Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

İkosem'in dediklerinden sonra sakinleştinmi  ??? eğer cevabın hayırsa;

Abdest al, namaz kıl ve dua et, başka teselliye ihtiyacın kalmaz  :)
Gayet ciddiyim  :) Bilmiyorsan da sadece otur ve dua et, sakinleşirsin  :)

hakanatik01

ikose ustamın dediği gibi telefon açmalısın yarın bankalar açık değil zaten telefon daha kolay ve ilgileniyorlar makbuzun olmasa bile zaten herşey kayıt altında oluyor endişe etmene gerek yok ara bir bakalım ne diyecekler ;

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Şubat 2015, 00:30:50
yarın bankalar açık değil
Bir de bu var, haftasonundayız. [spoiler]Öfkem 2 misli oldu (d)[/spoiler]

sametseven

Alıntı yapılan: abcb - 07 Şubat 2015, 00:30:19
Abdest al, namaz kıl ve dua et, başka teselliye ihtiyacın kalmaz  :)
Gayet ciddiyim  :) Bilmiyorsan da sadece otur ve dua et, sakinleşirsin  :)
Kalbi ve gönlü temiz sayın modum; Allah'tan başka sığınacak dayanağımız olmayacak elbet. Namaz kılıp dua edeceğim birazdan (hp)

abcb

Geçiştirme bak  (d)
Hakkaten dua et, geçer sinirin geçer  :)

hakanatik01

İyi de çözümü söylüyoruz ya zaten neden öfken artıyor "Alo" de bir kere :D Onlarda hertürlü kayıt oluyor e saatin bile belli senin bulmalarıda kolay bende ne makbuz ne tam saat bilgim vardı ona rapmen halletmişlerdi ,kameraya bile çekiyorlar Atmlerdeyken daha ne kanıtı olacak :P haklılığın belli yani aradığında sorunu düzeltirler müşteri hizmetlerini ara yönlendiriler zaten ;

sametseven

Modum para hakkındaki hata hemen düzelmeli. Arasam bağırıp çağıracağım haksız duruma düşeceğim. Ben öfkesini tutamayan bir insanım. Başıma neler geldi bir bilsen bana hak verirsin artık zerre kadar karşıma çıkan hatayı kabul edemiyorum. Bünyem doldu krize giriyor :'(

hakanatik01

Aramayıp napıcan kendi kendine mi bağırcan oturup ? :) Arayıp, sakin bir şekilde konuşup, başından geçeni anlatacaksın bu kadar belki hemen hallederiz diyecekler zaten ne denecek nasıl tepki alacaksın bilmiyorsun ki karşındaki anlayışsız çıkarsa bağır çağır nolacak ki müşteri herzaman haklıdır bir daha aradığında zaten aynı müşteri temsilcisinin gelmesi bile zor :P Ama genede sinrilerine hakim ol :)

fkork

Abcb nin daha önce belirttiği çözümü uyguladıktan sonra hala daha bağırıp çağırırım diye tedirgin oluyorsan abcb ile öm trafiği başlat.... kısa sürede sabrının sınrlarının genişlediğini hissedeceksin....

sametseven

Alıntı yapılan: fkork - 07 Şubat 2015, 01:08:01
Abcb nin daha önce belirttiği çözümü uyguladıktan sonra hala daha bağırıp çağırırım diye tedirgin oluyorsan abcb ile öm trafiği başlat.... kısa sürede sabrının sınrlarının genişlediğini hissedeceksin....
inanın bana böyle bir modu tanımış olduğum için çok şanslıyım. Destek veren ve beni sakinleştiren herkese teşekkür ederim