Noulinx (SCAM)

Başlatan enderege, 19 Ekim 2013, 18:50:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

sadece çalışkan değil en çalışkan diyelim :P çok işlevli bir buton varmış ne uğraşıcam "Moderatöre rapor et " diye bir buton buldum yeter bana :D hamza'yı da senide rapor ettim modlar ilgilensin sizle :D (gyk)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Nisan 2014, 13:27:10
sadece çalışkan değil en çalışkan diyelim :P çok işlevli bir buton varmış ne uğraşıcam "Moderatöre rapor et " diye bir buton buldum yeter bana :D hamza'yı da senide rapor ettim modlar ilgilensin sizle :D (gyk)

:))  :))  :))

Hadi hakkımızda hayırlısı. Valla Sevabına biri banlasa beni iyi olacak çalışamıyom formda dolaşmaktan..  :D

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Nisan 2014, 13:29:23
:))  :))  :))

Hadi hakkımızda hayırlısı. Valla Sevabına biri banlasa beni iyi olacak çalışamıyom formda dolaşmaktan..  :D
talep üzerine Bilqin BAN :)) dermişiimmmm :g

6il9in

Hani Hala formadayım ben  (d)

:))

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Nisan 2014, 14:37:17
Hani Hala formadayım ben  (d)

:))
Elisa hoca telefon açtı şimdi "elleşmeyin bilqin''i ödeme isterken banlaycam onu" dedi :P

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Nisan 2014, 15:51:27
Elisa hoca telefon açtı şimdi "elleşmeyin bilqin''i ödeme isterken banlaycam onu" dedi :P

Ne ödemesi yahu  ??? 

hakanatik01

Bilmem o bulur onu :P :D aklıma sizin şirket ödemesi geldi ama bak şimdik :P elisa hoca hesabı ben yöneteyim diyecek sonra sana ödeme göndereceği zaman sen benim modlarımla dalgamı geçiyorsun alsana ban diyecek işte  :P :)) probux misali şok olucaksın şimdik böyle banladık mı bir zevki yok ki yahu sen unutulmayacak bir banı hakkettin :P hamza'da 2.sıramda,enderege hoca 3 ,fkork zaten direkt gidici onu yazmıyorum bile :P :D (gyk) :)) ayden yuvarlanam gari :) (yvr)

ElisaMcCline

Belirli süreler birçok kişiye kazandırmış bu ve benzeri siteleri direk SCAM ilan etmek üzüyor insanı.
Geri gelebilecekmiş gibi görünmese de,

Site, önerilmeyen siteler alanına taşınmıştır.

6il9in

Hocam Admin reklam verenlerin reklamlarını onaylıyor. Örneğin ben reklam verdim 5-6 saat içinde onayladı. Adam onlinede oluyor. Ama formdaki konulara cevap vermiyor.  (d)

1-2 güne tıklamayı bırakırım muhtemelen..