Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Bi seçenek daha suniyim arkadaşlar. Sitede yatırım paketleri var 30$ karşılığında günde 1.29$ veriyor ayda 38 küsür birşey oluyor. Referans olumlu sonuçlanmassa tek tek almak yerine 1 pakette alabiliriz karar sizin fikirler bu kadar  :)

enderege

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 22:35:26
Bi seçenek daha suniyim arkadaşlar. Sitede yatırım paketleri var 30$ karşılığında günde 1.29$ veriyor ayda 38 küsür birşey oluyor. Referans olumlu sonuçlanmassa tek tek almak yerine 1 pakette alabiliriz karar sizin fikirler bu kadar  :)

Share ye de sıcak bakmıyorum ben.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 20 Kasım 2013, 22:39:36
Share ye de sıcak bakmıyorum ben.

:y

Şaşırtıyorsun beni ender abi, bugün ne çok konuda aynı fikirdeyiz :P

hakanatik01

Ben bu siteye güvenmediğimden ne desem boş olur başkan olduğun için aldığın her karar benim için tamamdır ;) zaten eğlence amaçlı girdik siteye uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum o yüzden yuvarlanıp gidiyorum artık bu konudan dahada gelmem :D

arshi

Sanırım ben de üçünüzle aynı fikirdeyim. Biri beni sarssın, sertçe :P

richman

Tamamda bu PB de yatan 20$ nereye gidicek ref alsak günde 5 tane ultimate bitcek, reffler devam edecek. Üyelikte almıyoruz  :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 22:46:46
Tamamda bu PB de yatan 20$ nereye gidicek ref alsak günde 5 tane ultimate bitcek, reffler devam edecek. Üyelikte almıyoruz  :D

Ona biz karışmayız arkadaş, bir ortalığı karıştırırız sen düzeltirsin :D

ptconur

Artan 20$ ı pb ye mi yatırdın :(
Keşke ref alırken yapsaydın o işlemi
Share olayına ben de sıcak bakmıyorum.
Siteyi pek fazla inceleme fırsatım olmadı. Şu an görünen en iyi yol ref çıktıkça kiralamak gibi duruyor sanki

enderege

Bugün 5 ref alsan 30 gün çalışır, yarın 5 ref alsan 29 gün... 25. gün 5 ref alsan 5 gün çalışır getirdiği kardır. Ödemeye devam ederse bu refin 25 günü daha var ki buda extra olur. + bir daha ulti alınabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Kasım 2013, 22:52:06
Artan 20$ ı pb ye mi yatırdın :(
Keşke ref alırken yapsaydın o işlemi
Share olayına ben de sıcak bakmıyorum.
Siteyi pek fazla inceleme fırsatım olmadı. Şu an görünen en iyi yol ref çıktıkça kiralamak gibi duruyor sanki

Artan değildi aslında o. O parayla 100 reff daha alınacaktı fakat böyle birşeyle karşılaşmayı beklemiyorduk :(