Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Kasım 2013, 10:17:05
Clickbizere tıklamıyoruz yani? Ben dediğiniz günden beri tıklıyorum.
Çalışkansın sen yahu :)

Alıntı yapılan: enderege - 16 Kasım 2013, 12:44:04
Şimdilik sadece Clickerjet edevam edelim. Diğerlerini tıklamayın.
Tamamdır  :y
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

davidsbux ? Bu konu iyice anlaşılmaz oldu yada ben kaçırıyorum. Davidsbuxa üye ollmadık mı dün  hatta 2 kere tıkladık? Onuda mı bırakalım.
Gerekli açıklama yapıldı ben kaçırdı isem affola ancak konu cidden bocalıyor gibi oldu.

hakanatik01

Açık açık yazdılar beya clikerjet dışındakiler "out" :P isteyen devam edebilir ama grup olarak değil ben davids'e devam ediceklerdenim :)

Devam edilen siteler;
1-Clikerjet

universitely76

FilmsizKalma, liderin son açıklamasına göre sadece clickerjet'e devam ediyoruz, onun dışındaki tüm siteleri bırakıyoruz (davidsbux dahil)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

İyide enderege dün yazmamışki? Benim tanıdığım patron o.. Elisamccline yazmış tamamda genel değerlendirmesi diye düşünmüştüm.
Meraklı olduğumdan değil tıklamaya.

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Kasım 2013, 13:15:59
İyide enderege dün yazmamışki? Benim tanıdığım patron o.. Elisamccline yazmış tamamda genel değerlendirmesi diye düşünmüştüm.
Meraklı olduğumdan değil tıklamaya.

Tamam işte senin patronun açıklamasını diyoruz biz de :)
Alıntı yapılan: enderege - 16 Kasım 2013, 12:44:04
Şimdilik sadece Clickerjet edevam edelim. Diğerlerini tıklamayın.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Clixbize ' e enderege tıklıyor her gün.. Es kaza birşeyler değişirse, Launch ile farklı bir hale gelirse, ref tıklarını alabilmemiz için gerekiyor çünki.
Ben de aynı şekilde, bir değişiklik olursa kim önce görürse haberimiz olsun diye tıklıyorum siteye.
Lauchtan sonra bakarız duruma. Kayıda değer bir değişiklik olursa bilgi veririz. Tamam ya da Devam mahiyetinde.

paragelsinde

http://www.erabux.com

selam arkadaşlar  şans eseri buldum yeni açılmış
1 yıl ultimate üyelik ve direkt olarak ref 0.100 olarak ve mininum ödeme anlık diyor. 1000 civarında üyesi var.şimdilik .denemek va bakma isterseniz  modlarıma duyurulur. Deneyip kaçmak isterk gelen ücreti aktarabilirim .Eger üyelik kabul edilirse saygılar

6il9in

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: paragelsinde - 17 Kasım 2013, 21:26:56
http://www.erabux.com

selam arkadaşlar  şans eseri buldum yeni açılmış
1 yıl ultimate üyelik ve direkt olarak ref 0.100 olarak ve mininum ödeme anlık diyor. 1000 civarında üyesi var.şimdilik .denemek va bakma isterseniz  modlarıma duyurulur. Deneyip kaçmak isterk gelen ücreti aktarabilirim .Eger üyelik kabul edilirse saygılar

Bunu es geçekim paragelsinde.
91 reklamın sadece 1 tansi 0,01, 1 tanesi de 0,0025, diğerleri 0,001.
Günlük 10c gelir görünüyor ama, upline a birşey yok.
Bıotçu arkadaşlar kaçırmasın ama ;) :)

Alıntı yapılan: 6il9in - 17 Kasım 2013, 22:54:13
@enderege Hocam

[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/buxak/[/spoiler]

İnceleyebilirmisin !

benden :y Enderege de bir baksın..
1 upline + 20 DR ile %30 ref geliri üzerinden bakarsak, 25c gibi bir getiri olur.. kısa zamanda test edilir site ;)