GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Biri bunu açıklasın abi Kadının Hatun arkadaşı anlat bakem ???

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 21 Kasım 2013, 20:23:25
e be bekeli bu dün söyleyeydinya
bende diyom 0 ref ne bu tam gün verdiğim reklam için..  (sinir)

Modum bu konuda zaman zaman söylemeye çalıştım.
Hatta sizinle Ptcrs konusunda da konuşmuştuk.

PtcEvolution scriptli sitelerde gerçekten sorun var :S

ballondor

www.japanbux.com da 2$ pb veriyor üyelikte;

ref yarışması için burada  microjobs versek olurmu acaba diye düşünüyorum  ??? ???

ptconur

Microjobs lara admin pek sıcak bakmıyor uyarayım. Ama görevde blog adresini verip blogdan üyelik yaptırırsak sıkıntı olmaz sanırım.

hakanatik01

burdamı okudum bilmiyom aramakla vakit kaybetmiyim dedim buraya yazıyom gelinim sen anla :P

@bekeli gece adprize de reklamına 2-3 defa denk geldim ,hala ref falan gelmediyse sitelerine başka bir sorun da olabilir mi bilmiyom üşenmedim tıkladım bak reklamlarına birde :P   sorunsuz açtı üye olmadığım 1 siteye denk gelsem üye bile olacaktım :P :D hiçbişi çıkmadı ama senin reklamdan golden bekliyordum her gördüğümde acaba mı dedim :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Kasım 2013, 01:54:51
burdamı okudum bilmiyom aramakla vakit kaybetmiyim dedim buraya yazıyom gelinim sen anla :P

@bekeli gece adprize de reklamına 2-3 defa denk geldim ,hala ref falan gelmediyse sitelerine başka bir sorun da olabilir mi bilmiyom üşenmedim tıkladım bak reklamlarına birde :P   sorunsuz açtı üye olmadığım 1 siteye denk gelsem üye bile olacaktım :P :D hiçbişi çıkmadı ama senin reklamdan golden bekliyordum her gördüğümde acaba mı dedim :P

AdPrize Golden sponsoru bekeli mi yoksa neoda :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Kasım 2013, 01:54:51
üye olmadığım 1 siteye denk gelsem üye bile olacaktım

benim siteye hiç denk gelmedin mi?

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Kasım 2013, 01:58:20
AdPrize Golden sponsoru bekeli mi yoksa neoda :P

Gavurdan falan bişi gelmedi dedim bekeliden çıkar belki çıkmasa bile bekeli bana golden alır dedim ;

Alıntı yapılan: fkork - 22 Kasım 2013, 01:59:08
benim siteye hiç denk gelmedin mi?
hayır tek site verdiysen onlara bakmadım ama , senin ne normal reklamına ne de adprize denk gelmedim gelsemde direkt kaparım firefoxu zaten  ne vakit kayebdicem senin reklamla yahu :P bekelininde normal reklamına denk gelmedim adprizede çıktı 3-4 defa daha da sabaha var denk gelirim ve belkide sabah golden olucam kim bilir :P

edit:+1 daha çıktı ama gene ödül yok dizi izleyip yatacam gari ,umutlarım boşa gitti  :'(  :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Kasım 2013, 02:07:16
Gavurdan falan bişi gelmedi dedim bekeliden çıkar belki çıkmasa bile bekeli bana golden alır dedim ;

bekelininde normal reklamına denk gelmedim adprizede çıktı 3-4 defa daha da sabaha var denk gelirim ve belkide sabah golden olucam kim bilir :P

edit:+1 daha çıktı ama gene ödül yok dizi izleyip yatacam gari ,umutlarım boşa gitti  :'(  :g :g

Ben sana alırım golden'ı :P Hakan dert etme ;)

Benim reklamın normaline nasıl denk gelmedin yahu :S Günlük reklamlar arasında yok mu ??? ..::Best Paying PTC Sites::.. yazıyor işte..

hakanatik01

İyi bari goldenı garantiledim çıkmasda olur artık :P Normal reklama denk gelmdeim ama çok ekstra reklam yakalayamadım vakit olmamıştı  bu dediğim adprizede 3-4 defa mesajı yazdığım saatte çıktı .Her yeni reklam geldiğinde hemen hemen 3 haktan 1'i sendin :) Sabah hiç denk gelmemiştim zaten geç mi verdin reklamı bilmiyorum;
Top 10 PTC'de de mesela hep ballondor hocanın reklamı gördüm :P ojooo du şimdikte gene denk geldim clixdo :P :D verdiğiniz reklmlar hakkında ayrıntılı bir rapor sunacam sonra :P tolga ve ptconur neden durdular reklam konusunda denk gelemiyorum hiç :P

edit:şimdik sabit reklamlarda var bak reklamın :P burda paylaşmadığın ödemelerin hayırlı olsuın nicelerine:)