Neobux şehir efsaneleri :)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Eylül 2011, 02:49:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 20:06:59
Hocam hemen deşifre edin zaten eskidendi ya o  :D :D :D :D :D :D

Hahahaha :D inan sen olduğunu bile hatırlamıyordum :D
İşte biz buralarda bunlarla eğlenmeye devam ediyorduk :D

Neyse eee, bir botla, gerçek olmayan bir playerla yazışmak nasıl bir duygu, bir ara yazıver :D

6il9in

:D konu hort ben bir bant kaydı ilemi konusuyordum çok ta güzel cevaplar veriyordu. Bot olarak iyi bir yazılım sürümü varmış  :D

Coulers79

Lakabı bilindik malum bir kişi var. :PP Dilini kullandığı tüm ülkelerin forumlarında yöneticiymiş, *) Neo'da da hissesi varmış. ($)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Temmuz 2015, 08:34:34
:D konu hort ben bir bant kaydı ilemi konusuyordum çok ta güzel cevaplar veriyordu. Bot olarak iyi bir yazılım sürümü varmış  :D

Şu anda şarja taktık kendisini, hizmet dışı :P ben yardımcı olayım :D

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2015, 10:51:24
Lakabı bilindik malum bir kişi var. :PP Dilini kullandığı tüm ülkelerin forumlarında yöneticiymiş, *) Neo'da da hissesi varmış. ($)

Waay, rakip çıktı yani bize :P

kilicaslan3873

ikose

kilicaslan3873

ziya aha burda ikose konu en başında ama sen aram die linki atıyorum adam günlük 1000 dolarcık kazanıyomuş yani ziya... (hydr) :PP *)

http://www.neobux.com/forum/?/13/225311/hangi-yesinizkac-ref-vargnde-kac-para-yapion/

Coulers79

Önerilen siteler alt bölümdeki Clixsense ve Neobux'daki mesajlar, son ileti olarak ana sayfanın ne altında ne üstünde gözükmüyor.

İletiyi rapor: :PP Temcit şikayeti, mükerrer dırlanma, takıntı, ağır geyik şüphesi, ekonomik keriz, humanity vs... :DD

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Ağustos 2015, 00:38:56
Önerilen siteler alt bölümdeki Clixsense ve Neobux'daki mesajlar, son ileti olarak ana sayfanın ne altında ne üstünde gözükmüyor.

İletiyi rapor: :PP Temcit şikayeti, mükerrer dırlanma, takıntı, ağır geyik şüphesi, ekonomik keriz, humanity vs... :DD

2 level altta olduğu için anasayfada görünmez. (alt bölüm altında alt bölüm.)
Yeni iletiler için sağ üstteki hızlı erişim butonlarını kullanmalısınız moderatör Bey :)

Son (yeni) iletiler için: http://www.gelirkapisi.com/unread/ ;)

Coulers79

Hani Golden'dık hani kazanacaydık, niye olmadı şart mı 240 uzatma?

Gene birgün RR'ler hep zarar, kendimi feda edip forumdan banlanıyorum.

Adprize'dan kazanmak için uğur bulduk gibi, çoğu çıkmayana bile çıktı.