Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Benimkide aynı durumda :( ama açılsın artık saat kaç oldu yaa :(

enderege

Bende de açık değil reklamlar. Dünkü tıkı hala bugün gibi gösterdiğine göre resetlenmemiş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Bugün açılmayacak galiba reklamlar yaa.  (sinir)  Ertesi günün reklamlarını açıcak herhalde admin  >:(

hakanatik01

Admin sitede yokmuş zaten henüz teşrif etmemişler yakında gelicekmiş :) adminsiz bir site şimdilik bugün modlardan biride[matrix01] yazmış çalışıyoruz düzletceğiz diyerek;Sorun yarında devam edebilir yani;
http://clickerjet.com/forum.php?topic=53

sicher

clickerjet burada günlük kazanç vs nedir arkadaşlar yorumlarınıza kısaca baktımda pek bişey anlamadım ama ikose grid şampiyonu onu gördüm :D

hakanatik01

Günlük kazanca bakmıyoruz sicher grup olduğundan grup lideri için daha çok çalışılıyor o ödeme alırsa gruptaki herkes ödeme almış oluyor;İLk sayfayı okusan yeter gerisi kalabalık :P

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 08 Kasım 2013, 21:45:54
clickerjet burada günlük kazanç vs nedir arkadaşlar yorumlarınıza kısaca baktımda pek bişey anlamadım ama ikose grid şampiyonu onu gördüm :D

Alıntı yapılan: ırmakk - 07 Kasım 2013, 12:31:24
Modum reklamlara tıkladım. Benim bugünkü tık kazancım 0,068 olarak geçti hesabıma. size ne kadar dr geliri yansıdı ? Acana %20 mi daha mı fazla bakabilirmsiniz ?

0,068$/günlük civarı.

sicher

2- http://clickerjet.com/?ref=enderege   +1 bende geldim konuyu okudum üye adım bilindiği üzre :D sicher :D

enderege

enderege

Paymatebux da 1,90$ olduk. Tıklamayanlar şimdi tıklarsa ödeme alabiliriz. Daha doğrusu isteyenin bir yüzü misali.