Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Aralık 2013, 13:12:38
bende tam editlemiştim  O nedemek ? bilmiyorum ama kötü birşeymi ,yani tehlikeliyse HYIP benzeri  birşeymidir ,PTCSR'e dikkat mi edelim biriktiriyordum biriktirmeden çekeyim paracuklarımı :P :)

Yeni açtıkları sitede PTC yok. Yani gruba gelmez.
Share alıp satabiliyorsun. HYIP diyebiliriz.

PTCRS'de de var share olayı.
Ama PTC kısmı da var.
Ve şimdilik ödemelerinde bir sıkıntı yok.
Bundan sonrasını kimse bilemez ;)

hakanatik01

Evet grup için olmaz o konu iptal benle ilgilien artık :P (gyk) o konuyuda editleyeyim :) Yorucam seni ama biraz daha ayrıntı verebilrimisin ya :) Share aldım diyelim ne oluyor 1 ay sonra belli bir miktara ulaştığında bana gerimi veriyor yani ? Öyleyse şansımı denemek istedim  PTCRSden çekip buraya atayım dedim 0 risk gibi :P :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Aralık 2013, 13:23:32
Evet grup için olmaz o konu iptal benle ilgilien artık :P (gyk) o konuyuda editleyeyim :) Yorucam seni ama biraz daha ayrıntı verebilrimisin ya :) Share aldım diyelim ne oluyor 1 ay sonra belli bir miktara ulaştığında bana gerimi veriyor yani ? Öyleyse şansımı denemek istedim  PTCRSden çekip buraya atayım dedim 0 risk gibi :P :)

Hakan yanlış adama sordun.
Ben oldum olası HYIP ve benzeri şeylere bulaşmadım.
Ama özetle şöyle bir şey;
PTCRS'de 1 share 10 dolar.
Bunu alarak çeşitli reklam kredilerini içeren bir paket veriyorlar sana.
50 gün sonra 1 share'i 12 dolar olarak geri çekebiliyorsun.
Reklamını verip paranı da fazlalaşmış bir şekilde geri alabiliyorsun.
PtcSolution'da da var.
1 share 30 dolar. 30 gün sonunda 34.5 dolar olarak geri çekebiliyorsun.

Bu şekilde.
Aslında share olan siteler risk barındırıyor demektir.
Dikkatli olmak lazım. PTC'sine de çok fazla yatırım yapmamak lazım.
Tabi bu benim görüşüm.
Burada biliyorsunki bu konunun üstatları var.
Onlar gelip bir şeyler yazdığında benim yazdıklarımın bir değeri kalmaz ;)

hakanatik01

Senin görüşün önemliydi benim için cevabıda aldım ;) o zaman RR  kiralayacağıma bir paket alayım şansımı deneyeyim :)  teşekkür ettim (yvr) artık kolay gele cümleten;

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Aralık 2013, 13:34:35
Senin görüşün önemliydi benim için cevabıda aldım ;) o zaman RR  kiralayacağıma bir paket alayım şansımı deneyeyim :)  teşekkür ettim (yvr) artık kolay gele cümleten;

Bence paranı çek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Aralık 2013, 13:29:19
Hakan yanlış adama sordun.
Ben oldum olası HYIP ve benzeri şeylere bulaşmadım.
Ama özetle şöyle bir şey;
PTCRS'de 1 share 10 dolar.
Bunu alarak çeşitli reklam kredilerini içeren bir paket veriyorlar sana.
50 gün sonra 1 share'i 12 dolar olarak geri çekebiliyorsun.
Reklamını verip paranı da fazlalaşmış bir şekilde geri alabiliyorsun.
PtcSolution'da da var.
1 share 30 dolar. 30 gün sonunda 34.5 dolar olarak geri çekebiliyorsun.

Bu şekilde.
Aslında share olan siteler risk barındırıyor demektir.
Dikkatli olmak lazım. PTC'sine de çok fazla yatırım yapmamak lazım.
Tabi bu benim görüşüm.
Burada biliyorsunki bu konunun üstatları var.
Onlar gelip bir şeyler yazdığında benim yazdıklarımın bir değeri kalmaz ;)

Olur mu öyle şey bekeli ... Fikirin değersizi olmaz...
Aksi düşünceler varsa, oturulur tartışılır, Söz konusu fikirlerin altının doldurulması, desteklenmesi beklenir.
Altı boş kalıyorsa, elde bunu destekleyecek doneler yoksa, alternatif fikirler değerlendirilir.

@Hakan,
Bekeli sana uzak dur demiş, sen de ben alacağımı aldım, gidip para yatırayım diyosun :D

@bekeli,
Hakan' a dikkatli ol demişssin ama, bildiğim son yatırımın share barındıran ClickerJet sitesine.
Evet ona da dikkatli olun diyorsun zaten ama AVG ler için. Share zaten varken, var olduğunu biliyorken yaptın yatırımını.
Ve örnek olarak verdiğin zaten uzun süredir çok kişiye kazandıran Ptcsolution örneği de Hakan da yeterince kanı oluşturmuş sanırım :)

Bana göre hybrid siteler tekil ptc sitelerden bir adım önde.
Ama her durumda sitelerin nasıl yönetildiği, sahiplerinin amacının ne olduğu bunların hepsinden önemli.
GPT sitelerinin bu kadar uzun süre ayakta kalıyor olmasının en büyük sebebi bu. Çok yölü kazanç sistemmleri sunuyorlar.
Tekil PTC siteleri ancak çok az kazandırarak ayakta uzun süreler kalabiliyor.
Özellikle yeni açılmış olan, share barındıran ve az çok sahibi tanınan siteler en azından ilk turlarında 1 kere de olsa denenebilir.
Standart üye olarak 30 günlük RR kiralamaktan çok çok daha iyi olacağına eminim.

Kötü örneklerden biri de, Clixzor aslında.. Ama gidene kadar ilk girenlere deli gibi paralar kazandırdı.
tekrar başlama şansımız olsa, bu siteye bu forumdan para yatırmayacak 1 tane adam çıkmazdı.
Share barındıran siteler ve PayPal' ın bir arada yürümesi uzun vadede güçlük çıkartıyor.

Ptcrs de share süresi çok uzun geldi bana... Ben uzak kalırdım sanırım... 50 gün... ??? ptc sitesi için biraz fazla uzun bir periyod.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Aralık 2013, 15:00:59
Ptcrs de share süresi çok uzun geldi bana... Ben uzak kalırdım sanırım... 50 gün... ??? ptc sitesi için biraz fazla uzun bir periyod.

Bende aynısını PM ile Hakan'a ilettim.
Standart olarak RR kiralamanın da bir getirisi olmaz. Bu nedenle çek paranı dedim. :)

ClikerJet'e siz de biliyorsunuzki risk alıp yatırım yaptım. Bu şekilde devam ettiği sürece uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Ama yarın kazancı düşürür, devam eder bilemem ;)

Edit: Ptc sitelerinde yatırım meselesi site farketmeksizin bana göre risktir.
Hangi site olursa olsun. Ama bazı siteler için bu risk büyüktür. Clickerjet de onlardan birisi.
Clickerjet'in scam olmaması için tek bir alternatif var. Adminin elinde ciddi sermayesi vardır.
Resmi açılışı olan Şubat 2014'e kadar büyükler ligine doğrudan katılmak istiyordur.
Bu sermayeyi aşırı sayıda ref getirmek için dağıtıyordur. Sonra muslukları mantıklı seviyede kısacaktır.
Eğer durum böyle değilse Şubat 2014 resmi açılış tarihi değil scam olma tarihi olur :)

enderege

Zapbux ta Aramıza katılanlar:

01- byuzugullu
02- abcb
03- strenergy
04- hakacu
05- ballondor
06- ikose
07- mtoy76
08- ptconur
09- flowist
10- 6il9in
11- universitely76
12- hamzakursad
13- volkan1503
14- samle
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Clickerjet

30- cihanizm

Zapbux

15- forumsuzkalma
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Arkadaşlar ZapBux için referans grubuna bir teklifim var daha doğrusu bir öneri... havuzda bulunan arkadaşların fikirlerini söylemesi rica olunur :y

Bu sitede GelirKapısı'ndan şu ana kadar görebildiğim kadarıyla 6il9in ve ben golden almış durumdayız (zapGolden oluşumu bu şekilde açıklamış oluyorum), golden üyelerin DR kazancı 0,005, standartların 0,0005; yani 10 katı. Enderege'nin hesabında şu an 25 DR katkısıyla yaklaşık olarak 20 gündür  2.7$ kazanılmış. Benim önerim ise 25 DR ile devam ettiğimiz bir sitede bu emeklerin karşılığını daha verimli alabilmek adına Enderege'nin alt üyesi durumunda olan arkadaşların IP-çerez temizliği ile golden almış arkadaşlara üye olması ve grup olarak daha fazla kazanç elde edilmesi.

Golden almış üye olarak şimdilik 6il9in ve ben olduğumuza göre fikrin kabul edilmesi durumunda gruptaki arkadaşların 6il9in'in ref linkiyle üye olmalarını istiyorum (kendisinin kabul edeceğini umuyorum)
Şu sıra imzasız'ım...