Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Küstüğüm kişiler belli foruma küsmedim ki :PP Muhattap olmam küstüğümle olur biter,senin kurtuluşun yok :P

gsliali30

yatışmışsındır şimdiye kadar ama benden bu yaşımda  (eht) nasihati karşına çıkan zorluklarda hemen isyan edip sinirlenme sakince düşün her işte bir hayır vardır de sonrada o zorluğu atlatmak için çözüm yolu ara tabi her zaman allahtan yardım istiyerek :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 00:28:55
Küstüğüm kişiler belli >>>> abcb  (d)
Muhattap olmam küstüğümle olur biter

Tüh  :PP

sametseven

Arkadaşlar kalbime huzur verdiniz. Hepinize çok minnettarım (k) (a)

volkanaydinli

Geçmiş olsun, belli ki düzelecek bir sorun, başka derdin olmasın...

enderege

Ben bir zamanlar 2400$ dolandırıldım. İş bankası bunu kısa bir süre içinde çözdü. Bu nedenle sizde bankadaki müşteri temsilcisi ile devamlı irtibatta olun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Fronar

İş bankasını oldum olası sevmem.(Tam da üstünde oturuyorum arkadaş.  :)) ) Kesim ücretleri vb. gerçekten çok fazla.

ikose

Sonucu merakla bekliyoruz, Unuttuk sanma samet  *)

sametseven

Alıntı yapılan: ikose - 09 Şubat 2015, 09:32:18
Sonucu merakla bekliyoruz, Unuttuk sanma samet  *)
Bu banka beni uğraştıracak arkadaşlar. Tahminlerimde yanılmadım ve haklı çıktım şimdilik.
    Sonucu yazayım, bankadan şimdi geldim. Bana yatırdığım 248 liranın sisteme görünmediğini söylediler. Bir dilekçe yazdım ve dilekçeye ekstremin taranmış halini iliştirip bankaya bıraktım. 10 günde belli olacağını, bu nedenle 386 lirayı tastamam yatıracağım söylendi :'( >:(
    Kanıt ekstreme bir daha baktım ki orada son ödeme tarihi 00.00.0000 yazılmış. Bu nedenle olabileceğini de düşünüyorum. Ayrıca daha 1 ay olmadı kart bana çip bozuk hatası verdi.

ikose

ATM hataları çok kısa zamanda hallolur aslında..
çünk, hergün para eklerler ve ekleme yaparken bakiye mutabakatı yapmak zorundalar..
senin işleminde olmadığına göre ellerinde senin yatırdığın para zaten açıkta bekliyor demektir..
ancak prosedür gereği demişlerdir bu kadar süreyi..
Sen sıkma canını :)
Eğer bu işlemi şube veznesinden yaptım deseydin eyvah diyebilirdik  :y
Tek sıkıntı sana faiz uygulamaları olacak ki işlemini kontrol etmekle senin yükümlü olduğunu düşünürsek bunun iadesini isteyemeceksin  :S