Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

bu Kez oldu +1 hxbilir oldum enderege hocam pazarteside işten başka bir nick daha bulup kayıt olurum :)

ElisaMcCline

@Enderege,

Bu konunun tamamını yarın okumayacak, ne olduğuna bakmadan geçecek bir sürü kişi olacaktır.
bence site için bir açıklama ile ayrı bir konu açmanda fayda var.
Konuyla ilgilenecek ama yazıları okumadığı için tam olarak olayı anlamayıp ilgilenmeyecek bir sürü kişi çıkacaktır eminim ki...
Farklı öneriler de geldi arada. 7 olmuş konu.

FilmsizKalma

Ben burada şunu anlamıyorum. Neden yatırımlı bir işe direk karşı bir bakış sergilediniz. Şimdi sizin dediğiniz gibi 1 site seçip diyelimki başlangıçta yatırımsız felan girip deneyelim kazancı işte paylaşırız yaptık. Refler tıklıyor ay sonunda aldık centleri koyduk cebe..
Diyorsunuz ki Yatırımlı girelim denince, yatırımsız arkadaşları dışlamamak lazım. E kimse düşünmüyormu yatırım durumunda asla dışlanmayacaklarını aksine yatırımsız girdikleri halden daha çok kazançları olacağına..

Bir site seçilir. Yatırım birimleri belirlenir. Herkes girer eşit veya birim birim girer siteye.. Yatırımsız adam mı var gel kardeşim gitme sende bizdensin. Olsun ref tıklasın paşa paşa yatırımsız başlanan sitede tıklayacağı gibi, ay sonunda ne kazandırmış kardeşim al bu senin hakkın dersin olur biter..

Yatırım yapınca illa yatırım yapanlar mı kazanacak, hep birlikte kazanılacak ve kayda değer birşey olacak belkide.. Hem yatırım yapanlar için hem yapmayanlar için..

Ha olayı zamanında ata vs bir kaç kişiden oluşan grup tarzındaki bir oluşuma (her nekadar orada mantık hataları varsada )onun tarzında bir şekle sokulmak isteniyorsa ona birşey diyemem.

hakanatik01

hayırlısı +1 son kez yazıyorum dahda yazmıyorum sadece tıkalr geçerim ama hala anlayamadım olayı :) şimdi bu yeni siteyi enderege hoca normal konu açıp tanıtsa ben gene ondan ref olucaktım benim açımdan değişecek birşey olmayacaktı forumda sanki arkadaşlar başka yerlerden mi ref oluyorlar bilmiyorum benim için en azından değişen birşey olmuyor;Ödeme alayım diye hiçbir siteye üye olmuyorum destek amaçlı oluyorum scam olmuş olmamış o açıdan çokta önemli olmuyor,önemli oaln destek verdiğimiz/vereceğimiz kişinin ödeme alması;

-Ödeme yapan sitelerden elde edilen kazancın tamamı, tık sayılarıyla orantılı olarak üyelere EŞİT olarak paylaştırılır. (Örneğin x sitesinden alınan y $ ödeme, o siteye tıklayanlara eşit olarak bölünür) BU maddede ilerde sorun çıkarır bu işi yapcak olan grup anlayılında yapsın burdan gelicek parayı X sitesinde yatırım yapalım yada foruma bağışlayalım gibi,yoksa bunun gibi saçma sapan olmasını beklediğimiz sitelerden ne kadar ödeme alınacak 20 kişi grup olsak tıklasak aylık 2$  mı alıp bölüştürmek için enderege hocayı uğraştırıcaz ? o yüzden bu maddede değişmeli en azından tek site, tek site gidilirse külfeti çok olur bence ; Madde kalsada, gitsede benim payım foruma
saygılar sevgiler esen kalın;

ElisaMcCline

@Hakan
Sen site tanıtanın refimisin her sitede. Ya ref değişimiyle ya bir arkadaşının ricasıyla, hiç mi başkasının refi olmadın.
Sen öyleysen de birçok kişi değil. Burada öyle olmayacak. Çünki olmaması kendi menfaatine.

@Filmsizkalma
Burada bahsi geçen oluşum, ödeme alma ihtimali bile belli olmayan sitelerden ödeme alabilmek.
Ek olarak yatırım yapılmayacağını kimse söylemediği gibi. Sitenin yatırıma uygun olması durumunda yapılabileceği de tekrar tekrar yazıldı.
Ödeme alıp alınmayacağı dahi bilinmeyen bir siteye yatırım mı yapalım diyorsun ?
Yok bununla gitmeyelim yatırım sitesi mi bulalım diyorsun ?

Sadece tıklamak için bile siteler yağacaktı ki enderege son noktayı koydu. Çünki ben de dahil site beğenmeyecek hiçkimse.
Bu kadar kişiyle kim ve nasıl bir mutabakat sağlayacak.

İlle de yatrım grubu d açalım diyorsan, teklif alanları açık. Başlat bir tane, ona da bakalım. Daha önce yapmadığımız birşey değil.

Burada başlangıç olarak yatırımsız yürünebilecek bir site için herkesin bir araya gelmesi ve ödeme alınıp alınmayacağı dahi bilinmeyen sitelerin denenmesi söz konusu.
Ek olarak büyük oranda ACAM sitelerden de ödeme alınması muhtemel.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Kasım 2013, 01:51:31

@Filmsizkalma
Burada bahsi geçen oluşum, ödeme alma ihtimali bile belli olmayan sitelerden ödeme alabilmek.
Ek olarak yatırım yapılmayacağını kimse söylemediği gibi. Sitenin yatırıma uygun olması durumunda yapılabileceği de tekrar tekrar yazıldı.
Ödeme alıp alınmayacağı dahi bilinmeyen bir siteye yatırım mı yapalım diyorsun ?
Yok bununla gitmeyelim yatırım sitesi mi bulalım diyorsun ?

Yo ben illa diğer türlü olacak dediniz demiyorum. Sadece yatırımlı bir yer olunca yatırım yapmayan kişilerin dışlanmayacağından bahsettim.

Bana kalırsa bir site bulunsun bunu illa projektörle aramaya gerek yok.. Misal probuxu yıllardan beri tanıyormuydunuz? Yok ama golden aldınız. Adcrt? e yine upgrade yaptınız.İyi sonuçlandımı hatırlamıyorum..Exabux iyi gidecek diye rüyanızda görmediyseniz oradanda şükür ödeme almışssınız alanlar var.Openbux Direk refleriniz süperdi golden felan gayet iyi gitti karlı çıktınız diye aklımda kalmış.. Yani sizde biliyorsunuzki bazı şeyler şans işi olacak.. Bir buxshottan aylarca forumda ödeme aldık Discoveryspaceymoney ismi böylemiydiki:) Yani hiç birimiz bilmiyoruzki ne düzgün ne iyi. Tabikde gidip salak saçma bir sitede upgrade yapalım demiyorum .
Hoş sanki yatırımsız gidilmesine karşı bir duruş sergiliyor böyle bir yapılanma olursa destek felan vermem havası vermiş gibiyim.. Unutmayın 2 şekildede hatta 3 4 5 farklı şekilde ne karara varılırsa +1 elimden gelirse +2.

Evet yapılmayan şey değil dediğiniz zamanındada yaptık site düzgünmüydü? Ödeme almışmıydık? Bunlara cevabımız hayırdı.. Ama denedik yatırıp çöpe gitti derken universtly bağlantı kurup almıştı parayı..
Sonraları girdiğimiz hyipler cabası..

Herkes ufak meblalar düşünüyor diyelimki 2$ bir siteden aldık site sonra güm.. dursun enderegede 2$ paylaşmak zorundamıyız? 1 site dahamı bulundu hurraaa tıkladık tıkladık 2 3$ gene kopardık durur birikir. En azından çok ufak parçalara bölünüp kaybolmaz :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Kasım 2013, 01:51:31
@Hakan
Sen site tanıtanın refimisin her sitede. Ya ref değişimiyle ya bir arkadaşının ricasıyla, hiç mi başkasının refi olmadın.
Sen öyleysen de birçok kişi değil. Burada öyle olmayacak. Çünki olmaması kendi menfaatine.
Elimden geldiğince aynen öyle :) ben ref olacığım kişinin öncelikle forumdaki aktfiliğine bakıyorum gerisi çok önemli değil, gelip konu açmış kaçmış kişinin refi olmuyorum o zaman ricayla olabiliyorum, genede işin içine para katmak doğru değil gibi geliyor ,neyse hayırlısı diyelim teşekkürler açıklamalarınız için;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Kasım 2013, 02:09:02
Yo ben illa diğer türlü olacak dediniz demiyorum. Sadece yatırımlı bir yer olunca yatırım yapmayan kişilerin dışlanmayacağından bahsettim.

Bana kalırsa bir site bulunsun bunu illa projektörle aramaya gerek yok.. Misal probuxu yıllardan beri tanıyormuydunuz? Yok ama golden aldınız. Adcrt? e yine upgrade yaptınız.İyi sonuçlandımı hatırlamıyorum..Exabux iyi gidecek diye rüyanızda görmediyseniz oradanda şükür ödeme almışssınız alanlar var.Openbux Direk refleriniz süperdi golden felan gayet iyi gitti karlı çıktınız diye aklımda kalmış.. Yani sizde biliyorsunuzki bazı şeyler şans işi olacak.. Bir buxshottan aylarca forumda ödeme aldık Discoveryspaceymoney ismi böylemiydiki:) Yani hiç birimiz bilmiyoruzki ne düzgün ne iyi. Tabikde gidip salak saçma bir sitede upgrade yapalım demiyorum .
Hoş sanki yatırımsız gidilmesine karşı bir duruş sergiliyor böyle bir yapılanma olursa destek felan vermem havası vermiş gibiyim.. Unutmayın 2 şekildede hatta 3 4 5 farklı şekilde ne karara varılırsa +1 elimden gelirse +2.

Evet yapılmayan şey değil dediğiniz zamanındada yaptık site düzgünmüydü? Ödeme almışmıydık? Bunlara cevabımız hayırdı.. Ama denedik yatırıp çöpe gitti derken universtly bağlantı kurup almıştı parayı..
Sonraları girdiğimiz hyipler cabası..

Herkes ufak meblalar düşünüyor diyelimki 2$ bir siteden aldık site sonra güm.. dursun enderegede 2$ paylaşmak zorundamıyız? 1 site dahamı bulundu hurraaa tıkladık tıkladık 2 3$ gene kopardık durur birikir. En azından çok ufak parçalara bölünüp kaybolmaz :)

Daha kimlerin neyle ilgileneceğini bile bilmediğimiz için.. Pilot olarak buna bir başlayalım, gerisini tekrar düşünürüz, yani acele etmeye gerek yok. ;)
3 gün sonra, koca forumda 10 kişimiyiz e gelirse konu.. Deriz ki , madem 10 kişiyiz.. ona göre devam edelim.

Anlıyorum seni, sadece aceleye gerek yok diyorum.

Evet, bu ya da başka şekilde koparmak tabir edilen paralarla da ayrıca yatırım yapılabilir de, dağıtmak gerekmiyor.
Ama tüm bu konuştuklarımız için, önce bu pilot sitede katılım durumunu da görmemiz gerekiyor.
Kalabalıkla hareket etmek o kadar kolay değil. Hatta daha kalabalık tabir edilen sayının ne olduğu bile belli değil.

ballondor

+1 üye olundu.

deneyerek güzel projeler üretiriz umarım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Kasım 2013, 02:11:00
Elimden geldiğince aynen öyle :) ben ref olacığım kişinin öncelikle forumdaki aktfiliğine bakıyorum gerisi çok önemli değil, gelip konu açmış kaçmış kişinin refi olmuyorum o zaman ricayla olabiliyorum, genede işin içine para katmak doğru değil gibi geliyor ,neyse hayırlısı diyelim teşekkürler açıklamalarınız için;

Diyorum ki, burada hakanatik ne yapıyoru sorgulamıyoruz. Herkesin senin gibi yapması için bir ortam hazırlıyoruz. ;)
Sen de çok iyi biliyorsun ki, 1 site tanıtıldığında gruplar ister istemez oluşuyor.
5 ayrı grup oluşssa her bir upline ödeme limitine gelmek üzereyken patlıyor site.. Neden, çünki sadece 3-5 refi var.
5 grup da tek çatı altında olsa 5 katı birikecek aslında. Ve bir ödeme alınacak, hatta belki 2 ödeme.