Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: Arshi - 19 Kasım 2013, 23:48:18
sicher, teşekkürler, güzel bi noktaya parmak bastın.

Geldik ama konu ne yav :D
Mümkünse hakan izah etsin. Rica ediyorum.

sıkıntı yok etsin dinleyelim son nokta nedir :D

richman

1 Ay boyunca hedef parayı 3 yada biraz daha fazlasına katlamak olabildiği kadar işte.. Ödemeler ya üyelik bitiminde yada her aldığımda grup üyelerine teker teker paylaştırılacak. Yani 1 ay sonundaki kazancımız 3 katı civarında olacak (4$x3=12$) siteye birşey olmassa.

hakanatik01

Son nokta grupta arshi var sonumuz iyi değil

ElisaMcCline

Yarın akşama kadar katılım olmazssa, bir şekilde hallederiz.. Ben hesaba odaklanamadım ve dolayısıyla anlamadım açıkçası. :)
Kaç kişi, ne kadar ne eksik, ne fazla... :D

sicher

şimdi yatırım grubunda yer var mı geleyim mi var sa paypal la parayı richman sana mı atcam yoksa siteye uye olunca orada bir yere mi nedir (bazı sayfalarda okurken kafam karıstıda :) )

fkork

hehe ben ne demiştim vaktinde :D

arshi

Hakan payzasını göndermeden gruba ismini yazma bence richman, ne olur ne olmaz :P

Alıntı yapılan: sicher - 19 Kasım 2013, 23:54:42
şimdi yatırım grubunda yer var mı geleyim mi var sa paypal la parayı richman sana mı atcam yoksa siteye uye olunca orada bir yere mi nedir (bazı sayfalarda okurken kafam karıstıda :) )

Son 1 kişi lazım-mış :P

hakanatik01

4 kere 1$ alıcam son 1 kişi lazımsa ben beklerim onu o gelsin son olucam :P :D gelm sen sicher Arshinin olduğu yere gelinirmi yahu biz yandık sen yanma :P :D

richaman'a katılım ücretini yolla gerisi Allah kerim deyip gidicez işte olursa olucak olamazsa olmaycak işlem basit yani
1-)richaman'a para yolla
2-)tıklarını yap
işlem bu akdar olursa iyi kazanıcaz :P olmazsa ufak bir miktar kayebtmiş olucaz şans kısmet yani ;)
gelirsen haber et senden sonra yollamam lazım benimde parayı son kişi olmam lazım :D gelmeyceksen son 2 kişiyi kapatıcam :P :D

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Kasım 2013, 00:00:37
4 kere 1$ alıcam son 1 kişi lazımsa ben beklerim onu o gelsin son olucam :P :D gelm sen sicher Arshinin olduğu yere gelinirmi yahu biz yandık sen yanma :P :D

richaman'a katılım ücretini yolla gerisi Allah kerim deyip gidicez işte olursa olucak olamazsa olmaycak işlem basit yani
1-)richaman'a para yolla
2-)tıklarını yap
işlem bu akdar olursa iyi kazanıcaz :P olmazsa ufak bir miktar kayebtmiş olucaz şans kısmet yani ;)

anladım kardeşim paypalda para var ordan biriyle takas yapıp geliyorum ilk yatırım tecrubem bakalım hayırlısı :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 19 Kasım 2013, 23:55:01
hehe ben ne demiştim vaktinde :D

48 e birşey kalmadı bak, yakında sen de gelirsin heralde :g