Neobux hesabıma girilmeye çalışılmış

Başlatan ElisaMcCline, 07 Kasım 2013, 13:50:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Neobux hesabına giriş yapılmaya çalışılan var mı ?
Birçok sitede aynı şifreyi kullanıyorsanız, giriş yapılmış ve farkında olmayabilirsiniz.

Bu yüzden buradan da https://www.neobux.com/c/ll/  kontrol etmenizde fayda var.

[spoiler]Arkadaşlar,

Belirli aralıklarla benim hesabıma giriş deneniyor zaten. Bannerdaki rakam biraz göz dolduruyor :)
Ancak bu sefer kullandığım şifrelerden biri denenmiş.
Önemli olmayan, destek için tıkladığım siteler vs için kullandığım birkaç paroladan biri neobux ta denenmiş.

Başka bir arkadaşın da benzer bir durumu varsa ve bilgi verirse sevinirim.
Bu parolayı kullandığım site listesini çıkardım. Başka deneme yapılan varsa örtüştürebilmek için.
Bana özel bir durumsa da bu sitelerden eleyeceklerim olacak. Bu yüzden cevaplarınız benim için önemli.

Şimdiden teşekkürler.

Kullanılan IP ve deneme yapılan parola ile üyeliğim olan site listesi:

[/spoiler]

bekeli

Geçmiş olsun hocam ;)

Ben baktım şimdi. Hepsi de başarılı. Bilmediğim ip'ler var ama onlar büyük ihtimalle evden girdiğim vınn ip'leri.
Gerçi millet benim hesaba niye girmeye çalışsın yahu :D

hakanatik01

Bende yok böyle bir durum ama haberlerini okumuştum hocam Scammer adminler olabiliyormuş bunlar  ; çok fazla siteye üye olduğumdan şifrede üretemiyom :P mecbur şifremi unuttum diyorum  yolladıkları şifreyi kullanıyorum genelde ;asayiş berkemal[ingiliz değil] burda ama illaki başına gelen olmuştur bir kere daha uyarı oldu bizlere;

abcb

Geçmiş olsun Hocam, uyarınız için de teşekkürler, bende de durum normal  :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 13:50:46
Önemli olmayan, destek için tıkladığım siteler vs için kullandığım birkaç paroladan biri neobux ta denenmiş.

Yuh artık  (d)

ElisaMcCline

Zaten biraz da sorgu amacım bu.
Bana özel ise, sitelerde reflerim olan, belirli bir duruma geldiğim bir sitedir diye düşünüyorum.
Bu da hiç hoşuma gitmiyor açıkçası :(

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 14:18:29
Zaten biraz da sorgu amacım bu.
Bana özel ise, sitelerde reflerim olan, belirli bir duruma geldiğim bir sitedir diye düşünüyorum.
Bu da hiç hoşuma gitmiyor açıkçası :(

Hocam hangi site ise paylaşabilir misiniz? Bir mahsuru yoksa tabi ???

ElisaMcCline

Açıkçası,

[spoiler]Ama exa olmasında şüpheleniyorum.
Elimdeki listede belirli bir kademeye geldiğim bir tek orası var.. Üstelik deneme yapılan IP bir Italya IP si ..
Exa parolasını da başında ilk register da kullandığım basit önemsiz parolalardan kullanmıştım ve sonra yatırım da yapmayınca önemseyip değiştirmemişim.

Durun ben listeyi paylaşayım en iyisi ... Daha net görükecektir...[/spoiler]

İlk mesaja ekliyorum birazdan.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 14:32:40
Açıkçası,
Ama exa olmasında şüpheleniyorum.
Elimdeki listede belirli bir kademeye geldiğim bir tek orası var.. Üstelik deneme yapılan IP bir Italya IP si ..
Exa parolasını da başında ilk register da kullandığım basit önemsiz parolalardan kullanmıştım ve sonra yatırım da yapmayınca önemseyip değiştirmemişim.

Durun ben listeyi paylaşayım en iyisi ... Daha net görükecektir...

İlk mesaja ekliyorum birazdan.

[spoiler]Exa Admini İrlanda'dandı ???[/spoiler]

bekeli

Hocam listedeki sitelerin tamamına baktım tek tek. [spoiler]İtalya [/spoiler] kökenli yok :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Kasım 2013, 14:44:56
Hocam listedeki sitelerin tamamına baktım tek tek. [spoiler]İtalya[/spoiler] kökenli yok :S
Hmmpf,
Neden [spoiler]exa admini [/spoiler]için benim öyle bir fikrim var ??? Şimdi ben ona takıldım.
Sanki [spoiler]Italyadan[/spoiler] diye hatırlıyorum.