CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

1-)neden geri geldin ?
2-)Eş dost noldu yahu?
3-)soru bulamadım idare et

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Kasım 2013, 02:38:34
1-)neden geri geldin ?
2-)Eş dost noldu yahu?
3-)soru bulamadım idare et

Önce nereye kayboldundan başlasaydın be yaw :D

hakanatik01

Biranda üstüne gitmeyeyim dedim şımarır falan özlendiğini sanmasın :P

4-) probuxa giriliyor mu sended  ? :D

konuya yazdım kimse yazmadı burdan cevap alayım :D

5-)bu sorulara cevap alırsam yaparım bir güzellik :P :D

arshi

Geldim diye beddua mı ettin naptın ulen ikidir elektrikler gidiyor (d)

Sıfır puan alanı okuldan atıyorlarmış o yüzden bi soruya cevap verir, kağıdı verir çıkarım.
probux.com --- bu şekilde girince ana sayfada www.probux.com linki çıkıyor adeta buraya tıkla ulen der gibi, nitekim tıklayınca da giriyor :P

hakanatik01

demkki sended sorun yok maratona katılıyon mu? :D bak sen konuyu nerden nereye getiricem :D
şifreleri bil bilsem aslında elimde hesap var ama şifreleri hatırlamıyom o yüzden yardımcı olamayabilrim hem işinizi bozmiyim fkorkla anlaş artık hesabı al parayı bana yolla :P :D

arshi

Diğer parkurdan katılıyorum maratona, neresi diye sorma benim konuyu getireceğim yer çok iç açıcı değil :D

Ayrıca hesap değil hesaplar lazım, 10-15 tane kafi :P

hakanatik01

Ehteyarlar Beyoğlu'ndan otobüs kaldırıyorlar istersen alsınlar yoldan :P

10-15 az değil mi?

arshi

Maratona otobüs şoförlerini kabul ediyorlar mı? :P

Az ama idare edeceğim.

hakanatik01

Şöför olmak istiyorsan senin gidip direkt otobüsü elden teslim alman lazım bu ehteyarlar seni görünce üstüne sürüp sonrada "biz ehteyarız görmedik gözler bozuk " diyebilirler :P

ossun olduğu kadar idare et her hesaba 1$mı vericen peki :D ozaman 10 değil 100 bulayım bak :P

şöfffföööörrr şöööfffrr arshi  :g :g :g

arshi

Şoför olarak otobüsün teslim edildiği ehtiyarı kastetmiştim ama neyse -maratonu normal şartlarda tamamlayabileceklerine ihtimal vermiyorum da- :P

Elbette, görevleri görünen her hesaba vereceğim. Ama şirinlerden daha az görünüyorlar :D