BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ekran görüntüsü koysam, sen bilgisayarın da (eht) dersin şimdi :D  O yüzden öyle gösteriyor falan :))

bilalyuzugullu

bir yenilik daha, yada zorunluluk diyelim :D hep bilgin in yüzünden :D  bissürü şikayet etmiş bizim aşk adamı;

bugüne kadar ödemelerinizi en geç 4 saat içinde yaptık, ticket larınıza en geç 8 saat içinde cevap verdik. 1000$ ve 300 adet ödeme yaptık

ama forumda ancak 20 adet ödeme kanıtı var diyerek, bundan sonra ödeme almak isteyen bir önceki ödeme kanıtını girmeli demiş :)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 26 Ocak 2014, 22:03:58

ama forumda ancak 20 adet ödeme kanıtı var diyerek, bundan sonra ödeme almak isteyen bir önceki ödeme kanıtını girmeli demiş :)

(d)

6il9in

Standart reklamlar 5 tane olmuş

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 26 Ocak 2014, 22:03:58

Ödeme istedim anında yollamadı  (d)

İlk ödemem anında gelmişti şimdiki paid diyor. Forma bakacam ödeme kanıtı paylaşmışmıyım paylaşmamışmıyım..

Neyseki paylaşmışım  :)) Hemde türk formunda hemde genelde

bilalyuzugullu

onu kontrol edicektir belki :D  bide ilkinde pc başındaymış demekki :) 

serzenişte bulunduğu zaman en geç 4 saat içinde yapıyoruz ödemeleri demişti, sabah uyandığında güne havaya dolar saçarak başlarsın artık :D

6il9in

Ayrıca ödemem geldikten sonra şu iş yoğunluğumu bir atim 1-2 hafta içinde Golden olmayı düşünüyorum artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeter gariban takıldığım  :))

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ocak 2014, 02:28:45
onu kontrol edicektir belki :D  bide ilkinde pc başındaymış demekki :) 

serzenişte bulunduğu zaman en geç 4 saat içinde yapıyoruz ödemeleri demişti, sabah uyandığında güne havaya dolar saçarak başlarsın artık :D

İlk ödemede bu durum yoktu hocam..

Ayrıca uyumak mı  :)) öyle bir şansım yok sabahlıyacam sonra geceliyecem  :D

bilalyuzugullu

ben vip istiyom orda ama para yok :(  aslında kıroyumdurda ama nedense bende işlememş o kaaide :))

neyse bakalım şimdi 50 50 ref alarak gidiyoz. 250 tamamlanıncaya kadar para buluruz belkim :)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ocak 2014, 02:33:37
ben vip istiyom orda ama para yok :(  aslında kıroyumdurda ama nedense bende işlememş o kaaide :))

neyse bakalım şimdi 50 50 ref alarak gidiyoz. 250 tamamlanıncaya kadar para buluruz belkim :)

390/2 yapalım  :D