Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 02 Kasım 2013, 20:04:35
bir küçük ayrıntı , onuda ÖM ile yolladım elinize sağlık.. Kolay gelsin tekrardan..

Sağol ikose. site hakkında biraz bilgi girdim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Ne tıklamak ne üye olmak ne destek vermek sorun değil yeğen asıl sorun,4.madde :P

para=sorundur grupların çatırdamasına hatta evliliklerin bitmesine sebeb olur :P
madem grup anlayışı yapıyoruz paranın ne önemi var? kazancı foruma verelim yada ihtiyacım var diyen bir arkadaşa verelim gitsin hem enderege hocada gereksiz külfetten kurtulsun ona bu kadar vericem şuna bu kadar vericem diye uğraşıp durmasın;Kimse burdan 3-5 kuruş alıcaz diye gelmiyor değilmi gruba?

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Kasım 2013, 20:20:37
hem enderege hocada gereksiz külfetten kurtulsun ona bu kadar vericem şuna bu kadar vericem diye uğraşıp durmasın

Beni bundan kurtarmak istiyorsan ben alırım. :P

Sen bağışlamak istersin ama öbürü istemez. İstemediği içinde gelip tıklamaz, üye olmaz.

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Kasım 2013, 20:20:37
Ne tıklamak ne üye olmak ne destek vermek sorun değil yeğen asıl sorun,4.madde :P

para=sorundur grupların çatırdamasına hatta evliliklerin bitmesine sebeb olur :P
madem grup anlayışı yapıyoruz paranın ne önemi var? kazancı foruma verelim yada ihtiyacım var diyen bir arkadaşa verelim gitsin hem enderege hocada gereksiz külfetten kurtulsun ona bu kadar vericem şuna bu kadar vericem diye uğraşıp durmasın;Kimse burdan 3-5 kuruş alıcaz diye gelmiyor değilmi gruba?

3-5 centle kimse zengin olmaz :) amacımız ileride daha büyük gelirler almak için parası ender hocada kalması isteyen bırakır isteyen hesabına istetir. bence en mantıklısı bu olur hakan dostum..

enderege

Alıntı yapılan: 6il9in - 02 Kasım 2013, 20:23:33
parası ender hocada kalması isteyen bırakır

Bunu T.O.S a koymam lazım. :D

Hatta şart demeliyim. :D

fkork

6il9in

ender hocam dün bir site önermiştim ama görmedim hiç bir yorumunu göremedim de

paymatebux.com reset saati bizim saatimizle aynı mı ne göremedim de server saatini

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 02 Kasım 2013, 20:23:29
Sen bağışlamak istersin ama öbürü istemez. İstemediği içinde gelip tıklamaz, üye olmaz.
böyle birinin de grupta olmasını doğru bulmam zaten bende hocam :)

Alıntı yapılan: 6il9in - 02 Kasım 2013, 20:23:33
3-5 centle kimse zengin olmaz :) amacımız ileride daha büyük gelirler almak için parası ender hocada kalması isteyen bırakır isteyen hesabına istetir. bence en mantıklısı bu olur hakan dostum..
Aslında aynı şeyi söylüyoruz 6il9in dostum,ben sadece enderege hocayı külfetten kurtarmak gerek diyorum siteden gelecek kişi başı 3-5 cent kimseyi elbette zengin yapmayacak bu kadar ufak meblalar için enderege hocaya yada grup lideri kimse ona iş çıkartmak saçma geliyor, her site battığında ödeme için neden vakit ayırsın illede paramı isterim diyen varsa kasada belli miktar olduğunda ödeme yapılma şartı falan gelmeli ,kasamız 20$ olduğunda toplanırız isteyen paramı alıp çıkıyom der isteyen ben foruma bırakıyorum der gibi .... her sitede grup üyelerine ödeme yapmak ciddi vakit kaybı oluşturur, ilerde grup lideri bulamayız mazaAllah :P ;

Alıntı yapılan: 6il9in - 02 Kasım 2013, 20:31:24
paymatebux.com reset saati bizim saatimizle aynı mı ne göremedim de server saatini
elisa hoca 23:00 diye yazmıştı reset saatini yanlış hatırlamıyorsam;

enderege

FilmsizKalma

Yuhlaa bi sayfada kactane ender hocayi kulfetten kurtaralim lafı geçmiş bununla beraber 1 daha geçti hatta.. bırakın ya ne kulfeti çalışsın abi (amp)