Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: sametseven - 07 Şubat 2015, 01:22:35
inanın bana böyle bir modu tanımış olduğum için çok şanslıyım. Destek veren ve beni sakinleştiren herkese teşekkür ederim

Bütün forum idarecilerimiz gerçekten çok iyi ( hakacu müstesna)...
Her türlü problemde rahatlıkla kendilerine müracaat edebilirsiniz...

hakanatik01

Oda zaten abcb'yi tanıtıdığına memnun küstüm oyamıyom :P

şahsına münhasır biriyimdir ;
Benzemez kimse baaanaaa tavrıma hayran olayım :PP

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Şubat 2015, 01:52:22

şahsına münhasır biriyimdir ;
Benzemez kimse baaanaaa tavrıma hayran olayım :PP

Ne demiştim?  +1

hakanatik01

Yani boşuna en ama en mütavazi mod seçilmedim :PP :D

Coulers79

Ortada bir dolandırılma göremiyorum. Hesap kesiminden sonra para yatırdıysan, ekstre para yatırmadan önceki ilk haliyle gelir.
Böyle bir durumda kendini kaybediyorsan işin zor. Yatırım yaptığın bir site scam olsa ne yaparsın acaba?

ElisaMcCline

Geçmiş olsun sametseven :)
Yanlız var ya, cidden 1 bardak suda fırtına koparmak dedikleri de bu olmalı be yahu :)

Hatalar olur. Bu gibi herşeyin kayıt altında olduğu sistemlerde de çok kolay çözümlerir.
Bu kadar çok takmamak lazım, önce bir çözüm için fırsat ver karşı tarafa, olmazsa sinirlenirsin :)

sametseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Şubat 2015, 02:01:39
Ortada bir dolandırılma göremiyorum. Hesap kesiminden sonra para yatırdıysan, ekstre para yatırmadan önceki ilk haliyle gelir.
Böyle bir durumda kendini kaybediyorsan işin zor. Yatırım yaptığın bir site scam olsa ne yaparsın acaba?
Hocam lütfen. İlk mesaja da yazdım 25'inde para yatırdım diye.
Alıntı yapılan: sametseven - 07 Şubat 2015, 00:16:26
Neyse, ATM'den 3 gün sonra yani 25'inde kart için biraz borç yatırdım. Geriye 138 lira kaldı diyordu. Bugün ekstre bana 386 lira kaldı diyor
25 Ocak'tan bahsediyorum. 3 gün öncesi de 22 Ocak'tır. Bana ekstreler ayın 6'sında geliyorlar...
Zaten yatırım yaptığım sadece 2 site var. Birinden yaptığım yatırımı da çıkardım. Diğeri için 10 15 güne daha ihtiyacım var. O dediğinizin zerre ihtimal bile gerçekleşmeyeceği temennimle

Coulers79

Hesap kesim tarihini yazsan daha anlaşılır olur. Pazartesi hesabını kontrol edersin bir problem var mı diye.

PTC konusunda ise hiç birşey garanti değil. Bu siteleri geçim kaynağı olarak görmemen forum tavsiyesidir.

sametseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Şubat 2015, 17:18:24
Hesap kesim tarihini yazsan daha anlaşılır olur. Pazartesi hesabını kontrol edersin bir problem var mı diye.

PTC konusunda ise hiç birşey garanti değil. Bu siteleri geçim kaynağı olarak görmemen forum tavsiyesidir.
Kesim tarihi 5 Ocak'tı geçen ay, bu ay da 5 Şubat. Pazartesi halledeceğim bir şekilde.
Şey, haklısınız hocam. Üniversiteyi bitirmem ve düzenli bir iş daha önemli. PTC işi ek gelir olmalı (hp)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Şubat 2015, 01:52:22

Ne zamana kadar küs kalacaksın Modum  :g söylede o zamana kadar rahat rahat fink atayım  :PP