Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2013, 20:15:59
yazalım da kiralayamayacaksan ne faydası olacak ? hemen kaparlar herhalde refleri.. Kaçta senin işine yarayacak önemli olan nokta o burada uyarıdan çok saatini bilmediğimizden daha çok sen bakıp kapmaya çalışmalısın yada kaç  gibi almıştın ref alımları  o saattemi açılacak sende tekrardan.İlk sorduğunda 10'du bende de ama şu anda  kalmamış diyor mesela 10 taneyi kapmışlar bile;
There are not referrals available to rent.

23.30 gibi açılacak bende. Ultimate reff kiralama aralığı 1 gün o yüzden 23.30 a yaklaştıkça bilmem iyi olacaktır.

hakanatik01

Tamamdır o saatte dört koldan bakarız o zaman şimdik bakmamızın anlamı yokmuş gideyim dizi bakayım o zaman :P ayde netine ve parmaklarına kuvvet yakala tüm refleri :D

FilmsizKalma

Abi o saatte bakma amacımızıda anlamış değilim, Zaten bizim refleri alma saatimiz geldiğinde ref varsa alır yoksa alamazsın. Biz baksak ne bakmasak ne :)

richman

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Kasım 2013, 20:35:16
Abi o saatte bakma amacımızıda anlamış değilim, Zaten bizim refleri alma saatimiz geldiğinde ref varsa alır yoksa alamazsın. Biz baksak ne bakmasak ne :)

Asıl amacım gerçekten reffmi bitti yoksa adminin oyunumu onu anlamaktı. Yani çeşitli saatlerde alçalma yükselme varmı onu merak ediyorum, 11den sonra ben bakıcam zaten sürekli :)

FilmsizKalma

Heh şimdi açıklayıcı oldu benim adıma :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Kasım 2013, 20:42:18
Heh şimdi açıklayıcı oldu benim adıma :)

Bişeyide sorgulama yada iyice anlama arkadaş, olduğu gibi et :D İlla deşicen dibine kadar çıkaracan ortaya :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 21:05:42
Bişeyide sorgulama yada iyice anlama arkadaş, olduğu gibi et :D İlla deşicen dibine kadar çıkaracan ortaya :D
Bana 50$ versene Tolga  :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Kasım 2013, 21:07:05
Bana 50$ versene Tolga Can :)

Vayy, hemen Tolga Can olduk, yakında Tolga bey'ede döner :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 21:10:19
Vayy, hemen Tolga Can olduk, yakında Tolga bey'ede döner :P
tamam editledim tolga bana 50$ versene :D

richman

Sohbetinizi bölyüyorum ama, sitede rr varmı  :P