Bemabux ödemeleri (SCAM)

Başlatan bilalyuzugullu, 24 Eylül 2011, 14:44:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 03 Ocak 2012, 18:33:00
bitanede benden olsun anında geldi

sizce bu siteye yatırım yapılırmı ¿

buxhostlar içinde yatırım yapılabilecek en garanti sitelerden biri diyebilirim  ;D  zira şu ana kadar 7 veya 8 ödeme istedim hepside anında
geldi. forumu ve payment proofları takip edersen bunu zaten görebilirsin  ;)

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Ocak 2012, 21:09:17
keşke daha önce soraydın genç  ;D  yada upgrade sayfasını güzelce bi inceleseydin  ??? 
koskoca bi yatırım grubunun ceo suna hiç yakıştıramadım doğrusu  :D :D :D
evet aslında ben konuyu açacaktım ama standartlar için bile yatırım istemesi ve add funds kısmında hesaplar arası transfere izin olmaması vazgeçmeme neden oldu   ::) 
bu durumda parayı almak istiyorsan yatırım yapmak zorundasın canım  :D  zira reklam için de kullanman mümkün diil  :'(

Abi bu scam sitelerden bunalınca çareyi serilenmiş buxhostlarda aradım... ama onlarda derdime derman olmuyor  :'(

şimdi 2$ ı birazcıkın geçmiş bir balance var, ne yapmam doğru olur, öylece bırakmak mı yoksa devam edip yatırdığımdan daha fazlasını çekebileceğim miktara kadar devam etmek mi...
bu arada minimum ne kadar yatırmam lazım.. bunu da bilsem iyi oalcak :)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

hiç bilmiyorum be gülüm ben ilk başladığında üye oldum ve inceleyip durumun böyle olduğunu görünce bıraktım ve hesabım silindi. sen bi ref linkini verde tekrar kayıt olup bi inceleyeyim.

bilalyuzugullu

şimdi gülüm gördüğüm kadarıyla min 5$ yatırman gerekiyor. yani 5$ verip 5 ref alırsın ve 7.5$ olduğunda çekersin ve olay biter.
yada diğer upgrade seçeneklerinden sana uygun olanını seçersin. bütçeni bilemediğim için ayrıntı veremiyorum. ama devam edeceksen haber ver tıklamaya devam edeyim zira şu an için refin olmuş durumdayım  ;)

mutsuzsun

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Ocak 2012, 21:16:31
Alıntı yapılan: mutsuzsun - 03 Ocak 2012, 18:33:00
bitanede benden olsun anında geldi

sizce bu siteye yatırım yapılırmı ¿

buxhostlar içinde yatırım yapılabilecek en garanti sitelerden biri diyebilirim  ;D  zira şu ana kadar 7 veya 8 ödeme istedim hepside anında
geldi. forumu ve payment proofları takip edersen bunu zaten görebilirsin  ;)

yatırım yapacağımda hesaplamalarıma göre şimdi ben 1 aylık ultimade üye olsam günlük tıklama 0.12 veriyor bunu aya göre hesaplarsan 3,60 dolar yapıyor. ama üyelik 24,95 dolar. neolacak aradaki 21 dolar... ref kiralamada 1,25 standart ref ortalama 0,0410 kazandırıyor aylık  1,23 yapıyor. sence zararda olmuyormuyum. eğer bana açıklmaasını yaparsan sayande para kazanmış olacağım.. ufakta olsa.

bu arada hayırlı olsun diyen  arkadaşlar.. hepinize teşekkürler...

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Ocak 2012, 00:39:20
şimdi gülüm gördüğüm kadarıyla min 5$ yatırman gerekiyor. yani 5$ verip 5 ref alırsın ve 7.5$ olduğunda çekersin ve olay biter.
yada diğer upgrade seçeneklerinden sana uygun olanını seçersin. bütçeni bilemediğim için ayrıntı veremiyorum. ama devam edeceksen haber ver tıklamaya devam edeyim zira şu an için refin olmuş durumdayım  ;)

Bütçe sorun değil abi, boş boş tıklamaya devam etmektense birşeyler yatırılabilir; ki zaten bu sıralar en güvenilebilecek (!) sitelerden biri durumunda bu seri buxhostlar  :-*

Refim olmuşsunuz teşekkürler, ancak standart vaziyette ref almanın bir mantığı yok, reklam değerinin ½25'ini veriyor çünkü.. ancak belki şöyle birşey yapılabilir, forumda Xactbux tanıtılmamış durumda, ben siteyi tanıtım birkaç destekçi kazanabilirsem Elite üyelik alabilirim. (½100 reklam kazancı)

Ayrıca buxhostlarda ref kiralama yoktu değil mi, direk satın alabiliyorduk.... ::)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Ek olarak; Bemabux'ta da var mı yatırım şartı, TVIPTC'den boşalan mekanı da onunla doldurayım bari :)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

öncelikle standartta yansıyan değer %20 ve evet refler direk satın alınıyor ve hep senin oluyor.tanesi 1$  :D :D

şimdi gülüm altından girdim üstünden çıktım ve buraya yatırımın çokda akıllıca olmadığı kanaatine vardım. şöyleki;

ne uzun ne kısa olsun diyerek 3 aylık xact aldığımızı düşünelim. her 10 günde bir 7.5$ çekebileceksin ve %10 fee ile elinde 6.75$ kalacak
başlangıçtan sonuca kadar 8 kere çekim yapacaksın. yaani 6.75x8=54$ para alacaksın 3 ayda.
her 10 günde bir 7.5$ birikmesi için full tıklayan 17 refinin olması lazım. bunun içinde en az 35 ref alman gerekirki bu bile yeterli olamayabilir.
yani maliyet 3 aylık xact=35$+35$ ref parası ile 70$ olacak demektir. yani 70 yatırıp 50-60 arası alacaksın ki bu zarar demek
elit içinde düşük rakamlarla benzer bi hesap sözkonusu. eğer yıllık alacaksan ancak tavsiye edebilirim burayı ki o parayı daha iyi değerlendirebileceğin başka siteler kesinlikle var.
direk ref desteğine gelince yatırım yapmadan para alamayacağını bile bile acaba kaç kişi destekler bi düşün
para alabilecekleri senin tarafından garanti edilmesine rağmen buxe.co da kaç kişi normal tıklarını aksatıyor sen benden daha iyi biliyorsun.
2$ ım kalmasın diye daha fazlasını kaybetme riskine girmenin çok da mantıklı gelmediğini söyleyerek bu hesabı kapatıyorum  ;)

bemabux a gelince yatırım şartı yok ve sağlam devam ediyor. eğer illa bi buxhosta yatırım yapacam diyorsan xacta harcayacağını bemaya yatır bence. ama buxhost olmasada olur diyorsan şu anda en iyi yatırım aracının bilge ile yeni gözdemiz olan
PTCBOX  olduğunu söyleyebilirim. orada bilgeye soru sorarken yaptığım hesabı incelersen hiç ref olmadan bile yatırımından %50 nin üzerinde kazanç elde edebileceğini göreceksin  8) 8) 8)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 05 Ocak 2012, 13:19:53

yatırım yapacağımda hesaplamalarıma göre şimdi ben 1 aylık ultimade üye olsam günlük tıklama 0.12 veriyor bunu aya göre hesaplarsan 3,60 dolar yapıyor. ama üyelik 24,95 dolar. neolacak aradaki 21 dolar... ref kiralamada 1,25 standart ref ortalama 0,0410 kazandırıyor aylık  1,23 yapıyor. sence zararda olmuyormuyum. eğer bana açıklmaasını yaparsan sayande para kazanmış olacağım.. ufakta olsa.

bu site için aylık hiçbir üyeliği önermem. benim incelememe göre imkan varsa 1 yıllık sapphire en uygun seçenek. imkan yoksa 6 aylık elite üyelik uygun olabilir.
ayrıca burada ref kiralama yok. 1.25$ verip aldığın ref tıkladığı sürece senindir. direk refin oluyor; satın almış oluyorsun yani ;)

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Ocak 2012, 20:05:06
öncelikle standartta yansıyan değer %20 ve evet refler direk satın alınıyor ve hep senin oluyor.tanesi 1$  :D :D

şimdi gülüm altından girdim üstünden çıktım ve buraya yatırımın çokda akıllıca olmadığı kanaatine vardım. şöyleki;

ne uzun ne kısa olsun diyerek 3 aylık xact aldığımızı düşünelim. her 10 günde bir 7.5$ çekebileceksin ve %10 fee ile elinde 6.75$ kalacak
başlangıçtan sonuca kadar 8 kere çekim yapacaksın. yaani 6.75x8=54$ para alacaksın 3 ayda.
her 10 günde bir 7.5$ birikmesi için full tıklayan 17 refinin olması lazım. bunun içinde en az 35 ref alman gerekirki bu bile yeterli olamayabilir.
yani maliyet 3 aylık xact=35$+35$ ref parası ile 70$ olacak demektir. yani 70 yatırıp 50-60 arası alacaksın ki bu zarar demek
elit içinde düşük rakamlarla benzer bi hesap sözkonusu. eğer yıllık alacaksan ancak tavsiye edebilirim burayı ki o parayı daha iyi değerlendirebileceğin başka siteler kesinlikle var.
direk ref desteğine gelince yatırım yapmadan para alamayacağını bile bile acaba kaç kişi destekler bi düşün
para alabilecekleri senin tarafından garanti edilmesine rağmen buxe.co da kaç kişi normal tıklarını aksatıyor sen benden daha iyi biliyorsun.
2$ ım kalmasın diye daha fazlasını kaybetme riskine girmenin çok da mantıklı gelmediğini söyleyerek bu hesabı kapatıyorum  ;)

bemabux a gelince yatırım şartı yok ve sağlam devam ediyor. eğer illa bi buxhosta yatırım yapacam diyorsan xacta harcayacağını bemaya yatır bence. ama buxhost olmasada olur diyorsan şu anda en iyi yatırım aracının bilge ile yeni gözdemiz olan
PTCBOX  olduğunu söyleyebilirim. orada bilgeye soru sorarken yaptığım hesabı incelersen hiç ref olmadan bile yatırımından %50 nin üzerinde kazanç elde edebileceğini göreceksin  8) 8) 8)

Tek kelimeyle Xact'ı derhal bırak Bema'ya gel diyorsun yani :D seni mi kıracam abi ya, bende bıraktım gitti :)

PtcBox için ise DR getirebileceğime inansam girerdim sizin plan projeyi temellendirerek ancak pek fazla uğraşamıyorum reklam işiyle falan.. ancak normal tıklarla birşeyler yapabilir miyim diye düşünerekten gelmeyi düşünmüyor değilim...
Şu sıra imzasız'ım...