BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ocak 2014, 15:45:52
minimum 2 hafta diyorum yalnız :D tabii piyangodan, sayısaldan bişey çıkmazsa diycem ama, bilet almam sayısal oynamam :D

evet evet minimum 2 hafta demekki :))

390/3 yaparız Payza ayarı çekmeye calışıyorum şu aralar  :))

Edit: Fazla da uçmasak mı mı Ya Elisa Hocam Neo da almıyor ultiyi

6il9in

Bilal Hocam sizin ödemeyi görünce aklıma geldi Benim ödeme hala paid diyor Admin online olmadı işimi gücümü bıraktım admini takip ediyorum.. Alt tarafı 11 küsür dolar yolluyacak..

12 Saati gecti isteyeli  (d)

Bir bilse upgrade yapacağımızı yollardıda..

6il9in

Admin parami odemedi hesabima iade etmis. Bu gece uyuya kalmazsam ilgilecem beyfendi ile (zopa)

Elisa hocam tercumanligimi yaparmisin bu aksam tickwt atacamda  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Ocak 2014, 17:34:59
Admin parami odemedi hesabima iade etmis. Bu gece uyuya kalmazsam ilgilecem beyfendi ile (zopa)

Elisa hocam tercumanligimi yaparmisin bu aksam tickwt atacamda  :))

Özet olarak yazdım.. sen bunu gönder ;)

[spoiler]
(hydr)
[/spoiler]

hakanatik01

Bendende bu gelsin ödeme alacaktım daha birşey olmasa bari :P :)
[spoiler] [/spoiler]

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Ocak 2014, 18:34:45
Bendende bu gelsin ödeme alacaktım daha birşey olmasa bari :P :)
[spoiler]
[/spoiler]

Hakan ben payzaya istedim gelmedi paypala isticektim ama 7 gun bekle ayagi yapiyor sistem. Parami iade ettigine dair mail bile atmamis  (d) valla aksama dosuyecem tickette vermezse  (scm) dwrim. Admin arada bizim forma ugrasa yatirim yapacagimizi anladı da

6il9in

Admin beye translate üzerinden ticket attım bakalım cevabı ne olacak.  (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Ocak 2014, 02:10:38
Admin beye translate üzerinden ticket attım bakalım cevabı ne olacak.  (zopa)

PM atsaydın ya yahu, ne translate i...

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Ocak 2014, 02:13:15
PM atsaydın ya yahu, ne translate i...

Anlamaz ise atarım hocam. Beni genelde anladı şimdiye kadar. Valla ödememi yapmazsa scam derim yani.. RR lerin yenileme zamanıda geldi. Ama yenilemiyeceğim. Önceden aldığım RR lerden en aktif 4 tanesini yenilemiştim şimdi onlarda bıraktı tıklamayı  (d)

6il9in

Admin çok hızlı ya.. Attığım Tickete 10 dakika bile olmadan cevap vermiş. Ben şimdi gördüm

[spoiler]Hello,
Our Terms of Service:
\"6.1. All payments will be made via PayPal and Payza. No other method of payment is available at this time. You can only request an unlimited amount to be paid to the payment processor you have used to make the most of your purchases in monetary amount. The maximum amount you can request to the other payment processors is equal to the value of the purchases you have made through them individually. In the event of equal most value of purchases between two or more payment processors you can make an unlimited payment request for each one that is part of the par.\"
You invested via Paypal so you have to cashout via Paypal, but you requested via Payza- you didn\'t get paid.
If you still violate our Terms of Service, your account will be suspended.
Regards,
Bexbux Team[/spoiler]

TOS bahsetmiş. Allah Allah ilk ödememi yapmıştı. Bu kural sonradan eklenmiş. Uğraşırdım adminle de gerek yok.

Madem Paypaldan yatırılınca payzaya çekemiyoruz neden ilk ödememi yaptın.  (d)

Neden çekim denerken sistemin diğer sitelerdeki gibi izin veriyor payza ya . Çekimi deneyince TOS uyarısı versin Beni bekletmesin.

Ayrıca cekim yapamama rağmen çekim için beni 7 gün bekletiyor.

Şimdi Sinirlendim bi ticket daha döşicem vercem ayarı. Artist bir daha yaparsam askıya alacakmış hesabımı. Biraz geç açtı gözünü..  :))