Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

RENT REFERRALS
There are not referrals available to rent.

richman

richman

TÜM GRUP ÜYELERİNE DUYRULUR

Arkadaşlar admin sitenin geleceğini düşündüğü için bir kaç küçük ayar değişikliği yaptı. Bildiğiniz gibi PB'mizde 19$ fazladan yatan bir para var referans alamıyor sitede referans yok günde 5 tane alırsak ultimate bitince ortada kalırız. 19$ Olan PB hesabımıza ABden 11$ atıp ''REVENUE SHARES '' alabilirz. Receive $1.29 for 30 days. Şeklinde veriyor yani ayda 8.7$ kar. 155 Reff ve ultinin getirdiği ile iyi bi karımız olacaktır. 19$'ı Yazı tura ile ufak ufak oynayarak ab ye aktarabiliriz ama buna taraftar değilim açıkcası. Herkesin fikri çok önemli fakat hızlı bi karar aşamasındayız herkes 3 seçenek içinden (Reff,Revenue shares,HeadTail) birini seçip konuya yazarsa sevinirim.

EDİT Referans almaya sıcak bakmıyorum admin referans tıklarıyla oynamış yani dr rr ne kadar tıklarsa tıklasın 2 tık sayılıyor yani referans başı max günlük 0.025$ geliyor. Ne kadar böyle devam eder bilemeyiz.

hakanatik01

Naparsın bilmem ona karışmıyorum şuanda 5 ref var.0,75$
Adminde dediğine göre yarı yarıya oynamış girdiğimzide gelen "günlük getirisi 0.05$" buydu yarı yarıya düşürmüş adi :) budurumda kazançta azalıcak demkki sen tekrar hesabı yap bakalım ilk sayfada ne gelicek bu durumda ona göre bence napmak istersen yap ;

ptconur

Bence admine ticket at. Ben ref kiralamak için pb ye para aktardım ama kiralık ref yok de. Ya 100 tane daha kiralık ref versin sana ya da pb deki parayı ab ye aktarsın. Ordanda parayı geri çekersin.

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2013, 23:44:16
Naparsın bilmem ona karışmıyorum şuanda 5 ref var.0,75$
Adminde dediğine göre yarı yarıya oynamış girdiğimzide gelen "günlük getirisi 0.05$" buydu yarı yarıya düşürmüş adi :) budurumda kazançta azalıcak demkki sen tekrar hesabı yap bakalım ilk sayfada ne gelicek bu durumda ona göre bence napmak istersen yap ;

Ultimate+155RR ye verdiğimiz para. Bize fazlasıyla geri gelir bu halde olsa bile fakat pbde yatan 19$ bizi zarara götürüyor bir şekilde değerlendirilmesi lazım.

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 21 Kasım 2013, 23:48:04
Bence admine ticket at. Ben ref kiralamak için pb ye para aktardım ama kiralık ref yok de. Ya 100 tane daha kiralık ref versin sana ya da pb deki parayı ab ye aktarsın. Ordanda parayı geri çekersin.

Düşünmedim değil fakat hiç şans vermedim adminin olumlu yaklacaşağına dair. İngilizce bir şeyler gevelerim bunla ilgili ama daha anlamı ve düzgün yazabilcek varsa şansımızı deniyelim.

ptconur

Hi admin;
I have added 20$ to my purchase balance to rent more refferals but now there is no refferal to rent. Please allow me to rent 100 refferals or  give me back my money from my purchase balance to my account balance

Sanırım oldu gibi :)

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 21 Kasım 2013, 23:56:40
Hi admin;
I have added 20$ to my purchase balance to rent more refferals but now there is no refferal to rent. Please allow me to rent 100 refferals or  give me back my money from my purchase balance to my account balance

Sanırım oldu gibi :)

Hocam yanlız 20$'ın 1$ı ile dün 5 ref almıştım 19$ kaldı bunuda eklemek gerekebilir

ElisaMcCline

Ref olsun da, ne kadarını verirse versin. Olmadı eklenir 1$ main balance dan. Eklenmiyor mu ?

Zaten bu konuşmayı adminle siz daha önce yapmamış mıydınız ??? Sallıyor aslında demekki.