Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 01 Kasım 2013, 14:48:18
Hamalız ya,  vurun sırtıma. :P

Modluk nerde kaldı :P

Alıntı yapılan: paragelsinde - 01 Kasım 2013, 14:44:51
bana uyar sadece hangi sayfa ve kim olcak ona göre haber verirseniz yeter :))

benim adayım da : enderege

benim favori sistemim clixsense yada probux tarzı yeni sayfa ikisine üyeliğim var malesef

http://www.clixsense.com/?XXXXXX

Refli linkinizi öyle her istediğiniz yerde paylaşamazsınız. Buradaki mod amcalar kızar.
Tekrar edilmesi durumunda banlanırsınız.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Kasım 2013, 14:50:39

Refli linkinizi öyle her istediğiniz yerde paylaşamazsınız. Buradaki mod amcalar kızar.
Tekrar edilmesi durumunda banlanırsınız.

>:( >:( >:(

İyi mi?

Konuyu editledim. Arkadaşımız daha yeni. PM attım. Sizde - respecti basmışsınız maşallah. :D

Site bulun yazın. Ama üye olmayın. Ben veya yönetimdekiler veya konu sahibi Volkan ilk mesaja site adlarını güncelleriz. Çoğunluk neye razı gelirsede gireriz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Teşekkürler Ender Hocam bizi kırmadığınız için  :)

Bekeli, Tolga en iyi siteleri ikinizin bulacağını düşünüyorum  :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Kasım 2013, 14:49:56
tam demek istediğimdi sağolasın bekeli toparlayamamıştım :P +1 ama elisahocada buna kısmen karşı sanırım;

Rica ederim Hakan.

Dediğim gibi yazdıklarım benim şartlarım. Öyle kolay kolay her gruba girmem ben :P
6 dolar (yukarda örnekte geçtiği için 6 yazdım) yatırım yapmayacak arkadaşlar da zaten PTC'den öyle kazanç felan beklemesin. Yapacak bir şey yok.

Edit: @abcb modumun isteği ile burayı sildim. Elisa hoca takıldığımı bilir dedim ama millet bilmez, ciddiye alır dedi. Kızdı. Bende sildim ;)

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 01 Kasım 2013, 15:07:24
Teşekkürler Ender Hocam bizi kırmadığınız için  :)

Bekeli, Tolga en iyi siteleri ikinizin bulacağını düşünüyorum  :)

Estağfirullah.
Ben bayağıdır yeni siteleri araştırmaz oldum. Zaten araştırsam kendim girerim yatırım yaparak :P
Burada amaç tam net olmayan siteleri netleştirmek. Mesela Noulinx; açılır açılmaz Intlinx adminin bu site dedim ve girmedim.
Ama biliyorumki site 4-5 ay ayakta kalacak minimum. Admin parayı vurup kaçma derdinde olan birisi değil. Bu sefer yönetebilirse çok daha iyi yerlere gelebilecek bir site.
İşte tam dediğim grupluktu bu site. 6 dolar yatırımı yapacaktık. Yani şu an FilmsizKalma ve Nouma'nın yaptığını forumca yapacaktık ve içimiz rahat olacaktı. Giden 6 dolar olsun diyecektik. Ama tek başına girsen giden 120 dolar olacak. Belki 1 ay sonra çoğu arkadaş bireysel yatırımlarına başlayacaktı ve treni kaçırmamış olacaktı.

hakanatik01

ee ozaman işte tapbuxa girelim burda +1 diyen herkes enderege hocanın refiyse site aramaklada uğraşmayak :P :)) godlen + ref aldıkmı tamamdır  sonrası ne çıakrsa bahtımıza :P yatırımsız grup fikri çok zor geliyor banada :P

enderege

Yatırımlı/Yatırımsız konusunda yorum yapmayacağım.

Tapbux derseniz olabilir.  100 ref aldım ama olsun. Bence daha devam edecektir site. Adı çıktı adminin ama kaçmadı. Hala ödeme yapıyor. Demek ki devam etme taraftarı olabilir.

1. mesaja ekliyorum.

Edit:
Bu site olursa + ve - leride var.

+ lar:
1- Ben 2. bir site ile uğraşmayacağım.  :D (Aklıma gelen tek arı bu. :P )

- leri:
1- Atıyorum forumdan ahmet benim refim. Ama Ahmet forumdan Mehmeti kendi  refi yapmış. Mehmetin bize katkısı olamayacak.
2- DR limiti 100 ve ben şuan 43 DR deyim. Ya 100 DR ile devam yada Golden alıp DR limitini yükseltmeliyiz. 100 DR yede ulaşırmıyız muamma. :D

FilmsizKalma

Bence ender hoca Tapbuxta golden alsın, 100 200 ref sayısında fazlalaştırsın. Kazancıda sadece reflerine dağıtsın  (a)

Not: golden + ref ücretlerini kendisi karşılayacak :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Kasım 2013, 15:25:29
Bence ender hoca Tapbuxta golden alsın, 100 200 ref sayısında fazlalaştırsın. Kazancıda sadece reflerine dağıtsın  (a)

Not: golden + ref ücretlerini kendisi karşılayacak :)

Herşeyin sivri tarafı bana!... :(

ptconur

Bencede eğer yatırım yapmayacaksak ve sadece standart olarak devam edeceksek bu grubun hiç bir anlamı kalmaz.

benim görüşüm şu şekilde;

Gruba katılmak isteyenler önceden 5$ (örnek veriyorum) para yatırsın kasaya (ender hocaya) ve ilk mesajı editleyerek katılan kişiler belli olsun. Daha sonra tapbux diyorsanız tapbux ya da yeni çıkan bir site iyice araştırıldıktan sonra ender hocam üyelik alıp refli linki yazsın biz de üye olalım bu şekilde devam etsin. ama dediğim gibi gruba katılmak isteyenler belirlensin ve para ender hocanın hesabında hazır bulunsun