Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Bende o lafı hiç anlamıyorum. Yatırımsızlar neden dışlanacak ki? Hadi girelim illa yatırım olsun demiyorum he..
Sadece olaydaki bir bakış açısını başından beri anlayamadım. Yatırımsızlar dışlanır ne alaka ya?

ElisaMcCline

@Bekeli @Filmsizkalma

Daha önce de yazdım. Yatırım ağırlıklı düşünen arkadaşlar ayrı bir konu açın.
Tüm sorun çözülecek. Orada site seçelim tartışalım. Destek tıklarıyla yatırımsdan pay alacak, almak isteyecek kişiler yine olacaktır.
Yine iş bitince enderege nin kilitli ortak konusunda paylaşalım. Ama lütfen ayrı bir konu açın.

Bu alanda bu bilgi paylaşılınca. Neden öyle olsun ki şeklinde algılanıyor.
Neden herkesin aynı şeyi yapması için dayatalım ki. Kişilerin seçme hakkını elinden alamayız. Bazıları da yatırımla girilecek site istemiyor.
Yatırım önereceğin sitelere yine aynı arkadaşlar da gelebilir, ya da gelmek istemeyen gelmez. Ama bu alanda paylaşılırsa zorunda hissediyor insanlar.
Normalde destek olacağı varsa da uzaklaşıyor. Her şartta her sitenin hesabı ayrı yapılmak zorunda değil mi ? Neden iç içe geçiriyoruz.

Site ya da siteler ayrı bir yerde seçilir. Katılımcılar, (yatırımcı ya da destekçi) belirlenir. Site yine bu siteyle aynı kilitli alanda paylaşılır.

Çok iyi biliyorsunuz ki, bu forumda ben de dahil, yatırım sitesi bulmak konusunda talebi olan birçok kişi var. Destek olacak ve bu şekilde gelirden pay alacaklar da.
Ama doğru yer, ayrı bir konuda bilgi paylaşımında bulunmak.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Kasım 2013, 15:35:27
@Bekeli @Filmsizkalma

Daha önce de yazdım. Yatırım ağırlıklı düşünen arkadaşlar ayrı bir konu açın.
Tüm sorun çözülecek. Orada site seçelim tartışalım. Destek tıklarıyla yatırımsdan pay alacak, almak isteyecek kişiler yine olacaktır.
Yine iş bitince enderege nin kilitli ortak konusunda paylaşalım. Ama lütfen ayrı bir konu açın.

Bu alanda bu bilgi paylaşılınca. Neden öyle olsun ki şeklinde algılanıyor.
Neden herkesin aynı şeyi yapması için dayatalım ki. Kişilerin seçme hakkını elinden alamayız. Bazıları da yatırımla girilecek site istemiyor.
Yatırım önereceğin sitelere yine aynı arkadaşlar da gelebilir, ya da gelmek istemeyen gelmez. Ama bu alanda paylaşılırsa zorunda hissediyor insanlar.
Normalde destek olacağı varsa da uzaklaşıyor. Her şartta her sitenin hesabı ayrı yapılmak zorunda değil mi ? Neden iç içe geçiriyoruz.

Site ya da siteler ayrı bir yerde seçilir. Katılımcılar, (yatırımcı ya da destekçi) belirlenir. Site yine bu siteyle aynı kilitli alanda paylaşılır.

Çok iyi biliyorsunuz ki, bu forumda ben de dahil, yatırım sitesi bulmak konusunda talebi olan birçok kişi var. Destek olacak ve bu şekilde gelirden pay alacaklar da.
Ama doğru yer, ayrı bir konuda bilgi paylaşımında bulunmak.

Yok ben öyle bir girişmde bulunmam zatende..
Sizin görüşünüz gayet açık ve net ben sizi anlıyorum ancak yatırıma karşı olan kitleyi anlayabilmiş değilim ki bunun örneğinide verdik sonuçta.

Yani yatırımlı olunca yatırımsız arkadaşlar gelip ref olmayacaklar mı? E olduklarında ay sonunda ne kazandırılmışssa onlara yine verilmeyecekmi..Yani ortada yanlış bir durum yanlış anlaşılmamı varda bu konuda bu kadar garip düşünceler oluşuyor. Ben bunu anlamak için sordum. Ben yatırımlı yatırımsız tıklarım.. Hatta enderege bugün ödeme aldım derse 2. bir hesaptanda girer tıklarım.

Mesela siz ben sizi tanımasam hoca ne diyor ya derdim. Yatırımsızları dışamayalım yazınız üzerine, e konuşmaları bu yöne çeken bir kaç kişi daha var son olarak flowsit altını çizerek yatırım yapamayacak insanları da dışlamamak deyince ben iyice garip oldum.. Ne yani ne zaman yatırım yapıldıda kim dışarıda bırakıldı.. Bir yatırım grubu oluşsa pm atsam bende para yok şu anda siz verin ben size verim diye onu bile verecek insan arkadaşlar çok iken.. Bu dışlamak dışlanmak neden bu kadar abartıldı.. Acaba benmi anlamak istemiyorum bu durumu? Yanlış bir düşüncede isem aydınlatılmak isterim. Ben yokken sorunmu oldu buralarda dışlanan mı var.

Konuyu dışarıdan okuyan bir kişi, hee demekki bu sitede yatırım grubu oluşursa yatırımsız giren arkadaşlar dışlanıyormuş demek diye anlamayacaksa ben gidip türkçe hocamın diplomasına bakacam acaba bedencimiydi diye...

flowist

Yatırımlı ve yatırımsız site oluşumları çok farklı şeyler aslında.
Yatırımlı bir grup oluştuğunda o siteyle evlenmiş gibi olacağız. Sürekli o siteyi takip edip o siteye bağlanacağız.
Yatırımsız bir grupta ise 2-3 günde bir ödeme alabiliyoruz siteden. Site ödemeyi yaptı mı, devam ederiz; ama yapmadıysa, tekmeyi basar yeni bir siteye geçeriz. Cepten yatırılan olmadığı için de herkesin kafası rahat olur ve birçok siteye bu şekilde saldırıp scam olmadan ödeme alabiliriz.

Yani kurulum amaçları çok farklı yatırımlı ve yatırımsız grupların. Ayrıca yatırımsız gruptan çıkacak olası yatırım yapılabilir siteler de yatırımlı gruba önayak olur. Burada anlaşılmayan bir şey var mı?

ptconur

yeni site bulmak lazım gibi geliyor bana tek site ile devam etmemeliyiz

[spoiler]http://www.neofbux.com/

hatta şurdan üye olursak 1 tane daha ref gelir :)

http://www.emoneyspace.com/forum/index.php/topic,310141.0.html[/spoiler]

bekeli

:D site ismi harikaymış :D
Neobux'tan kazanamayan birisinin açtığı bir site herhalde.

Of çekmiş eleman anlaşılan :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 16:00:46
Yok ben öyle bir girişmde bulunmam zatende..
Sizin görüşünüz gayet açık ve net ben sizi anlıyorum ancak yatırıma karşı olan kitleyi anlayabilmiş değilim ki bunun örneğinide verdik sonuçta.

Yani yatırımlı olunca yatırımsız arkadaşlar gelip ref olmayacaklar mı? E olduklarında ay sonunda ne kazandırılmışssa onlara yine verilmeyecekmi..Yani ortada yanlış bir durum yanlış anlaşılmamı varda bu konuda bu kadar garip düşünceler oluşuyor. Ben bunu anlamak için sordum. Ben yatırımlı yatırımsız tıklarım.. Hatta enderege bugün ödeme aldım derse 2. bir hesaptanda girer tıklarım.

Mesela siz ben sizi tanımasam hoca ne diyor ya derdim. Yatırımsızları dışamayalım yazınız üzerine, e konuşmaları bu yöne çeken bir kaç kişi daha var son olarak flowsit altını çizerek yatırım yapamayacak insanları da dışlamamak deyince ben iyice garip oldum.. Ne yani ne zaman yatırım yapıldıda kim dışarıda bırakıldı.. Bir yatırım grubu oluşsa pm atsam bende para yok şu anda siz verin ben size verim diye onu bile verecek insan arkadaşlar çok iken.. Bu dışlamak dışlanmak neden bu kadar abartıldı.. Acaba benmi anlamak istemiyorum bu durumu? Yanlış bir düşüncede isem aydınlatılmak isterim. Ben yokken sorunmu oldu buralarda dışlanan mı var.

Konuyu dışarıdan okuyan bir kişi, hee demekki bu sitede yatırım grubu oluşursa yatırımsız giren arkadaşlar dışlanıyormuş demek diye anlamayacaksa ben gidip türkçe hocamın diplomasına bakacam acaba bedencimiydi diye...

Flowist, tam da yerinde güzel bir açıklama yaptı...

Flowist haklıdır haksızdır. Ben şu anda bununla ilgilenmiyorum.
Sizin için doğrudur ya da yanlıştır, bu da önemli değil.

Ayrı düşünenlerin varlığını kabul etmemiz gerekiyor. İki liste ileride çakışacak da olsa şu anda herkes aynı düşünmüyor.
Şu anda her iki taraf için de bir diğer düşüncenin tek bir alan altında kabulü, diğer taraf için dayatma olacaktır.

ptconur

FilmsizKalma

Tamam ozaman abi ben karşı tarafın varlığını kabul ediyorum. Düşündüğü düşünceyide.. Yatırımlı bir site olursa yatırım yapmayanlar dışlanacak düşüncesini kabul etmiş bulunmaktayım.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Neyse ben tıklar geçerim bundan sonra gereksiz uzamasın.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 16:40:20
Tamam ozaman abi ben karşı tarafın varlığını kabul ediyorum. Düşündüğü düşünceyide.. Yatırımlı bir site olursa yatırım yapmayanlar dışlanacak düşüncesini kabul etmiş bulunmaktayım.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Neyse ben tıklar geçerim bundan sonra gereksiz uzamasın.

Benim neyi nasıl düşündüğümü gayet iyi bilenlerden biri olarak.
Konuyu buraya kadar getirmiş olmana gerçekten üzüldüm Filmsizlakma.

Yazışarak bu kadar oluyor demekki. Ki bunları daha önce de yaşadık. Başa gelecekleri hep önceden söyledim. Bu konuda tartıştık.

Bırak bir de ne dediğime bak. 25 inci seferdir, çok isteniyorsa yeni konu açın diyorum. Altına bana 25 sayfa yazı yazdırtıyorsunuz.
Her iki durumda da nereye gelineceğini isterseniz ben size şimdiden burada yazayım.

Kızımı okuldan almaya çıktığım için ,,, bu kadar.