Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: sametseven - 08 Mayıs 2015, 15:36:58
Bir aksilik çıkmadıkça sitelere devam edeceğim. Hayırlı cumalar selam ve dua ile :)
Seni burada tekrar gördüğüme sevindim :)

sametseven

Buradan gitmeyi hiç istemiyorum beni bana bırakırlarsa :D :y

bayram4558

S.A.arkadaşlar şimdi size istatistiklerimi paylaşacağım. Bu işe mayıs 2015 de başladım şuana kadar
kazandığım para 250 tl artı bir sabun(qapel).

şimdi gelelim kaybettiklerime mayıs 2015 den sonra
1 adet asus zenfone 5 bizim oğlan suya düşürdü. Telefon yüzemiyor asusa dava açmayı düşünüyorum.
1 adet huwaei marka telefon kayboldu kendisinden bir daha haber alınamadı. Görenlerin insanlık namına bana bildirmesini rica ediyorum.
650 tl evde kayboldu 20 gün oldu hala aranıyor.
50 tl 20+20+10 düştü. Hala kalkmasını bekliyorum.

ve zaten buradan para gelecek para var diye normalde almayacağım gereken bir çok şey aldım.

ben ref kiralama falan olaylarına pek girmiyorum. Biraz daha sıkıntılı. Ama diğerlerinde özellikle ptc de sorun olmaz diye düşünüyorum (dinen).

Sözün özü benim bu işten kazandığım para pek hayır getirmedi bana.

kâr:250+sabun
zarar:1660 tl gitti

Peki bırakacağım mı bu işi yaklaşık 1 gün herhangi bir tıklama yapmadım..

Bu gün yine başladım.  (hydr)

- Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşılmasın buradan gelecek parada hayır yok diye bir şey söylemek istemiyorum. Sadece başımdan geçenleri anlattım. Belki vardır bunda da bir hayır. Zaten bu olayların büyük kısmı benim dışımda gelişti. Yani telefonların ikisinin parasını da ben verdim ama kaybeden ve suya düşüren eşimdi. Yine benim param olmak ile birlikte paraların büyük kısmını da eşim kaybetti ve o bu işler hiç ilgilenmiyor.

Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler. (ok)

ibrhmsny

uzun uzadıya bilimsel bir makale gibi cevap vermeyeceğim. görüşlerinin öznel olduğunu sen de biliyorsun. ve önemli bir uyarıyla asıl söylemek istediğime geçeyim. uyarım şudur ki; insanlar kendi yaptığı işlere bir süre sonra başlangıçta beğenmiyorsa da beğenmeye,yanlış buluyorsa da doğru bulmaya ve hatta aşırı bir şekilde savunmaya başlarlar. bu yüzdendir ki, internetten para kazanmaya çalışan bir çok insanın bulunduğu bir forumda bu işlerden kazandığımla pek hayır görmedim dersen alacağın cevaplar çoğunlukla karşı görüşte olacaktır.
gelelim yorumuma;
bence de bırak.kendine bir süre koy.6 ay veya 1 yıl gibi. ama daha kısa olmasın. bu bıraktığın süre boyunca gelir gider dengene bak ve aynı istatistiği kaydet. ve sonuca bak. eğer sana olağandışı gelen bu kayıplar artık olmuyorsa o zaman öyle devam edersin. yok hala kayıpların devam ediyorsa ptc ye geri dönersin veya kayıplarının sebeplerini başka yerde ararsın.
gelişmeleri de bizle paylaşırsan sevinirim :)

yine de uzun yazdım :))

affola :)

bayram4558

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Kasım 2015, 14:22:30
uzun uzadıya bilimsel bir makale gibi cevap vermeyeceğim. görüşlerinin öznel olduğunu sen de biliyorsun. ve önemli bir uyarıyla asıl söylemek istediğime geçeyim. uyarım şudur ki; insanlar kendi yaptığı işlere bir süre sonra başlangıçta beğenmiyorsa da beğenmeye,yanlış buluyorsa da doğru bulmaya ve hatta aşırı bir şekilde savunmaya başlarlar. bu yüzdendir ki, internetten para kazanmaya çalışan bir çok insanın bulunduğu bir forumda bu işlerden kazandığımla pek hayır görmedim dersen alacağın cevaplar çoğunlukla karşı görüşte olacaktır.
gelelim yorumuma;
bence de bırak.kendine bir süre koy.6 ay veya 1 yıl gibi. ama daha kısa olmasın. bu bıraktığın süre boyunca gelir gider dengene bak ve aynı istatistiği kaydet. ve sonuca bak. eğer sana olağandışı gelen bu kayıplar artık olmuyorsa o zaman öyle devam edersin. yok hala kayıpların devam ediyorsa ptc ye geri dönersin veya kayıplarının sebeplerini başka yerde ararsın.
gelişmeleri de bizle paylaşırsan sevinirim :)

yine de uzun yazdım :))

affola :)

Sn. @ibrhmsny
Ben burada yazarken sadece bu forumun sadece para kazanmak için değil insani ilişkilerinin de üst düzeyde olduğunu gördüğüm için paylaşmak istedim. Bazen insanlar başından geçenleri birileri ile paylaşmak ister ya sırf paylaşma içgüdüsü ile yaptım kimseye buradan gelecek para da hayır yok diyemem Böyle anlaşıldı ise kusura bakmayın. Şimdi yazımın sonuna bu ifade ekliyorum.

ibrhmsny

100 ü aşkın kelime içeren mesajımdan 'internetten para kazanmak isteyenlerin çoğunlukta olduğu' kelime grubuna dikkat çekmen de algıda seçicilik :)
ve telefonun suya düşmesi de ve kaybettiğin paralar da:)
insan ilişkilerinin üst düzeyde olduğu bir forum olmasaydı kısaca hadi ordan diye cevap alırdın, paragrafla cevap verilmezdi :)
ayrıca bir konu başlığı açıp bu işlerden kazanılan paraların kimseye hayrı yok da diyebilirsin,sanırım yöneticilerimiz bundan alınmazlar aksine her şeyi seviyeli tartışabilir ve savunabiliriz.
ve bir önceki mesajımın son bölümünde net bir şekilde tavsiye verdim.(uzmanından aldın tavsiyeyi bilgin olsun :) )
asıl ben yanlış anladıysam affola sn @bayram4558

bayram4558

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Kasım 2015, 15:14:12
100 ü aşkın kelime içeren mesajımdan 'internetten para kazanmak isteyenlerin çoğunlukta olduğu' kelime grubuna dikkat çekmen de algıda seçicilik :)
ve telefonun suya düşmesi de ve kaybettiğin paralar da:)
insan ilişkilerinin üst düzeyde olduğu bir forum olmasaydı kısaca hadi ordan diye cevap alırdın, paragrafla cevap verilmezdi :)
ayrıca bir konu başlığı açıp bu işlerden kazanılan paraların kimseye hayrı yok da diyebilirsin,sanırım yöneticilerimiz bundan alınmazlar aksine her şeyi seviyeli tartışabilir ve savunabiliriz.
ve bir önceki mesajımın son bölümünde net bir şekilde tavsiye verdim.(uzmanından aldın tavsiyeyi bilgin olsun :) )
asıl ben yanlış anladıysam affola sn @bayram4558

Burası para kazanma forumu olduğu için ilk onu gördüm galiba. Aslında yazıyı ptc den kazanılan para helal mi diye bir konu var orada açacaktım ama sonra bu konuyu görünce burası bana daha yakın geldi.
Biraz ara vermek isterim ama şimdi çalıştığım yerde işin açıkçası uzun zaman internet başındayım ve eğer böyle şeyler ile ilgilenip zaman geçirmez isem kötü şeyler ile ilgileneceğim gibi bir his oluyor bende.
Daha dikkatli şekilde cevabını okuyunca güzel bir söz hatırladım. 

"İnandığın gibi yaşamaz isen yaşadığın gibi inanırsın." (ok)

ibrhmsny

güzel şeyler hatırlatabildiysek ne mutlu bize :)

Coulers79

En uygun yerde paylaşmışsın. :y Forumun konu dışı bölümü tartışma yaratmayacak her türlü seviyeli paylaşıma açıktır.
Yazına göre, kayıpların sitelerle alakalı değil. Para gelmeden harcama yapmamak lazım, zirâ çoğu sitenin garantisi yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bayram4558 - 23 Kasım 2015, 14:08:44
S.A.arkadaşlar şimdi size istatistiklerimi paylaşacağım. Bu işe mayıs 2015 de başladım şuana kadar
kazandığım para 250 tl artı bir sabun(qapel).

şimdi gelelim kaybettiklerime mayıs 2015 den sonra
1 adet asus zenfone 5 bizim oğlan suya düşürdü. Telefon yüzemiyor asusa dava açmayı düşünüyorum.
1 adet huwaei marka telefon kayboldu kendisinden bir daha haber alınamadı. Görenlerin insanlık namına bana bildirmesini rica ediyorum.
650 tl evde kayboldu 20 gün oldu hala aranıyor.
50 tl 20+20+10 düştü. Hala kalkmasını bekliyorum.

ve zaten buradan para gelecek para var diye normalde almayacağım gereken bir çok şey aldım.

ben ref kiralama falan olaylarına pek girmiyorum. Biraz daha sıkıntılı. Ama diğerlerinde özellikle ptc de sorun olmaz diye düşünüyorum (dinen).

Sözün özü benim bu işten kazandığım para pek hayır getirmedi bana.

kâr:250+sabun
zarar:1660 tl gitti

Peki bırakacağım mı bu işi yaklaşık 1 gün herhangi bir tıklama yapmadım..

Bu gün yine başladım.  (hydr)

- Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşılmasın buradan gelecek parada hayır yok diye bir şey söylemek istemiyorum. Sadece başımdan geçenleri anlattım. Belki vardır bunda da bir hayır. Zaten bu olayların büyük kısmı benim dışımda gelişti. Yani telefonların ikisinin parasını da ben verdim ama kaybeden ve suya düşüren eşimdi. Yine benim param olmak ile birlikte paraların büyük kısmını da eşim kaybetti ve o bu işler hiç ilgilenmiyor.

Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler. (ok)

@bayram4558

Geçmiş olsun :)

Benim gördüğüm kadarıyla bunlar hayatın garip cilveleri. Yani herkesin başına gelebilir olaylar :)
Geldi mi de hep üstüste gelmez mi zaten bu meretler :) (d)

Ancak benim gördüğüm kadarıyla, senin kafan zaten bu kazanç konusunda pek de rahat/net değil.
Dolayısıyla kendin bir yönlendirme/gerekçe görebilme durumundasın zaten :)

Bu durumda bence de ara vermelisin, ama birşey olursa/olmazsa gibi denemelere girersen, bu hayatın akışına aykırı olacaktır.
Çünkü normal hayatını sürdüren hiçkimsenin başına hiçbirşey gelmez gibi bir stabil düzen yok.
(sadece bir örnek) Hacca gitmiş birinin telefonu kaybolmaz, parası düşmez, evine hırsız girmez vs. vs dememiz de pek mümkün değil :)
Herşey her zaman olabilir bu hayatta :)

Otur, nedir ne değildir diye biraz düşün diyorum ben.
Kafandaki soru işaretleriyle ilgili bence herşey. Bu konuyu/geliri kafanda mantıklı bir yere oturtamıyorsan, zaten bir gerekçe de aramadan bırakmalısın bence :)

Bu konuya, kendi bakış açımı da yazmak isterdim ama, gereksiz buluyorum. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar.
Herkes kendi karar vermeli bence :)

Sadece takıldığım şöyle bir nokta var,d değinmeden geçemeyeceğim:
Eğer ki kafanda soru işaretleriyle de olsa, sana gelen 250TL ve bir adet sabun konusundan bahsediyorsak,
ve yaşadıklarının sebeb, olarak bunu görüyorsan ya da görme ihtimalin oluşabiliyorsa,
Bahsi geçen rakamları düşünürsek, önünde çoook ciddi bir sıra olması gerekmez miydi diye düşünmeden de kendimi alamıyorum :)
Bu kadar INSTANT bir ceza/karşılık bana çok da mantıklı gelmiyor :)