BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

İçerdeki para ile reklamda veremiyoruz. Reklam verme linkinide kaldırmış.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Yuh  (d)
Geçmiş olsun Bilgin  (d)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Nisan 2014, 20:49:13
Ama yatırımı zorunlu tutmaya başlamış sanırım stadnarta neden yatırım yapayım ki yahu :P
"You must invest $5 into your rental balance using Alertpay before you are allowed to cashout"

Bazı kullanıcılar hile yaptığı için zarar etmişmiş admin bunun sebebini buna bağlıyor hakan. Hani bizim elektrik faturalarında ödediğimiz kaçak kullanım bedeli gibi birşey olmuş bu durum.

Uplinesi olduğum herkesten ricam bütün bexbux konularına gerekiyorsa özellikle "Problems and Doubts" ve "Payment Proofs" bölümlerinde sitenin bana yaptığı durumu içeren yazı metni hazırlanarak ve sitenin scam olduğunu  formda acılan konuların silindiğini hergün birimizin sitenin formunda yazmasıdır. Bu lavuk adminin amacı belli bir süre daha bböyle idare etmek. Admin bilmiyor ki bu şekilde yatırım alamaz. En azından disqute sürelerini geçmek istiyor diye düşünüyorum.

Elisa hocam uplinenizim sizden kabaca birşeyler yazmanızı ve bu yazınızı ebxbux formunda paylaşmanızı rica ediyorum. Zaten azcok fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Özellikle benim kullanıcı adımıda belirtirseniz..  :D Bekleyen ödemelerin silindiğini, bu konu ile formda konu açanların formdan banlandığın v.b şeyleri kafanızda toparlayıp yapıştırın sitenin formunu..

Bu aradada paylaşırsanız formdaki diğer arkadaşlarda sırayla acarlar konuyu. Nasılsa sizide banlıyacak. Tabi bu esnada illa bizim acacagımız bu konuları görenler olacaktır..

Elisa hocam sizden diğer bir ricamda bu olayı ems platformuna taşımanızdır zaten çok kısa sürede ola büyüyecektir... Benim adıma  :'(
gibi veya daha uygun yerlerde olabilir. Site formuna siz daha da hakimsiniz.

Ah bu ingilizcenin gözü kör olsun..

Kafam karışı dağınık oldu galiba yazdıklarım..  :D

Dün 80,00 $ zararımın olduğunu yazmıştım. ama ben gelmesini beklediğim 38 küsür $ düştükten sonraki halini paylaşmışım.. Aklımda nasılsa alırım planı vardı..

Yani kabaca - Yatırım Durumu : 50,41 $ Kar/Zarar 

5 ayda harcadığım reklam parasının hesabını bile tutmadım. Ama ortalama 50 $ üzerinde harcamam olmuştur. İşin özeti 100 $ zarar deyip konuyu aklımda kapattım.

Gelirkapısı ailesi olarak bana Her koşulda desteğini esirgemeyen Herkese Sonsuz TEŞEKKÜRLERİMLE..

5 $ küsür bir bakiyem daha var onuda mı istesem mi diye düşünüyorum..  :))

ElisaMcCline

Hmm,
Ama senin adına açmış gibi oluyoruz konuyu, ve bu durumda da şu olur;
Evet, admin bizi banlar, multi hesaplar işte bakın, beni dolandıranlar çıkıyor der.
Bir de adamın bahanesi oluruz. Millete gösterecek bahaneler haline gelir ekmeğine yağ süreriz :)

Bence en temizi, konuyu EMS ye taşımak aslında ama malesef benim EMS üyeliğim yok.
Hiç gerek duymadım.
Aslında nereye taşrsan taşı, birşey de değişmez. Zaten siteye yatırım yapan da çıkmaz. Gittiği yere kadar gider derdinde adam.
En fazla tıklamalar bırakılır.

6il9in

Ems scam yazıp cıkarım konusuna olmaz mı hocam.. veya siz bana bir metin düzün ben copy-paste yapayım...

BexBux formunu talan ettiğim için sizin bu düşündüğünüzü ben de düşündüm ama hıncımı alamadımya o adminden  (d)  (sinir)  >:(

Patlarım valla.. Alsın o parayıda hastanede kullansın..  :))

Dediğiniz gibi ekmeğine yağ sürmeyelim.. Zaten bak en son Telefon konuşmamızdan sonra ne dediniz ise çıktı..

Artık senin telefonlarını açmıcam  (d)  :D  :P

bilalyuzugullu

metni banada yollayın :D bilginle alakalı kısımları çıkarıp koyarım bende foruma :D
onbux dan beri banlandığım bi forum olmadı sanırım, özlediysem demekki :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 12 Nisan 2014, 02:53:44
Ems scam yazıp cıkarım konusuna olmaz mı hocam.. veya siz bana bir metin düzün ben copy-paste yapayım...

BexBux formunu talan ettiğim için sizin bu düşündüğünüzü ben de düşündüm ama hıncımı alamadımya o adminden  (d)  (sinir)  >:(

Patlarım valla.. Alsın o parayıda hastanede kullansın..  :))

Dediğiniz gibi ekmeğine yağ sürmeyelim.. Zaten bak en son Telefon konuşmamızdan sonra ne dediniz ise çıktı..

Artık senin telefonlarını açmıcam  (d)  :D  :P

Ben söylediğim için olmuyor yanlız olanlar, olacağını öngördüğümü söylüyorum :D
Ben söylemesem de, onlar zaten olacak ...
Sadece senin önceden haberin olmayacak :D

Ne gibi birşey istiyosun PM gönder sen :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 12 Nisan 2014, 02:55:51
metni banada yollayın :D bilginle alakalı kısımları çıkarıp koyarım bende foruma :D
onbux dan beri banlandığım bi forum olmadı sanırım, özlediysem demekki :D

EMS için istiyor yahu Bilgin,
Bex foruma yazacaksa, SCAM yaz yeter zaten :D
Sonuçta birileri görmeden silecek admin ve modlar ilk denk geldiğinde :)
1000 lerce üye yok ki setede, zaten bir avuç üyesi var, onların da kaçı foruma gelir de, görür mü :D

bilalyuzugullu

This site is a scam  diye yazıp yazıp kaçsam olurmuki :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Nisan 2014, 03:00:22
EMS için istiyor yahu Bilgin,
Bex foruma yazacaksa, SCAM yaz yeter zaten :D
Sonuçta birileri görmeden silecek admin ve modlar ilk denk geldiğinde :)
1000 lerce üye yok ki setede, zaten bir avuç üyesi var, onların da kaçı foruma gelir de, görür mü :D

Günlük reklamda 2000 civarı hit aldı reklam.  :))

Ama bunu goldenken denedim.. Kendime kızıyorum ama tecrübe ediniyorum. Ah ben o İ o adminin  :D yazmıyom anlayın..