Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Kasım 2013, 17:20:24
Benim neyi nasıl düşündüğümü gayet iyi bilenlerden biri olarak.
Konuyu buraya kadar getirmiş olmana gerçekten üzüldüm Filmsizlakma.

Yazışarak bu kadar oluyor demekki. Ki bunları daha önce de yaşadık. Başa gelecekleri hep önceden söyledim. Bu konuda tartıştık.

Bırak bir de ne dediğime bak. 25 inci seferdir, çok isteniyorsa yeni konu açın diyorum. Altına bana 25 sayfa yazı yazdırtıyorsunuz.
Her iki durumda da nereye gelineceğini isterseniz ben size şimdiden burada yazayım.

Kızımı okuldan almaya çıktığım için ,,, bu kadar.
sizi taniyip dusuncenizi gayet iyi bildiğimi bir kaç sefer yazdim sanirim.  Bende özel derslere kactim. Ertesine gs bin şampiyonlar ligi maçı derken geceye doğru görüşmek üzere..
Besiktasli olarak Gs te gönülden basarilar dilerim. Desteğinizi esirgemeyin :)

hakanatik01

Konuya girmiyim girmiyim dedim ama herkesin bir dayanma sınırı var kaçmak nedemek ? kaçılmaz yuvarlanılır lütfen birazdaha anlayışlı olalım..Yuavalrnam konusun da hassasım... GS'li olarak Gs'a başarılar dilerim... dizi izlemeye yuvarlanıcam....

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Kasım 2013, 17:41:16
Konuya girmiyim girmiyim dedim ama herkesin bir dayanma sınırı var kaçmak nedemek ? kaçılmaz yuvarlanılır lütfen birazdaha anlayışlı olalım..Yuavalrnam konusun da hassasım... GS'li olarak Gs'a başarılar dilerim... dizi izlemeye yuvarlanıcam....

:)) harikasın ya ortak :D

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Kasım 2013, 17:41:16

maç hangi kanalda

[spoiler]star veriyor mu[/spoiler]

hakanatik01

Evet sadeec Türkiye de oaln maçları D-smart veriyor

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

reklam yok enderege hocam :)

yahu bir site daha eklesenize

müritleriniz site site diye inliyor :)

hakanatik01

ptconur

olur abi hangisi olursa olsun ama olsun artık :)

[spoiler]insanların şevkini kırmayalım[/spoiler]

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.