Lynkar (SCAM)

Başlatan ikose, 28 Kasım 2013, 21:34:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Admin senden slot satın almak isteyecek bence :D

bekeli

Admin'den cevap geldi.
Doğru kanıt için teşekkür etmiş.
Script geliştiriciler ile görüşüp kontrol ettireceklermiş.
Gelişmeleri bana haber vereceklermiş.

[spoiler]Administrator, Thursday, April 3, 2014 at 12:24 AM
Hello bekeli, thanks for your valid proof. We will start to check with script engineer to look into this.
And will update with you latest progress. [/spoiler]

bilalyuzugullu

bencede geliştirsinler artık :D hikaye yazmasın. hadi senin blokta diyebilir clikit başköşede lynkar aşağıda. bugün başlayan reklamda

88bux 1-1, lynkar 2-2 pozisyonunda yerleşik ve 88 bux  43-7 önde :D hadi bakalım ataizzler bunuda açıklasın :D

ayrıca ben bu konuda drclix dende şüheleniyorum :D

3-1 de olmasına rağmen daha 3 ref gelebilmiş. daha önceki bi reklamda da *0* çekmişti :D

bekeli

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Nisan 2014, 19:35:47
bencede geliştirsinler artık :D hikaye yazmasın. hadi senin blokta diyebilir clikit başköşede lynkar aşağıda. bugün başlayan reklamda

88bux 1-1, lynkar 2-2 pozisyonunda yerleşik ve 88 bux  43-7 önde :D hadi bakalım ataizzler bunuda açıklasın :D
Hocam,
Verdiğim reklamda lynkar, clikit ile birlikte en üstteydi.
Bi önceki paylastigim ticket'larda o şekilde yazdigimi görürsünüz. Lynkar'i bugün aldim asagiya.

bilalyuzugullu

e o zaman hiç kaçarı kalmamış adamın :D olmadı benimkileride yollayalım diycem ama inanmış zaten, gerek kalmamış :)

avni59

bana 2 hafta boyunca hiç dr gelmedi.bencede sorunlu bi site .biriken paraya paypaldan ekleyip 3 günlük reklam verdim.reklamı cidden iş yapıyor bence.günlük 2.3$ a 4-5k hit geliyordu.

bekeli

AVG'ler yine yerlerde :S

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Nisan 2014, 11:41:31
AVG'ler yine yerlerde :S

+1 geçen sefer olan problem mi tekrarlıyor, yoksa adam bunu ayda bi sefer yapıp bizimi tırpanlıyor :D iyice âdet haline getirmese baari :D

ballondor

geçen sefer ki olaydan sonra birçok rr tıklamayı bırakmıştı. bende ref salmaya başlamıştım. sanırım ref salmaya devam edicem :)

HeadSh0t

Hacking attempt... Mesajı veriyor. Siteye Girebilen var mı  ???