Neobux hesabıma girilmeye çalışılmış

Başlatan ElisaMcCline, 07 Kasım 2013, 13:50:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Doğru yaa [spoiler]İrlandaydı.[/spoiler]. :)

Eee, daha çok battık şimdi o zaman :D Hoş olmasa da elde bir bilgi var gibi gelmişti.. Şimdi o da yok :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 14:55:05
Doğru yaa [spoiler]İrlandaydı.[/spoiler]. :)

Eee, daha çok battık şimdi o zaman :D Hoş olmasa da elde bir bilgi var gibi gelmişti.. Şimdi o da yok :D

Neyse ben biraz çıkayım da [spoiler]200$ toparlayayım[/spoiler] bari o zaman :))
Günahını da aldık adamın.. artık [spoiler]bir upg almak[/spoiler] şart oldu :P :))

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 14:55:05
Doğru yaa[spoiler] İrlandaydı[/spoiler].. :)

Hocam, [spoiler]İrlanda[/spoiler] yazmıştım yukarda.

Bence şüpheli site sayısını azaltmak mümkün.
Şöyle ki,
sitelerde aynı şifreyi kullandığınızı görebilmesi için iki farklı sitede aynı şifre kullandığınızı görebilen bir admin olabilir.
Bu şu demek, birden fazla sitesi olan adminler demek.

Ben[spoiler] phd-bux, phd-clix[/spoiler] admininden şüphe ettim şimdi böyle düşününce.

Yada bunlar boş komplo teorileri. Elemanın birisi herhangi bir sitenin veritabanına sızdı ve şifreleri kullandı ???

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 14:56:27
Neyse ben biraz çıkayım da 200$ toparlayayım bari o zaman :))
Günahını da aldık adamın.. artık bir upg almak şart oldu :P :))

Ben şimdi alım sayfasına girdim. 6 aylık olanı daha mantıklı geldi. 350 dolarmış :)
Sonuçta 1 yılda scam olma ihtimali 6 ayda scam olma ihtimalinden daha büyük. E o zaman neden 1 yıllık üyelik alayımki :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Kasım 2013, 15:05:57
Ben şimdi alım sayfasına girdim. 6 aylık olanı daha mantıklı geldi. 350 dolarmış :)
Sonuçta 1 yılda scam olma ihtimali 6 ayda scam olma ihtimalinden daha büyük. E o zaman neden 1 yıllık üyelik alayımki :P

Doğru diyorsun, o zaman daha fazla ödeyip 6 aylık alalım da, kendimizi koruyalım :D

ElisaMcCline

Yazıları daha meraklı ve eğlenceli bir hale getirdim.. :D
Be ne yaa demeyin sonra..

Fazla [spoiler]ortada ve açık oldu böyle başımıza iş gelmesin[/spoiler] sonra :P

ElisaMcCline

Parola kayıdı almamışım ama, [spoiler]tapbux!' da  [/spoiler] da bu parola varmış.

Kimdir ya da değildire girmeden tam bir liste olsun, ona göre hareket edin diye paylaşıyorum arkadaşlar.
Sonuçta benim hesabım daha göz önünde olabilir, daha çok dikkat çekebilir.. Ancak sonuçta bu adminlerden biri bu işi yapıyor.
Yarın sizinle ilgilenmeyeceğini kimse bilemez ;)

hakanatik01

[spoiler]Ojooo[/spoiler] 'da durum neydi hocam bekeli sisteme sızmadan şüpheleniyordu belkide ordandır;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Kasım 2013, 16:25:58
[spoiler]Ojooo [/spoiler]  'da durum neydi hocam bekeli sisteme sızmadan şüpheleniyordu belkide ordandır;

Listeyi spoiler içine aldım ilk mesajda ;)

Eve [spoiler]Ojoo[/spoiler] da var :(

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 16:28:44
Listeyi spoiler içine aldım ilk mesajda ;)

Eve [spoiler]Ojoo[/spoiler] da var :(

[spoiler]Ojooo Alman kökenli bir site. Admin değildir. Ancak sisteme sızan birileri olduysa bilemem tabi. Bu aralar çok fazla gariplikler var sitede. Olabilir yani :S[/spoiler]