BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Sitede kaç gündür ödeme alamıyorum. 4 gün öncesine kadar ödemelerin olduğunu gördüm. Site admini hastanedeymiş. Fordaki diğer goldenler bu şekilde bilgi veriyor. Benim paramı vermeden bişey olmasa bari admine  :D Geçmiş olsun admin kardeş dileklerimide iletmiş olayım..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Nisan 2014, 04:06:36
Sitede kaç gündür ödeme alamıyorum. 4 gün öncesine kadar ödemelerin olduğunu gördüm. Site admini hastanedeymiş. Fordaki diğer goldenler bu şekilde bilgi veriyor. Benim paramı vermeden bişey olmasa bari admine  :D Geçmiş olsun admin kardeş dileklerimide iletmiş olayım..

Bu bilgi veren modlarda en az 1 tanesi admin ile aynı ülkede mi ?

bilalyuzugullu

benimde vardı ööle çok eskilerden bi sitem gen4 scriptti sanırım :D teeee bigtimebux zamanlarından :D 50$ yatırım yapmıştım (prt)
oranın adminide hastanelik olmuştu :D bende hiç acımadan en zaalimane halimle dispute açıp almıştım paramı :D
ama senin dispute vaktinin geçtiini düşünürsek bende aacil şifalar diliyim baari :D

hakanatik01

:)) Ee adamı hastanelik edeceğin de belliydi değiştirecek birşey bulamadı kafayı sıyırdı adamda :P

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Nisan 2014, 04:09:11
Bu bilgi veren modlarda en az 1 tanesi admin ile aynı ülkede mi ?

Mod değil Golden Bu bilgiyi vermişte şimdi bulamadım Yazıyı arıyorum  :D

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Nisan 2014, 04:12:31
benimde vardı ööle çok eskilerden bi sitem gen4 scriptti sanırım :D teeee bigtimebux zamanlarından :D 50$ yatırım yapmıştım (prt)
oranın adminide hastanelik olmuştu :D bende hiç acımadan en zaalimane halimle dispute açıp almıştım paramı :D
ama senin dispute vaktinin geçtiini düşünürsek bende aacil şifalar diliyim baari :D

Duaya başladım Hocam.. Son iki ödeme istediğimde çok bekletiyor  (d)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Nisan 2014, 04:14:28
:)) Ee adamı hastanelik edeceğin de belliydi değiştirecek birşey bulamadı kafayı sıyırdı adamda :P

Sıyırmadı sıyırmadı da  (zopa) fazla vurdum galiba  :))

Elisa hocam aynı ülkeden değiller..

hakanatik01

Admin hastne masraflarınıda sana ödetir böyle giderse :P
Cashout problemi yaşayanlar da olmaya başlamış sanki adminde birşey yazmamış henüz modlarda suskun biraz daha vurmak lazım :D

Site yatırımamı zorluyor sanki para çekmeden önce artık ?
ayın 6'sınd a böyle demiş mesela ben mi yanlış anladım yoksa suyu ısındımı :P

"Thank you for understand. We found a lot of members who didn't respect our Terms Of Services. They request payout with a unverified paypal/payza account.
We suspended all of them and set new rule about Invest Restrictions. It's need to protect us before we make a new fire wall.
Here is an example:"
patlat disputeni :P  ikinci billal hoca ol hasta yatağındaki adama :D

6il9in

Paypal Hesabı 180 Günlüğüne sınırlandırıldı adamın. Ben ödeme talebinde bulunurken Paypal istemcisi yokru.. Zaten Payza cekecektim..  :D

Yav işkillenmeye başladım zaten. Scam olacaksada olsun yav ne bu .. 1 haftayı geçti ödememin üstünden..

Hey gidi günler hey.. İlk ödemem anında idi..  :g

6il9in

Şimdi şok oldum.. (prt)

Peding te bekleyen ödeme yok.. Ne hesabıma iade edilmiş ne payzaya.. bu nasıl iş yaa..  (d)  (sinir)  (d)

Neyse bu olayla ilgili bir ticket atarım artık admin beye..

6il9in

Formda ingilizcesi iyi olanlardan

[spoiler]Merhaba admin;

konu: Yapılmayan ödeme ve Beklemedeki ödememin silinmesi hakkında.

10 günden fazla ödeme bekliyorum. Ödemeyi Payza hesabıma istedim. Payza hesabım doğrulanmış. Bexbux hesabımda beklemede olan ödemem şimdi fark ettim bekledeme ibaresi yok. Ayrıca ödeme payza hesabıma gönderilmemiştir. Hesabımın incelemenizi ve ödememim de bir an önce yapılmasını rica ediyorum.[/spoiler]

Şeklindeki veya kendileride ekleme/düzeltme yaparak ceviri yapabilirler mi. Site formunda konu açmam gerekecek bu durumda. Ticket atınca cvpta vermez bu lavuk..  (d)

Teşekkürler..  :)

şu saatten sonra site benim için scamdır. Ödememi yapsın yapmasın. İnsan beklemedeki ödemeyi neden siler yahu..

Admin eskiye nazaran dürüstlük cizgisinden çok uzaklaşmış.

Destek olanlar desteği bırakabilirler.. Bekleyen ödemelerim ve reklam maliyetleri dahil olunca ortalama +80.00 $ zararım olacak bu siteden..