Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

ref satın alma olayı bir çok sitede var ve çoğu kişi memnun değil

bence 22 sine kadar ref kiralama yapamazsak ultimate üyeliği uzatalım.

ref açılırsa hesaptaki parayla alınır

richman

3 Günde bir ödeme istiycem hiç acımıycam zaten  :P günde 6$ civarında birikicek bu gidişle. 22sine kadar zamanımız var bekliyelim bir süre herkes yazsın fikirini.

tolgacan86

ben uzatma taraftarı değilim çünkü 2. ayında sitenin devam edeceği konusunda ciddi şüphelerim var, ilk ay bu üyelik ve reflerle ne kazanabilirsek ona bakmak lazım derim..

enderege

Bencede upgrade uzatmak mantıklı değil. RR lerden ne kadar kiralarsak ona bakalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Upgrade'i kafamızdan çıkardıysak, bişey daha var aslında sadece fikirlerinizi almak için soruyorum HeadTail yani yazı tura oynayınca kazanılan AB a gidiyor. Fikri olan varsa paylaşabilir  :y Admine tekrar ticket attım RR'ler hakkında bekliyorum.

tolgacan86

Head, Tail fikri belli >> Şans oyunlarında uzak duracağız paramız cepte kalacak ;)

richman

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Kasım 2013, 21:36:17
Head, Tail fikri belli >> Şans oyunlarında uzak duracağız paramız cepte kalacak ;)

Bende hiç sıcak bakmıyorum zaten ama herkese sormak istedim yinede. Adminden olumlu bi cevap gelmezse günde 5-10 reff almaya çalışıcam Ultimate RR kiralama aralığı 1 gün.

enderege

(a) (a) (a)  (ok)

enderege

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 21:38:29
günde 5-10 reff almaya çalışıcam Ultimate RR kiralama aralığı 1 gün.

Heh işte. Yapman gereken bu. İki güne bir 5-10 RR al.

sicher

aynen ben 4 gündür thebux ta oyundan oynadım 1$ ım vardı
1.gün 0.1 gitti 0.2 geldi
2.gün   "     "     "      "   
3. ve 4. gün ler yani bugün gelir diye oynadım normalde 0.6$ kalması gerekirken hırs yaptım olan bana oldu suan 0.2$ var

onlarıda oynarım galiba ama 1 hafta sonra olur verdiğini fazlasıyla geri alıyor....