Gerçek olabilir mi ?

Başlatan richman, 26 Kasım 2013, 15:45:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sır :P

Arkadaşlar, nasıl zarar edeceğim, onu göstermek için aldım.. Amma kastınız hee :D
Almayın hiçbirşey.. kelin merhremi olsa kendisine sürer, merhem buldum diye satmaz ;)

us den aldım :)

ballondor

aktivasyon yapıp 1 gün tıklasalar ref yarışmaları için baya katkıları olur aslında :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 26 Kasım 2013, 16:33:37
aktivasyon yapıp 1 gün tıklasalar ref yarışmaları için baya katkıları olur aslında :D

Biraz da ona bakayım dedim aslında. ;)
Tıklamasalar da ref yarışması için kullanılabilir eğer geçrçekten geliyorsa.. Ama 45 gün diyor arkadaş :)
Zırt diye göndermiyor yani refleri... O da tam PP dispute süresine denk geliyor işte :g

ballondor

adamlar herşeyi düşünmüş :D

6il9in

Alıntı yapılan: richman - 26 Kasım 2013, 16:15:25
Referanskapisi.com

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Kasım 2013, 16:16:30
ReferralGate.com

Koptum varya Allah razı olsun Güldürdünüz :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2013, 16:23:51
Bu konu sürekli açılır ve hep söyleriz ama birşey değişmez :)

Artık söyleyecek gerçek birşeylerim var... Aldım az önce.... Bilgi paylaşırım burada :)

Hocam Gitti paralar...

Ben daha önce 1 ayı geçmiş olabilir deneme paketi adı altında 2,00 $ 5 DR alim denim dedim ayrıca 30 gün içinde memnun kalmazsam ücret iadesi var diyordu site..

6-7 gün içinde teymin edileceğine dair mail geldi. 7 Günü gecince mail attım dönmediler, 2 gün sonra bir mail daha attım ücret iadesi istiyorum diye bana " Çok talep olduğunu sabırlı olmamı" içeren mail geldi.

7 gün daha gecince açtım Dispute açtım Paypal vatandaştan cevap bekliyodu gecen gün paypal beni haklı bulduğunu 5 iş günü içinde iadenin olacağına dair mail gelmişti..

Hatta DR almadan konu açacaktım vazgeçtim...

Kiralanan DR Afrika ülkeleri tarzında olan yerlerdenmiş.. Kısa bir araştırma yapmıştım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 26 Kasım 2013, 16:36:12
adamlar herşeyi düşünmüş :D

eee, işte, yer açacaksak feyz alalım bari, herşeyi görelim :g
Siz şirleti kurmuşssunuz bile, okudum yukarıda :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 26 Kasım 2013, 16:36:54
Koptum varya Allah razı olsun Güldürdünüz :)

Hocam Gitti paralar...

Ben daha önce 1 ayı geçmiş olabilir deneme paketi adı altında 2,00 $ 5 DR alim denim dedim ayrıca 30 gün içinde memnun kalmazsam ücret iadesi var diyordu site..

6-7 gün içinde teymin edileceğine dair mail geldi. 7 Günü gecince mail attım dönmediler, 2 gün sonra bir mail daha attım ücret iadesi istiyorum diye bana " Çok talep olduğunu sabırlı olmamı" içeren mail geldi.

7 gün daha gecince açtım Dispute açtım Paypal vatandaştan cevap bekliyodu gecen gün paypal beni haklı bulduğunu 5 iş günü içinde iadenin olacağına dair mail gelmişti..

Hatta DR almadan konu açacaktım vazgeçtim...

Kiralanan DR Afrika ülkeleri tarzında olan yerlerdenmiş.. Kısa bir araştırma yapmıştım

Zaten gitsin diye gönderdik.. :)
Yazdığım üzere, nasıl zarar edilir onu göstermekti amaç :)

Her konu açıldığında yazıyoruz ama kimse dinlemiyor.. elimde kanıt olacak öyle olursa.. yani sorun yok :)

hakanatik01

ooooo toplanın acil şirketi kuruyoz ustalar bile alabilyorsa amatör olan PTC işine yeni giren kulalncıları kaçırmayak ,biz geç kalmışız bu işe girmeye :P 

richman'ın verdiği linke baktımda hindistanmış   oralardanda uzak durmak lazım :P

Yalnız elisa hocam birde ya tutarsa  :))

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2013, 16:39:29
Zaten gitsin diye gönderdik.. :)
Yazdığım üzere, nasıl zarar edilir onu göstermekti amaç :)

Her konu açıldığında yazıyoruz ama kimse dinlemiyor.. elimde kanıt olacak öyle olursa.. yani sorun yok :)

Hocam ben yazarken sen yazmışsın konu çok hit aldı birden

ReferralGate.com +1 benden zaten IP de anlamadığım bir değişkenlik var :)

ElisaMcCline Hocam sen kurarsın artık siteyi :)

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2013, 16:41:13
ooooo toplanın acil şirketi kuruyoz ustalar bile alabilyorsa amatör olan PTC işine yeni giren kulalncıları kaçırmayak ,biz geç kalmışız bu işe girmeye :P 

richman'ın verdiği linke baktımda hindistanmış   oralardanda uzak durmak lazım :P

Yalnız elisa hocam birde ya tutarsa  :))

Ref alma seçenekleri arasında sadace amerikan reffte var yanlız yani 100 ref aldıysan 2$ fazla veriyosun hepsi abd'den geliyor anlamadım gitti :D