önce bir buluşma yapsak mı dedik ama, çoğumuz iş/güç/çocuk .. Daha gençler için o işler galiba :)
Zırt dediğinde şehir değiştirip arkada kalan işi olmayacak, sorumluluklar işi biraz bozuyor :)

Bayram gezisi filan olabilir, herkes tatildeyken

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 02:13:08
Bayram gezisi filan olabilir, herkes tatildeyken

Dediğiniz gibi, herkes tatilde :D Kim gelecek :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 02:08:37

Gerçekler bunlar hocam .Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem.Tatlı dil güler yüz yeter derseniz 7/24 kapım tüm sevdiklerime açık :)

nukhet

Hakan hoca organizasyonu yapar,  Bayramda kimse çalışmıyorki, aileleriyle birlikte gelir arkadaşlar demek istedim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 29 Ağustos 2014, 02:15:32
Gerçekler bunlar hocam .Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem.Tatlı dil güler yüz yeter derseniz 7/24 kapım tüm sevdiklerime açık :)

:) :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 02:16:17
Hakan hoca organizasyonu yapar,  Bayramda kimse çalışmıyorki, aileleriyle birlikte gelir arkadaşlar demek istedim
Ben tatilde olucam , Anamur Bozyazı'ya beklerim hepinizi :))
Bayramın birinci günü Konya tam bir hayalet şehir gibi oluyor , birkaç trend kafe ve etliekmekçiler dışında heryer kapalıydı Ramazan Bayramında ve benim İstanbul'dan misafirim vardı...Bayram iyi fikir değil bence ;)

ikose

Vovvv, bugün kulaklarınız çınlattık, sizi görmek ne güzel Halise hocam :)  :y  (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 02:16:17

Ben itiraz ediyor gibi oluyorum sürekli :)
Bence bu toplulukla organizasyon zor ama denemek isteyen varsa deneyebilir :)