Neobux hesabıma girilmeye çalışılmış

Başlatan ElisaMcCline, 07 Kasım 2013, 13:50:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bu işi yapacak olan değil [spoiler]italyan[/spoiler] kendini marstan bile gösterir hocam :P adresin [spoiler]italyan[/spoiler] olması benim  ingilizkemal olmam gibide olabilir abcb bu sözünle şüpheleri üstüne çekme kırışıcaz sonra :P [spoiler]sırayla gelelim ElisaMcCline,elisam,enderege,eymen07 v.s. diye başla e harfi senin kalan harfler benim :P[/spoiler]

abcb

Endonezya ıp'sinden başlayım ben o zaman  :g  Enderege nicki ile  :g

ikose

[spoiler]ne kadar eğleniyorsuunuuuuzzzzz  :g
bendede aksi bir durum söz konusu değil
nesen Sp ye aldım okurken çok heycanlı oluyor , kıskandım sizi  :g[/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 07 Kasım 2013, 17:33:32
Endonezya ıp'sinden başlayım ben o zaman  :g  Enderege nicki ile  :g

Papua yeni gineden başla.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Geçmiş olsun hocam. Bence [spoiler]spoiler[/spoiler] yapmıştır  :g

ElisaMcCline

Aynen, ben detaya baklamıştım.

[spoiler]Telekom Italia nın Savona bölgesi NAS server DHCP pool[/spoiler] una ait IP .

[spoiler]IP Reverse DNS (Host):    host161-255-dynamic.44-79-r.retail.telecomitalia.it[/spoiler]

universitely76

Ee tabiki niyeti bozuk kuyruğum sıkışmış bir admin olsaydım önce banner ları bol haneli gördüğüm üyelere sarkardım  8) siz masumsunuz suç banner ın  :g

Geçmiş olsun  :) da ben takılmayalı gizli örgütlere mi katıldık, herkeste bir Jurnalci havası, her yazılan spoiler ile saklanmış  :P halk tabakasının nabzını tutup adminlere rapor vermiş olduğunuz için sizi hedef almış olabirler mi sanal alemin Robin Hood lar  :g
Şu sıra imzasız'ım...

ptconur

[spoiler]
Şimdi baktım da benim ptcsolution a da zorlanmış. İşin kötü tarafı benim tüm sitelerde aynı şifreyi kullanıyorum. Adamın ip si 78.25.120.110

Benim ki de rusyalı çıktı. Ama proxy ile vs istediği gibi değiştirebilir ip yi sanırım. 6 kasım da ptcsolution server saati ile 02:37 de denemiş 4 kere. Elisa hocam saatlerde çakışma varmı?
[/spoiler]

bilge8408

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 13:50:46
Neobux hesabına giriş yapılmaya çalışılan var mı ?
Birçok sitede aynı şifreyi kullanıyorsanız, giriş yapılmış ve farkında olmayabilirsiniz.

Bu yüzden buradan da https://www.neobux.com/c/ll/  kontrol etmenizde fayda var.

[spoiler]Arkadaşlar,

Belirli aralıklarla benim hesabıma giriş deneniyor zaten. Bannerdaki rakam biraz göz dolduruyor :)
Ancak bu sefer kullandığım şifrelerden biri denenmiş.
Önemli olmayan, destek için tıkladığım siteler vs için kullandığım birkaç paroladan biri neobux ta denenmiş.

Başka bir arkadaşın da benzer bir durumu varsa ve bilgi verirse sevinirim.
Bu parolayı kullandığım site listesini çıkardım. Başka deneme yapılan varsa örtüştürebilmek için.
Bana özel bir durumsa da bu sitelerden eleyeceklerim olacak. Bu yüzden cevaplarınız benim için önemli.

Şimdiden teşekkürler.

Kullanılan IP ve deneme yapılan parola ile üyeliğim olan site listesi:

[/spoiler]

Çok geçmiş olsun. Beterin beteri var tabi (mesela ben :) )..

tolgacan86

Alıntı yapılan: bilge8408 - 07 Kasım 2013, 23:27:11
Çok geçmiş olsun. Beterin beteri var tabi (mesela ben :) )..

Hayırdır bilge hocam, olumsuz bir durum mu var?

Elisa hocam geçmiş olsun.. :(