Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Şubat 2015, 00:27:43
Bakanlar kurulu karar alamış bak Arınç açıklamış "Ancak ilgili dönem içinde, mezun olamayan öğrencilerden normal öğrenim için artırımsız olarak katkı payı alınacaktır. Süresi 4 yıl olandan 4 katkı payı alınmayacak, bunu aşanlardan da yüzde 50 veya başka bir şekilde artırımlı değil o yıl için ne kadarda katkı payı bu alınmaya devam edecektir." sanada vurur mu bilmem araştır o konuyu ,2misli ödenmeyecekmiş artık ödediklerin de geri alınabilecekmiş sanırım tam ayrıntılı izleyemedim öyle bakarken denk geldim sen araştır artık :P

Çok güvenmeyin.....

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Şubat 2015, 00:27:43
Bakanlar kurulu karar alamış bak Arınç açıklamış "Ancak ilgili dönem içinde, mezun olamayan öğrencilerden normal öğrenim için artırımsız olarak katkı payı alınacaktır. Süresi 4 yıl olandan 4 katkı payı alınmayacak, bunu aşanlardan da yüzde 50 veya başka bir şekilde artırımlı değil o yıl için ne kadarda katkı payı bu alınmaya devam edecektir." sanada vurur mu bilmem araştır o konuyu ,2misli ödenmeyecekmiş artık ödediklerin de geri alınabilecekmiş sanırım tam ayrıntılı izleyemedim öyle bakarken denk geldim sen araştır artık :P
27 Şubat son benim için. Ayın 25'ine dek bekleyeyim eğer doğruysa benim için çok iyi olur (hp)

AnilK

Bizim ünide de ay sonuna ertelediler ekstra ödemeleri, yeni kararın netleşmesini bekliyorlar.

sametseven

Alıntı yapılan: AnilK - 12 Şubat 2015, 01:40:01
Bizim ünide de ay sonuna ertelediler ekstra ödemeleri, yeni kararın netleşmesini bekliyorlar.
Hayırlısı olsun Anıl hocam. Yatıracağım 280 lira para. Günlük 30$ kazanıyorum o güne kadar nasipse rahat rahat öderim (a) Zaten paypal nakite 300 TL kazancı da çektim, kredi kartını çıkardım neredeyse (p)

sametseven

Ama okuduğum bölüm size tuhaf gelebilir: Okul öncesi öğretmenliği ;) :D

volkanaydinli

Niye tuhaf gelsin, en gerçerli mesleklerden birisi, ilerisi de son derece aydınlık görünüyor, nasıl olsa herkeste min. 3 çocuk, illa ki kreşe, anaokuluna gidecek bunlar :)

sametseven

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 12 Şubat 2015, 22:34:07
Niye tuhaf gelsin, en gerçerli mesleklerden birisi, ilerisi de son derece aydınlık görünüyor
50 tane kızın içinde 4 5 erkek okuduk ;) en son bu mesleğin erkek istatiği % 10 civarıydı 15 olsun. Misal olarak yazayım 150000 öğretmen olsa bugün 25000 erkek yok içlerinde ki bu sayı bile imkansız önümüzdeki 3 4 seneye bile. İşte tuhaflık burada bence

sametseven

Bugün 2 kere banka tarafından arandım. Tahminlerimde yanılmadığımı ilk gün anlamıştım. Bana kayıp paranın ne olduğuna dair bir cevap veremedikleri gibi, araştramadıklarını da söylüyorlar. Parayı araştırmaktan vazgeçiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum kartı basana ve bankamatiği yapana (sns)

sametseven

Geceden itibaren bir süre aranızda olamayacağım. Reklam bildirimlerim gelmeyecek :( Allah imtihan olarak insanların karşısına pek çok şey çıkarır. Ne yazık ki benim imtihanım ailemle ve beni çok üzdüler. Evimi terkediyorum bir süreliğine. Ben onlara ne maddi ne manevi olarak tek bir zarar vermedim, sadece bana karışmamalarını diledim ancak bana bunları layık gördüler [spoiler]Beni zorla psikiyatrise götürmek istiyorlar annem ve kızkardeşim, gerekirse deli gömleği giydirerek. Hatta kendilerince hastaneye yatırmak. Anne baba ayrı, beni yıllarca yıktılar. Kendileri de yıkıldılar. Aralarındaki sorun bitti benim komşulara selam vermememi okulu uzatmam gibi eften püften sebepleri bahane ediyorlar. Allah'a sığınarak sokaklarda parkta mezarlıkta da olsa bir yer bulacağım. Ben onların başlarını öne eğdirmedim ancak onlar yaptıkları ile toplum içinde başımı dimdik kaldırmama hep engel oldular :'( Akılları başlarına gelene dek planladığım şekillerde yaşayacağım. Riskleri aldım Rabbime sığındım[/spoiler]

Keşke bunların hepsi yalan olsaydı ve bunları buraya yazacak kadar paramparça olmasaydım. Biraz olsun rahatlamak istedim. Haklarınızı tek tek helâl ediniz (a) Allahaısmarladık arkadaşlar. Cevap yazacaklar spoiler kısmını açmasınlar ve sadece PM özel mesaj yazsınlar.
edit: sitelerime tıklama yapamayacağım. İkose modum, ptcsite46, nesrin888, illisionist ve aklıma gelmeyen varsa hepsinden özür dilerim

enderege

Her şey insanlar için sözü hep dillendirdiğim bir sözdür. Seninkide öyle olmuş. Ama şunuda unutma!... Bir aile asla ve asla evlatlarının kötülüğü için uğraşmazlar. Bende bir babayım bu nedenle bunu söylüyorum. Seni her ne kadar net ortamında tanısakta çok net bir fikir sahibi değilim. Bir kötü yanınıda görmedim. Fakat sende bir şapkanı önüne koy ve düşün bakalım. Fevri bir davranış sonucu yıkıcı, üzücü bir olaya mahal verme. Sakin bir kafa ile düşün....

PM de atıyorum...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.