Noulinx (SCAM)

Başlatan enderege, 19 Ekim 2013, 18:50:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

actionmanisherooftheworld

site neobuxun çakmasıydı zaten taklit sitelere güvenmeyeceksin benim gibi çoğu arkadaşın ödeme talep ettiklerinde hesabını banladılar  (scm)

FilmsizKalma

actionmanisherooftheworld, bir çırpıdada karalamayalım. Site bu zamana kadar düzenli olarak ödemesini yaptı.Şu andan sonra scam olabilir doğrudur evet ama bu kötülemeyi açılışından sonuna kadar yayarak yapmamak lazım..

Ben bile sadece destek amaçlı tıkladığım siteden 3 tane ödeme aldım standart olarak.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 20 Nisan 2014, 13:32:22
site neobuxun çakmasıydı zaten taklit sitelere güvenmeyeceksin

Probux da aynı scripti kullanıyor. (gen3/modified)
Yok sadece scriptten bahsetmiyorum diyorsanız, bugün bir çok sitede neobux' ın getirdiği kurallar hüküm sürüyor.

Clixsense bir buxhost script ile başladı. (şu herkese kesinlikle uzak dediğimiz script)

FilmsizKalma

admin reklamları onaylıyorsa bir ihtimal biriken paralar erisin diye bekliyor olabilir :D

Kamrey

Posted: Today 08:12 by India ptech (9 posts) ReplyQuote
Hi Guys!

You must have patience about payout. It is business sometimes face problem. Admin is trying to solve the problem soon.

ben yanlış çeviriyorsam düzeltin noulınx forum da 2 farklı kısı 2 farklı mesaj atmıs biri duzeltme olcak demıs dıgerı de ılk once sayfa mart 2014 den berı faalıyette odeme alanlar var 1-2 kısı alamadı dıye camur atıyor dıyor 10 dakıka sonra da sıte yonetıcısı scam olarak sıteyı durdurdu dıye mesaj attı

hakanatik01

1.mesajda bir yerlerden alıntı yapmış sanırım mart 2014'teki bir görüşü paylaşmış ve orada denilen noulinx kullanıcılarından gelen olumsuz yorumlar ve ödemelerinde sorun olmasından dolayı site "izleme" moduna geçirildi denmiş
2.Mesajda ise direkt olarak SCAM demiş geçmiş;
bu mesajlarının arasında da  12 dakika geçmiş :)

Kamrey

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Nisan 2014, 21:09:29
1.mesajda bir yerlerden alıntı yapmış sanırım mart 2014'teki bir görüşü paylaşmış ve orada denilen noulinx kullanıcılarından gelen olumsuz yorumlar ve ödemelerinde sorun olmasından dolayı site "izleme" moduna geçirildi denmiş
2.Mesajda ise direkt olarak SCAM demiş geçmiş;
bu mesajlarının arasında da  12 dakika geçmiş :)

hakan hocam dıgerıde sitede problem var admın cozuyor demıs :D

hakanatik01

Çok şey söylenir artık site düştü ya vuran çok olacaktır öderse "next neobux"ödemezse "scam" sitelerin kaderi bu :P :) Tıklayanda pek kalmamıştır artık uzun süredir bizlerdende ödeme bekleyenler var zor ama umarım toparlarda ödemeye gelenler ödemelerini alabilirler ben uzun süre önce bırakmak zorunda kalmıştım :P :)

Kamrey

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Nisan 2014, 21:18:15
Çok şey söylenir artık site düştü ya vuran çok olacaktır öderse "next neobux"ödemezse "scam" sitelerin kaderi bu :P :) Tıklayanda pek kalmamıştır artık uzun süredir bizlerdende ödeme bekleyenler var zor ama umarım toparlarda ödemeye gelenler ödemelerini alabilirler ben uzun süre önce bırakmak zorunda kalmıştım :P :)

ben forumu takıp edemıyordum uzun zamandır ama tıklamaları yapıyordum :D konuyu bugun gordum artık bende bugun bırakırım :D

hakanatik01

evet vakit oldukça  foruma gelmekte fayda var :) Biraz daha gelmesen zaten banlanıyordun hiç giremeycektin foruma isim vermiyim hocalardan birini  zor tuttuk "tutmayın beni devamsızlıktan kkarsiyakali" banlıyacam diyordu :P (gyk) :D

Reklam verebilecek limite yada ödemeye az kaldıysada hemen bırakma ama en azından reklam için kullanırsın siteyi bunca zaman tıklamışsın sonuçta belki başka sitene 1-2 ref gelir bellimi olur :)