Bir süre aranızda olamayacağım

Başlatan djsugar, 05 Ekim 2013, 03:03:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Şükür kavuşturana, Hoşgeldiiinnnnn  (p)    (p)  geçmiş olsun  (a)

hakanatik01

Bu konunun kapanması daha 1 ayı bulur kend,ne gelmen anca o kadar süreyi buluyor çünkü en basitinden daha sabah kalkıp belkide daha önce yapmadığın şekilde direkt yatağı toplamaya başlıycan sonra ne yapıyom la ben deyip o eski haline dönüyon ama biraz vakit alıyor tabiki :D o yüzden en az 1 ay daha konu dursun :PP

ikose

bencede konu dursun , herkes sana Hoşgeldin diyecek , bu nerden baksan 1 hafta sürer..
Sonra unutucaz kilitlemeyi.. aradan geçecek en az 20 gün sonra bir gün bakıcaz Coulersin canı sıkılmış
mesaj yazılmayan konuları hortlatma üstüne yok çünki :g
o alakasız bir cümle yazıcak sonra biz konuyu kilitliycez  -:))

Coulers79

Kısa dönem olarak tek görev yerine 2-3 görevle, istirahatsiz az çarşılı, bol giderli, ninja bol aksiyonlu batı bölgesi arkercilik bittikten sonra 2 sene yatıp çürüğe çıkmıştım.  :))  Bu konu kolay kapanmaz, hele askerlik anılarına hiç girmiyorum. Uzun süre yapsaydım anlat anlat bitmez şeyler yaşayacağımı az çok tahmin ediyorum. Ayrıca önümüz yaz, turizm ve iş icabı herkes gider bir yere. Misal yine bir yere mi gitti Elizamk?
Yufuss yufuss mu etti ule, gaç gaç.  (yvr)

tolgacan86

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hoşgeldin Ricci :)

Hemen dalma foruma ve bu gibi muhabbetlere , az insanların içine karış, sosyal hayatını toparla ;)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Haziran 2014, 16:26:35
herkes gider bir yere. Misal yine bir yere mi gitti Elizamk?

Çetele mi tutuyosun yahu :D

6il9in

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Aralık 2013, 08:58:34
Hayırlı Teskereler..

Sayılı gün çabuk gecer....

Veee Geçmiş.. Hadi Hoşgeldin... İmza atmaya gitmeyi unutma ben gitmiyorum gidersem ceza cıkartcaklar...  :D

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Haziran 2014, 22:55:27
Çetele mi tutuyosun yahu :D

Çevrimiçi bir GK alışkanlığı. Hepi topu 2 kırmızı var, birine öte git bile diyemedim. Diğeriyse alışkanlık yaptı.   :P
Bir nanik olsun, edepli sallamalar olsun. :PP Yavaş yavaş azaltacağım bu mereti. Zaaaaa Elizaaa haa ha!  :))    -:))

ricci

Hepinizi teşekkürler arkadaşlar, azıcık sivildeki işleri yoluna koyar koymaz daha sık görüşeceğiz inşallah...  ;)