Nodbux (SCAM)

Başlatan voldemort, 24 Kasım 2013, 23:20:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

SCAM.

Site adı:Nodbux
Tık değerleri:1x0.02,2x0.01,10x0.001
Günlük reklam:13
Günlük kazanç:0.0500
Ödeme yöntemleri:Paypal,Payza,Soild trust,Perpect money
Ödeme limiti:1($)
Premium Özellikleri ve Ücreti:

FilmsizKalma

Limit 3$ olarak değiştirilmiş.

voldemort

Evet bana denk geldi tam ödeme isteyecektim 3$ oldu.

voldemort

Site düzenli ödeme yapıyor,kanıtlara bakabilirsiniz.Ödeme limiti 3$ oldu ama günlük kazançta artmıştır.

voldemort

Sitede şuan ödeme limiti 1 $ oldu,bildiğiniz gibi 3 $'dı şuan limit düştü haberiniz olsun 3 $'ı bekleyenler varsa şimdi 1'den istek yapabilirler.

hakanatik01

Yeni kuralda getirmiş ama sanırım standart için 5 DR yoksa ödeme yapmıyacağım diyor TOS'ta  yaparmı yapmazmı genede belli olamz sağlam gitmek iyidir ,ona göre 5 DR'de bulmaya çalışın;
TOS.
Standard user need 5 direct referals to recive payment . ( So will avoid paying users with multiple accounts. )

daha önce böyle bir kural yoktu ödeme alabilmiştim,şimdik 10 gün beklememi istiyor 3$ olmuştu hesapta gene ,10 gün sonra ne diyecek bakarım...

You only can withdraw your earnings every 10 day(s).
Next cashout available on 28th January, 2014 (02:00 AM)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 03:19:47

daha önce böyle bir kural yoktu ödeme alabilmiştim,şimdik 10 gün beklememi istiyor 3$ olmuştu hesapta gene ,10 gün sonra ne diyecek bakarım...

o zaman senden haber gelene kadar ödeme talep etmiycem, sende 5 Dr varmı diycem komik olacak tabiiii :g

hakanatik01

Benden ne bekliyon ustam yahu ödeme limitindeysen iste sen yap talebini :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 12:35:14
Benden ne bekliyon ustam yahu ödeme limitindeysen iste sen yap talebini :)
Yok daha 0,06 bulmam lazım

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 03:19:47
Yeni kuralda getirmiş ama sanırım standart için 5 DR yoksa ödeme yapmıyacağım diyor TOS'ta  yaparmı yapmazmı genede belli olamz sağlam gitmek iyidir ,ona göre 5 DR'de bulmaya çalışın;

Biraz önce ödeme istedim, 5 rr olması gerektiğine dair bir uyarı yapmadı, fakat en fazla 1 dolar ödüyor, pendinge aldı  :)