Bir süre aranızda olamayacağım

Başlatan djsugar, 05 Ekim 2013, 03:03:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: ricci - 01 Mart 2014, 11:07:02
şurda kalmış 92 günüm :)
Adam mı öldürdün birader :D

Hayırlı tezkereler ricci :)
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Alıntı yapılan: ricci - 01 Mart 2014, 11:07:02
Evet arkadaşlar yaklaşık iki buçuk ay sonra hepinize merhaba :) Çok ilginç bu askerlik acayip adamlar, acayip işlerle geçiyor zaman şimdilik :) En azından geçiyor zaman, şurda kalmış 92 günüm :) 92 gün sonra görüşmek dileği ile Allaha emanet olun ;) Çok uzun tutmuyorum mesajımı gelince bol bol anlatırım artık  :D
Hoşgeldinnnnn, 2 gün önce şöyle bir kaba hesapla 3 ayının olduğunu düşünmüştüm.. :g ve kulaklarını çınlatmıştım :)

Hadi az kalmış sayılır.. Yeniden görüşmek dileğiyle, Allaha Emanet ol :) 

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hayırlı tezkereler ricci :)

Sayılı gün, geçerken çabuk geçiyor ama bunu ancak bittiğinde anlayabilmek kısmı biraz keyifsiz :)

Coulers79

2 ay daha sık dişini bitir işini.  ninja  Son 3-4 hafta kafana takılan bir konu olursa, zamanım mı kalmış deyip boşver.  8)

Calyente

hakanatik01

Azı gitmiş çoğu kalmış :P :D kısa dönem adam şafakmı sayar yahu :P 1001 çeşit kişi ile tanışacağını söylemiştim zaten o yüzden şaşırmamışsındır :P ama acayip işleri merak etmedim değil :D

sicher

nouma26

Gitti galiba ,sesi çıkmıyor hiç .Hayırlı tezkereler dileyelim biz de....

ricci

Bundan sonra ara sıra çıkar sesim :) Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, yarıladık sayılır, artık kazasız belasız bitirir geliriz inşallah...