Bir süre aranızda olamayacağım

Başlatan djsugar, 05 Ekim 2013, 03:03:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tekrar hayırlı teskereler ricci :):y

Kazasız belasız git,,,, del :)
iyi yolculuklar :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Aralık 2013, 18:53:13
Kazasız belasız git,,,, del :)
Nereyi delmeye gidiyor ?  Komandomu oldu dağlar seni delik delik delerimmmm aman aman delerimmm durumu mu oluyor ?

Havalarda çok kötü oldu ama arkadaşımda şırnak'a gidicek o çocuk nasıl komando oldu analamdım ama askerlikte mantık olmaz :D :) Bu havada nasıl gidicek bakalım ,hayırlı tezkereler tekrardan su gibi akıp gitsin inşAllah ;)

sicher

Hayırlı tezkereler ricci :) Umarım umduğun gibi kolay geçer ve tekrar gelirsin...

FilmsizKalma

buda strci gibi oldu abi adama kaç kere hayırlı tezkereler diyecez ya :D yeter len git gel artık :)
hayırlı tezkereler :)
pazar gelip gene yazar bu inanmıyorum girmem dediğine :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Aralık 2013, 19:16:22
buda strci gibi oldu abi adama kaç kere hayırlı tezkereler diyecez ya :D yeter len git gel artık :)
hayırlı tezkereler :)
pazar gelip gene yazar bu inanmıyorum girmem dediğine :)

+1 ;)

Hayırlı yolculuklar @ricci ;)
Merak etme biter bir şekilde.
Sağsalim gelirsin inşallah :)

universitely76

Şimdiden hayırlı tezkereler ricci, Allah 17 Mayıs'a kadar geçecek zaman dilimde sana bolca sabır versin.

Ben de geçen sene bugün 2 günlük askerdim (349. kısa dönem), heralde tam bu saatlerde koğuşta tavanı seyredip iletişim aracı tanımına tv ve ankesörlü telefon kafi gelen bu sistem ile 155 gün daha nasıl dayanabileceğimi düşünüyordum :) zaten dayanamayıp 25. gün cep telefonu almıştım :)

Neyse tazelendikçe artan askerlik anılarını bir kenara bırakıp tez zamanda ve kolaylıkla sevdiklerine kavuşmanı dilerim ricci..
Şu sıra imzasız'ım...

tolgacan86

Askerliğin her türlüsünün zor olduğuna eminim ama benim yaptığım askerliği düşünerek kendini avutabilirsin, İlk 3 ay; Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu, sonraki ~8 ay Siirt Eruh 4. komando taburu Bağgöze/Erenkaya/Dağdöşü Karakolları, Akrep Üs  bölgesi :)

Beterin beteri var deyip kendini avutmaya çalış, bir kez daha hayırlı tezkereler :P

hakanatik01

Hertülüsü de dememek lazım :P kendini sınırlamak zorunda kaldığın için zor oluyor ortak yoksa benimki zor değildi diyebilirim; :P

ricci

Evet arkadaşlar yaklaşık iki buçuk ay sonra hepinize merhaba :) Çok ilginç bu askerlik acayip adamlar, acayip işlerle geçiyor zaman şimdilik :) En azından geçiyor zaman, şurda kalmış 92 günüm :) 92 gün sonra görüşmek dileği ile Allaha emanet olun ;) Çok uzun tutmuyorum mesajımı gelince bol bol anlatırım artık  :D

6il9in

Alıntı yapılan: ricci - 01 Mart 2014, 11:07:02
Evet arkadaşlar yaklaşık iki buçuk ay sonra hepinize merhaba :) Çok ilginç bu askerlik acayip adamlar, acayip işlerle geçiyor zaman şimdilik :) En azından geçiyor zaman, şurda kalmış 92 günüm :) 92 gün sonra görüşmek dileği ile Allaha emanet olun ;) Çok uzun tutmuyorum mesajımı gelince bol bol anlatırım artık  :D

92 Gün  ???

Geçermi yaa  :))

Şaka bir yana Hayırlı Teskereler..