Neobux şehir efsaneleri :)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Eylül 2011, 02:49:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

player hoca = oyuncakçı amca  :D :D :D

enderege

Hocame madem  neo adamısın bize bi kıyak geçsene!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar gereksiz taleplerden kaçınalım.. Öyle düşünce kabiliyeyim falan yok benim :D
Bana ne derlerse o, o kadar :D Oyuncak gönder derlerse, onu da göndeririz :D
Halise Hanım, model ne istiyor ufaklık :D Nasıl birşey olsun :D

Tabi tabi, disputeleri de bana açın :D

Bu arada arkadaş lafın nereye gittiğine dikkat etmiyor söylerken, ama cevap verince alınmış :D
Hatta yingyang hocamı yanıtlamış :D bana da yazmamış, botum ya ben, benimle muhabbet etmiyor :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ekim 2011, 23:08:52
Arkadaşlar gereksiz taleplerden kaçınalım.. Öyle düşünce kabiliyeyim falan yok benim :D
Bana ne derlerse o, o kadar :D Oyuncak gönder derlerse, onu da göndeririz :D
Halise Hanım, model ne istiyor ufaklık :D Nasıl birşey olsun :D

Tabi tabi, disputeleri de bana açın :D

Bu arada arkadaş lafın nereye gittiğine dikkat etmiyor söylerken, ama cevap verince alınmış :D
Hatta yingyang hocamı yanıtlamış :D bana da yazmamış, botum ya ben, benimle muhabbet etmiyor :D

Hocam şimdi ben model belirtmeyim ayıp olur :D :D
Zevkinizi ve bonkörlüğünüzü konuşturup olaya imzanızı atarsınız kuşkusuz :D :D :D
Vesileyle verdiniğiniz linklerden neo foruma uğradım,çok uzak kalmışım ,hayatımda bir eksiklik var diyordum meğer buymuş :D :D
Çok eğlenceli ve yaratıcı arkadaşlar katılmışlar,yaratıcı yazarlık konusunda gelecek vaadediyorlar :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 30 Ekim 2011, 10:39:52
Hocam şimdi ben model belirtmeyim ayıp olur :D :D
Zevkinizi ve bonkörlüğünüzü konuşturup olaya imzanızı atarsınız kuşkusuz :D :D :D
Vesileyle verdiniğiniz linklerden neo foruma uğradım,çok uzak kalmışım ,hayatımda bir eksiklik var diyordum meğer buymuş :D :D
Çok eğlenceli ve yaratıcı arkadaşlar katılmışlar,yaratıcı yazarlık konusunda gelecek vaadediyorlar :D :D :D
Tamam,
Fernando ile konuşayım bakalım, izin verecek mi ? Malum o nederse o olur :D

Evet eskilerden arada yingyang da bu saf arkadaşlara birşeyler anlatmak için uğruyor, bir de Bilge nin yazılarını görüyorum.
Bilge az-öz yazıyor, boş yok, Paso fırça kayıyor birilerine, ama cidden hakediyorlar yahu :D

Ben de hala saf saf reklam reset saatini falan yazıyorum her yeni gelen toplu üyeye :D
Sonra bot diyolar tabii ki :D

ElisaMcCline

;D
Neobux, üye olduğunuzda harcama balance ına 5$ bonus veriyormuş ;D

Bilmiyorsanız haberiniz olsun.. Bu da yeni ;D
Yeni bir arkadaştan gelen bilgi, ismini kendi isterse kendisi verir..
Bilgiyi paylaştığı için teşekkür ederim... :)

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Aralık 2011, 02:28:27
;D
Neobux, üye olduğunuzda harcama balance ına 5$ bonus veriyormuş ;D

Bilmiyorsanız haberiniz olsun.. Bu da yeni ;D
Yeni bir arkadaştan gelen bilgi, ismini kendi isterse kendisi verir..
Bilgiyi paylaştığı için teşekkür ederim... :)

Ooooo iyiymiş hocam  :D

Başka başka.Mesela tık başına 0.01 ?Yüksek avg ?Kısa sürede uçuk karlar?

Bunları da yazmak lazım aslında  :D

ElisaMcCline

Konunun başında var birkaç denk geldiğim.. Hata onlar direk kendileri neobux forumda yazanlar :)
Bilmediklerimizin günahlarını almayalım şimdi :D

Bulduklarını, gördüklerimi, bana iletilenleri yazıyorum :)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ekim 2011, 02:22:52
Bu en çok sevdiğim olacak sanırım :D
mesaj değiştirilirse diye de buraya da linkle beraber yazıyı da alıyorum :D

Yeni keşif: Elisamccline neobux çalışanı ve gerçek bir kullanıcı değilmiş :)
http://www.neobux.com/forum/?/13/234387/Bu-İte-Bir-Terslik-Var/0/2475846/#m2475846

user = ata07
Alıntı YapTamam abi yok diorsnda bak şimdi okuduğum şeyi anlatıcam Cennet bahçesi başlıklı konuda geçiyor millet sorular soryor 30bindolarlık adam ve eliss cevpa veriyor adamlar soruo işte reffi napiyim neopoint nerdiir gibi sorular sonra bunlar cevap arıolar tartışıo gibi sonra birden 30binlik ''Onu Bırakta Geçende Neodan Kazandığım parayla bir megan aldım yani neo araba benzin bakım masraflarını karşılıyor '' Demiş SENCE BU MANTIKLIMI ?? tmm hadi Sonra Elissde ya evet benim nie sadece param Fotoğraf makinesi ve çocuklarımın oyncağına yetiyor yaa demiş SENCE BU MANTIKLIMI bir konu ortasında birden Gayet Saçma kimse alnımasın Darılmasın ama ben ellissin gerçek bir kullanıcı player Olduğuna inanmıyorum Neobuxun Çalışanlarından Ve Kandırmaya yönelik Konuştuğnu Düşünoyrum .

Hocam hemen deşifre edin zaten eskidendi ya o  :D :D :D :D :D :D

universitely76

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 20:06:59
Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ekim 2011, 02:22:52
Bu en çok sevdiğim olacak sanırım :D
mesaj değiştirilirse diye de buraya da linkle beraber yazıyı da alıyorum :D

Yeni keşif: Elisamccline neobux çalışanı ve gerçek bir kullanıcı değilmiş :)
http://www.neobux.com/forum/?/13/234387/Bu-İte-Bir-Terslik-Var/0/2475846/#m2475846

user = ata07
Alıntı YapTamam abi yok diorsnda bak şimdi okuduğum şeyi anlatıcam Cennet bahçesi başlıklı konuda geçiyor millet sorular soryor 30bindolarlık adam ve eliss cevpa veriyor adamlar soruo işte reffi napiyim neopoint nerdiir gibi sorular sonra bunlar cevap arıolar tartışıo gibi sonra birden 30binlik ''Onu Bırakta Geçende Neodan Kazandığım parayla bir megan aldım yani neo araba benzin bakım masraflarını karşılıyor '' Demiş SENCE BU MANTIKLIMI ?? tmm hadi Sonra Elissde ya evet benim nie sadece param Fotoğraf makinesi ve çocuklarımın oyncağına yetiyor yaa demiş SENCE BU MANTIKLIMI bir konu ortasında birden Gayet Saçma kimse alnımasın Darılmasın ama ben ellissin gerçek bir kullanıcı player Olduğuna inanmıyorum Neobuxun Çalışanlarından Ve Kandırmaya yönelik Konuştuğnu Düşünoyrum .

Hocam hemen deşifre edin zaten eskidendi ya o  :D :D :D :D :D :D

kopp koppppp :D :D
Şu sıra imzasız'ım...