Nodbux (SCAM)

Başlatan voldemort, 24 Kasım 2013, 23:20:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Kusura bakma birz geç döndüm işler vardı yapmam gereken. Üyeliği gerçekleştirdim (username: efsunn) 5-6 tanede reklam tıkladım garanti olsun diye. umarım site ödemenizi yapar bol kazançlar

abcb

Benim de ödemeyi hesabıma geri yatırmış, reklam verip siteyi listeden sileceğim  :)

voldemort

Teşekkür ederim Irmak hanım,ne kusuru asıl ben geç cevap yazıyorum şuan size,sizde kusura bakmayın,desteğiniz için tekrar teşekkür ederim size :)
2 gün önce ödeme istediğim için şuan 5 ref oldu ama ayın 29'da ödeme isteği yapabileceğim,inş tekrar bir sorun çıkmaz :)
Benim size yardımcı olabileceğim bir konu varsa lütfen sizde çekinmeden söyleyin Irmak hanım.

voldemort

Sizinde sanırım 5 refiniz yoktu Modum,karar sizin sonuçta :)

abcb

Alıntı yapılan: voldemort - 22 Ocak 2014, 06:22:41
Sizinde sanırım 5 refiniz yoktu Modum,karar sizin sonuçta :)

Admine belli olmaz, bu defa da yok refin tıklamıyor, yok gözünün üstünde kaşın var, yok şu bu bik bik, çekemeyecek gibiyim  :g

voldemort

Benim 6  Dr refim oldu,içlerinden sadece 1 tanesini aktif durumda tıklıyor,dediğiniz gibi hepsini aktif durumda isterse yine ödeme alamam.6 gün sonra tekrar ödeme isteyeceğim bakalım ne olacak :)

kamil34

Selam herkese,forumda yeniyim ve gerçekten güzel bir yer çok memnun kaldım buradan.Bu siteye bende üyeyim fakat hiç refim yok ödeme limitinede ulaştım,ama dediğiniz gibi 5 ref lazımmış,rica etsem bana destek olabilirmisiniz.
Sadece üye olmanız yeterli,tıklama yapmanıza gerek yok,voldemort hocam umarım sizin için bir sakıncası yoktur.Sizin konunuz sonuçta ama ödeme almam için konunuzda linkimi yayınlasam umarım sizin için bir sakıncası olmaz.

enderege

Alıntı yapılan: kamil34 - 23 Ocak 2014, 15:58:20
Selam herkese,forumda yeniyim ve gerçekten güzel bir yer çok memnun kaldım buradan.Bu siteye bende üyeyim fakat hiç refim yok ödeme limitinede ulaştım,ama dediğiniz gibi 5 ref lazımmış,rica etsem bana destek olabilirmisiniz.
Sadece üye olmanız yeterli,tıklama yapmanıza gerek yok,voldemort hocam umarım sizin için bir sakıncası yoktur.Sizin konunuz sonuçta ama ödeme almam için konunuzda linkimi yayınlasam umarım sizin için bir sakıncası olmaz.

Üstteki konuyu editledim..

Ref linki konuyu tanıtana aittir.  Konuda ref linki paylaşmıyoruz.

Ref linkini imzanıza koyabilirsiniz. veya ödeme aldığınız zaman ödeme kanıtı verirken ref linki verebilirsiniz.

Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kamil34

Teşekkür ederim hocam dediğiniz üzere ref linkimi imza bölümüne kaydettim,umarım destek olurlar bana ödeme almam için sadece 5 ref lazım hocam siteden.

enderege

Alıntı yapılan: kamil34 - 23 Ocak 2014, 17:54:24
Teşekkür ederim hocam dediğiniz üzere ref linkimi imza bölümüne kaydettim,umarım destek olurlar bana ödeme almam için sadece 5 ref lazım hocam siteden.

Bende üye oldum ama aktivasyon kodunu 3. kez istememe rağmen göndermedi. Kod gelince aktif ederim hesabı. Kalan 4 olur. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.