GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2013, 00:09:56
Yatırımı kapadık de. Gönüllü/standart tıklamak isteyen üye olabilir. Değil mi?

Elbette ;)
Bkz. Soru-Cevap bölümü :P

ptconur

Arkadaşlar yeni bir tartışma konusu açayımda biraz muhabbet olsun :)

Benim bir teklifim var daha doğrusu yeni oluşa(bile)cak yatırım grubu için iki ana hesap oluşturalım derim. Şöyle ki grubu kurmadan önce bekeli ile görüşmelerimizde hiç bu kadar kişinin katılım sağlayacağını düşünmemiştik. 10 kişi katılsa falan diyorduk. Ama gördük ki gerçekten herkes böyle bir oluşumu bekliyormuş. Şu anda yatırım grubunda yaklaşık 170$ civarı para bulunmakta ve an itibariyle çok da verimli kullanamıyoruz. Ama toplamda toplanan 250$ iki ayrı hesap için olmuş olsaydı siteye iki koldan yüklenecektik.
Yeni bir siteye yatırım yapacağımızda yine aynı sayılarda katılım olabileceğini düşünürsek sizce de mantıklımıdır 2 ayrı ana hesap ile yatırım yapmak.

hakanatik01

madem geyik konusu ve tartışma yuvarlanır giderim burdan :P

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Kasım 2013, 00:24:35

Benim bir teklifim var daha doğrusu yeni oluşa(bile)cak yatırım grubu için iki ana hesap oluşturalım derim. Şöyle ki grubu kurmadan önce bekeli ile görüşmelerimizde hiç bu kadar kişinin katılım sağlayacağını düşünmemiştik. 10 kişi katılsa falan diyorduk. Ama gördük ki gerçekten herkes böyle bir oluşumu bekliyormuş. Şu anda yatırım grubunda yaklaşık 170$ civarı para bulunmakta ve an itibariyle çok da verimli kullanamıyoruz. Ama toplamda toplanan 250$ iki ayrı hesap için olmuş olsaydı siteye iki koldan yüklenecektik.
Yeni bir siteye yatırım yapacağımızda yine aynı sayılarda katılım olabileceğini düşünürsek sizce de mantıklımıdır 2 ayrı ana hesap ile yatırım yapmak.

Bence gerek yok. İki ayrı ana hesap demek iki ayrı yönetim demek. Bu da bir takım sıkıntılar getirecektir.
Bu site için küçük yatırımlarla başlama kararını beraber aldık. Ayrıca çok değil 3 hafta sonra kasanın çoğu kullanılmış olacak ;)
Ancak Probux tarzı bir site olsaydı belki direk golden + RR alacaktık. Hesabımızdaki miktar ancak yetecekti. Biraz daha düşünmek gerek. Bir sitede başarıya ulaşmadan ikinci siteye geçme taraftarı da değilim.
Acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Tam kalkıyordum bilgisayar başından sizin mesajı gördüm. Hızlıca yazdığım şeyler bunlar. Ssize kolay gelsin, iyi tartışmalar :)
Sabah okurum artık yazılanları ;)

tolgacan86

Bence mantıklı değil, henüz eldeki parayı harcamadık bile diyebiliriz.. Sermaye ne kadar fazla olursa, kazancında o kadar artma imkanı var. Şu anda var olan bir iki reklam denememiz var, beklentilerimizi karşılayan sonuçlar olursa o tarz reklamlara yüklü şekilde asılınabilinir, yada RR sayısını çok çok yukarılara çıkarılabilir.. Ama sermaye yarıya bölündüğünde bu mümkün olmayacak, yine standart stabil bir hesap halinde devam edecek kazançta bu hesaptaki beklentilerimiz gibi olmayacaktır.

fkork

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Kasım 2013, 00:24:35

hocam iki farklı grup oluşturmaya gerek var mı?  toplanan para ile daha çok dr rr elde edilip daha yüksek upg yapılır işte.. :)

ptconur

Söylemek istediğim iki farklı grup oluşturmak değil arkadaşlar. Şu anda yeni bir site için yatırım grubu oluşturmak bence de erken. Demek istediğim xxxx arkadaşımız grup başkanı olarak yeni bir sitenin ref linkini verdi ve diyelimki 10 kişi refi oldu. Bundan sonraki 10 kişi için de xxxx in refi olan yyyy nin refli linki ile üye olsa diye düşündüm.

fkork

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Kasım 2013, 00:39:49
Söylemek istediğim iki farklı grup oluşturmak değil arkadaşlar. Şu anda yeni bir site için yatırım grubu oluşturmak bence de erken. Demek istediğim xxxx arkadaşımız grup başkanı olarak yeni bir sitenin ref linkini verdi ve diyelimki 10 kişi refi oldu. Bundan sonraki 10 kişi için de xxxx in refi olan yyyy nin refli linki ile üye olsa diye düşündüm.

işte sizin bahsettiğniz iki yatırım grubu.... mesela, şu an biri çıkıp adzpot-2 yatırım grubu oluştursa, 10 kişi ile, bu bizim grup için bir şey ifade eder mi?

enderege

Şimdi bende bişeyler yazardım ama konu uzar ve yarın bekeli gelipte kızar diye yazmıcam. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Sırf bekeli geyik oluyor konuyu baltalamayın dediği için bende yazmayacağım :)