Bir süre aranızda olamayacağım

Başlatan djsugar, 05 Ekim 2013, 03:03:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Kısa mı uzun mu, tezkeresiz kalma? 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Mayıs 2014, 16:42:09
Ağustos'ta sıcak oluyor bende ağustostum :P ,heleki gittiğin yer sıcaksa/soğuksa  kış görmüyorsun doğru düzgün ama genede sıcak çekilmez :P heleki 1aylık eğitimde yandın güneşin alnında dön babam dön  :D Mayıs benim için idealdi olmamıştı  çünkü ustalıktan sonrası yan gelip yatma gibi oluyor çoğu zaman.

Yahu, senin göbek adın İsrafil falan mı :))

FilmsizKalma

Ya kısa uzun belli değil.. Uzun cikarsa paralı.. %99 kısa ve manisa-manisa veya manisa-kıbrıs .. İçime öyle doğuyor zamanki gelince aciklandiginda yazarim.. Tek kesin olan ağustosa gidecek olmam.. Çok gec kalmadan.. Zaten yeterince erteledim.

Sıcak pek mühim değil hakanım. En azından adanadan alisigim.

hakanatik01

Hayırlısı artık,
Adanada sıcakta  postalla dolaşıyorsan  önemli değil tabi yoksa zor :P :D
Manisa olsunda kırkağaç olmasın , Ankara/Polatlıda  yaptım inşAllah sanada orası çıkar :)

İsrafilllikten falan değil hocam Ağustos diyoruz yahu :P Ankarada,acemiliğimde Istakoz gibi olmuştum ben resmen.Yemin töreninde Annemlerin beni tanımama olanağı yoktu yani "Bey şurda kırmızı bişi var gördünmü" "evet hanım" "heh o bizim oğlan işte" diye diyaloglar geçmiştir aralarında (gyk) :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Mayıs 2014, 17:01:56
Hayırlısı artık,
Adanada sıcakta  postalla dolaşıyorsan  önemli değil tabi yoksa zor :P :D
Manisa olsunda kırkağaç olmasın , Ankara/Polatlıda  yaptım inşAllah sanada orası çıkar :)

İsrafilllikten falan değil hocam Ağustos diyoruz yahu :P Ankarada,acemiliğimde Istakoz gibi olmuştum ben resmen.Yemin töreninde Annemlerin beni tanımama olanağı yoktu yani "Bey şurda kırmızı bişi var gördünmü" "evet hanım" "heh o bizim oğlan işte" diye diyaloglar geçmiştir aralarında (gyk) :D

Soğuktan kulakların yandığı, kabuk tuttuğu zaman, o güneşi çok özlüyor insan :)

Hpsi sayılı zaman, gelir geçer :)

ikose

Hay Maşallahhh, neredeyse hoş geldin diycez İnşallah  (p)

enderege

16 mı? Bitmez senin askerliğin!... :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Yolcu edemeden görevi bitirivermişsin. ninja Son bir ayda komutanlarla kovalamaca oynuyorduk.
Baktım vukuat işleyeceğim (hydr) jetonu düşürüverdim ama hala düşüremeyenler vardı.   -:))

ricci

Evet arkadaşlar artık bu konunun kapanma zamanı gelmiştir, Şükür kavuşturana...  (dns)

enderege

Alıntı yapılan: ricci - 13 Haziran 2014, 14:43:00
Evet arkadaşlar artık bu konunun kapanma zamanı gelmiştir, Şükür kavuşturana...  (dns)

Aramıza tekrar hoşgeldin. Geçmiş olsun. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.