BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Eğer forumda açtığın konuya cevap gelmez ya da olumsuz olursa bu siteye scam yazma zevki sana ait  (d)

6il9in

Ben zaten scam dedim artik modum. Yav direk scam olsa canim sikilmayacak bekleyen odememi silmesi canimi sikti. Su saatten sonra gonlumu alamaz site admini. PTC den sogutuyor boyle durumlar. Mevzu kar/zarar etmisim degildir.

abcb

Yahu lavuk bir admin yüzünden ptcden soğunurmu  (d) öyle olsa şimdiye bin kere bırakırdık bu işi  (d)
Değilmi İlknur'um ciğerim   :g

6il9in

Golden birisi bişeyler yazmış ama ne demek istediğini anlayamadım. Translate iyi cevirmiyor. Bu cvp yazan sanki moderatörmuş gibi her konuya cvp veriyor.  :D

bekeli

Direkt çevirisi bu:
Aynı problem bende de var, düzeltilmesini bekliyorum.
Bu çok geç.
TOS'a göre sadece 72 saat.

-------------------

O senin bekleyen ödemenin ortadan kaybolduğunu anlamamış gibi.
Sanırım 10 gündür ödeme bekliyor. Bu nedenle aynı problem bende de var demiş.

6il9in

Translate kullanmadan konu acmak istedim zaten. Muhtelen karsi tarafta translate kullanmistir diye dusunuyorum. Normalde bekleyen odemenin silinmesi ciddi bir sorun. Formdakilerin buna tepki vermesi gerekmekte. Ozellikle goldenlerin..  :)

ElisaMcCline

Yaa verdiğiniz linkler patlamış hep.

Bilgin' in verdiği pre üye mesajında, onun dışında iyi dilek sunan birisi bile banlanmış.
Bekeli' nin mod mesajını çevirdiği, bilgin' in ikinci verdiği linkte de, üye bile silinmiş, deleted diyor. ???

Bu arada bex forumuna girince bana popup reklam çıkıyor.

Tam geçmiş olsun durumu olmuş gibi.
Mod bile ben de bekliyorum yazdığı için silindiyse, olay bitmiştir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Nisan 2014, 18:02:09
Bekeli' nin mod mesajını çevirdiği, bilgin' in ikinci verdiği linkte de, üye bile silinmiş, deleted diyor. ???

Enee, Bilgin,
Silinen üye sen misin :D

Admin mesajları var forumda. Adam hastahaneden bağlanıyor sanırım.. Yakıp yıkmış be yaw ortalığı :D

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Nisan 2014, 18:07:12
Enee, Bilgin,
Silinen üye sen misin :D

Admin mesajları var forumda. Adam hastahaneden bağlanıyor sanırım.. Yakıp yıkmış be yaw ortalığı :D

Trafik kazası geçirmemişmiydi ya bu admin  ??? Eli kolu sargıdayken nasıl banlıyor şaştım  :)) (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 11 Nisan 2014, 18:11:10
Trafik kazası geçirmemişmiydi ya bu admin  ??? Eli kolu sargıdayken nasıl banlıyor şaştım  :)) (gyk)

Foruma speech to text kurmuş :P
O konuşuyor, mesaj yazılıyor (d) :) Banla derse üye banlıyor falan işte :D
Yalandan kim ölmüş :P