Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

tıklardan osla bile yazmışın zaten konunda 21 tık 0,03 30snmi birde hepsi :) grupdaşlar tamam diyorsa+1 lerim ama benim fikrim -1 oyunbozan olmamak için gelirim :P yoksa amaç kısa sürede ödeme almak bunun yerine günlük 0,1 kazanılabilcek bir siteyle 10-15 gün tıklayıp sonuca gitmeyi tercih ederim tabiki :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 04 Kasım 2013, 00:49:40
tıklardan kazanılıyor bildiğim kadarı ile :)

O sitede bir tuhaflık var fkork..
Mesela hangi üyeliği alırsan al, DR geliri değişmiyor.. Yani upg lerden kendi tıklarının karşılıkları artıyor. yani ref sistemi için çok uygun değil gibi.
Kendi başına denemek uygun görünüyor.
45 günlük upg lerde günde x kazan muhabbeti var. Sanki PTC üzerine bindirilmiş hyip gibi.

Konusunda biraz daha detay verirsen bir bakalım ama benim gördüklerim bunlar.
Kendi tık oranlarını arttırıyor upgler bile.
Ek olarak, upg lerde %xx kazanabilirsin gibi bir durum var. Standart üyeler için bir kısıtlama olmadığına da emin olmak lazım..

volkanaydinli

6il9in

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 04 Kasım 2013, 11:12:37
+1, nick : hatice3377

:) aynı taktik @volkanaydinli

+1 halise  :g

Cumartesi pazar tıklayamam işte değilim bilginize enderege hocam silmeyin sonra beni :P

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

flowist

Bugün ilk ödemeyi almamız lazım. :)

hakanatik01

Eve yeni girebilidm bende yeni tıkaldım bu reset saatinde tıklama olayı falan önemli değil değil mi? şimdi tıklamsaydım yarın 23:00'e kadar istediğim saatte tıklayabiliyorum değil mi evet gene reset saati :D ama işte şimdik müsait oldum tıkladım :P

enderege

Az önce ödeme istedim. 1,02$ paypala. İnstant diyor ama pending de beklemede. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 05 Kasım 2013, 13:02:24
Az önce ödeme istedim. 1,02$ paypala. İnstant diyor ama pending de beklemede. :D

Gelirse ne ala gelmezse :) şut siteye

Yeni ufuklara açılacaz Hocam