Orjinal Beşiktaş Ürünü Fernandes Forması Almak İstiyorum

Başlatan Uniquehero, 13 Eylül 2013, 12:19:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

hakanatik01

Uniquehero aldın mı formayı,aldıysan nerden aldın bilgi verirsen mutlu olurum stad açılışına kadar sürem olsada biran önce bitirmek lazım bu işi :P  forma almam gerekiyor  hem aldığın yeri hemde siz olsanız hangini alırdınız (3ünü demeyin su değil para yakıyor formalar :P )

hepsi güzel gibi geldi bana ama sanki beyaz bir adım önde :)
verdiğiniz linklerede baktım kartal yuvası falan üye ol dedi vazgeçtim,gittigidiyorda buldum ama burdan mağazadan alsam aynı fiyat yahu :P

bekeli

Üstünden 1 sene geçmiş :D

Formaların hiçbirisine kanım ısınmadı nedense :P

Vodafone reklamı olmayaydı siyah olanı al derdim ;)

Formayı mağazadan al bence. Gittigidiyor'dakiler sahte olabilir.

hakanatik01

mağzalarda sahtekar artık yahu çok meşhur bir yer var bilirsin belki sen yalı spor /  barçın spor diye oralar bile sahte satıyormuş artık yahu adamlar :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ağustos 2014, 15:14:28
mağzalarda sahtekar artık yahu çok meşhur bir yer var bilirsin belki sen yalı spor /  barçın spor diye oralar bile sahte satıyormuş artık yahu adamlar :P

Aslında o bahsettiğin mağazalar güvenilir.
Ama sen yine de resmi satış mağazalarından al. Beşiktaş için sanırım kartal yuvası mağazaların ismi.

İzmir için adresler :P

[spoiler]İZMİR KARTAL YUVASI

Gaziosmanpaşa Bulvarı No:1/E  Swiss Otel Büyük Efes Altı  Alsancak KONAK / İZMİR TEL: 0232 422 22 55

Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:30-19:30  Cumartesi 09:30-19:30 Pazar 11:00-18:30

EGEPARK AVM KARTAL YUVASI

Mithatpaşa Caddesi No:1460 Z / 26 Ege Park AVM BALÇOVA / İZMİR tel:0232 259 50 53

Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00 Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00

İZMİR BORNOVA KARTAL YUVASI

Kazım Dirik Mahallesi Süvari Caddesi No:36/A  BORNOVA / İZMİR TEL: 0232 343 190[/spoiler]

hakanatik01

Çokta güvenme o zaman diyeyim,içerde oraya mal tedariki sağlayan adamlarım var :PP :D
Ama kartal yuvasında yanlış olmaz dediğin adreslerden balçova yakın oraya bakayım teşekkür ettim :)

ikose

Eminönünde tüm takımların formlarının çakmalarını gördüm 10 - 15 lira şaştım kaldım  (prt)

[spoiler]adres =  Üniversitenin altındaki ana kapı girişinin yanındaki sokakta   :g[/spoiler]

hakanatik01

Klübe yardım yahu koca stad yaptılar çakmamı alıcaz ustam :P benim dediğim çakma ama orjinal fiyatına :P bildiğin mağazada satıyorlar formalarda artık para gibi güvenli yapıyorlar yaldızlı maldızlı ama çinlilermi bilmem birisi çok benzerini üretiyor  :D bekeli zaten içime kurt düşürdü :P

@bekeli siyahta güzel evet ama beyaz olmasın mı diyorsun ? zaten stadın adı vadofone arena oalcaktı çok kötü gelmedi gözüme :P hafta sonuna gidip bakarım , sen siyah / ben beyaz o zaman  kırmızıyı alır çıkarım :D

bekeli

Beyaz güzel olmasına güzel de kırmızı şeritli vodafone reklamı çok kötü gözüküyor.

Siyah formada reklam o kadar göze batmıyor.