BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 18 Aralık 2013, 16:44:24
A.Ş. olurum dersen neden olmasın Hocam...

Sana açık kapı ?

Yılbaşından sonra Golden veya Ulti ortaklığına ne dersin ?

Ulti alacak kadar güveniyor musun siteye ???

Siteyi incelemedim ama Golden olur tabii ki ;)

Hatta ... Neyse gerisini PM le halledelim :) Birazdan çıkacağım ama,, gece denk geliriz nasıl olsa ;)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Aralık 2013, 16:52:12
Ulti alacak kadar güveniyor musun siteye ???

Siteyi incelemedim ama Golden olur tabii ki ;)

Hatta ... Neyse gerisini PM le halledelim :) Birazdan çıkacağım ama,, gece denk geliriz nasıl olsa ;)

VIP üyelik 420,00 $ dan 390,00 $ / Ultimate Üyelik 980,00 $ dan 790,00 $ düşürülmüş...

Hocam yılbaşından sonra Silver veya Golden i düşünürüm.. Ama azcık DR topluyayım da .. Ocak ortasından sonra olabilir...

Sitenin yaptığı Upgrade Tablosunda ki güncellemeler v.b şeyler kendini geleceğe hazırlıyor olmasıdır... (Bana Göre)

Bugün gidince geri geldiğine göre sıkıntı yok... Bilmiyorum ama ileride bu site ciddi kazanımlara yol acmasada uzun soluklu olacakmış gibi geliryor..

Biraz daha profesyonel yardım alması gerekebilir...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 18 Aralık 2013, 16:56:29
VIP üyelik 420,00 $ dan 390,00 $ / Ultimate Üyelik 980,00 $ dan 790,00 $ düşürülmüş...

Hocam yılbaşından sonra Silver veya Golden i düşünürüm.. Ama azcık DR topluyayım da .. Ocak ortasından sonra olabilir...

Sitenin yaptığı Upgrade Tablosunda ki güncellemeler v.b şeyler kendini geleceğe hazırlıyor olmasıdır... (Bana Göre)

Bugün gidince geri geldiğine göre sıkıntı yok... Bilmiyorum ama ileride bu site ciddi kazanımlara yol acmasada uzun soluklu olacakmış gibi geliryor..

Biraz daha profesyonel yardım alması gerekebilir...

Gelmesi birşey demek değil yahu, adam makjaj yapmış işte :)
Dediğim gibi, konuşuruz daha geç bir saatte ;)

6il9in

Admin Yine manyaja başlamış.. Birde upgrade tablosuna yapsa şu makyajı...  (d)

ElisaMcCline

+1 :)
Destek için geldim Bilgin :)

Bu arada siteden uzak durmakta fayda var :) Biraz kıllandım, sizi de rahatsız edecek, sanırım farkeden olmamış :)

hakanatik01

Türk dili ve edebiyatı okumuş olamaz mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Aralık 2013, 04:03:44
Türk dili ve edebiyatı okumuş olamaz mı ?

Öyle olsa bile ki bu sadece çok düşük ihtimalli kurtarma varsayımı olur;
Kendi gündelik hayatta kullandığı dilini unutacak adamdan, kendine fayda gelir mi ki başkasına gelsin :)

hakanatik01

Annesi türk babası yabancı yada tam tersi olamaz mı ? (zopa) ninja

hakanatik01

2014ü sevemediler milleti FIFA'cı yapacaklar  :P Sitenin forumundakiler doğruysa adminin bayrağı vietnamlı onlara da pek güvenmem ptcde ama bu site güzel olur umarım sevdim ben burayı :) buda biz şirketiz diyor ama bilgi bulan varsa paylaşsın ,yatırım yapmayı düşünen büyük oynamak isteyen ona göre yol alsın ;

kendimi PTC invest gibi hissettim :P nasıl buluyorlar yavaş yavaş öğreniyorum :P şu paypaldan nasıl anlıyorlar onuda öğrendim mi tamamdır :P 
temada buraya yaptırılmış ;

Son olarak ben siteyi sevdim uzun ömürlü ve daim olsun :) ama 2023'e kadar domain aldıysa site admini türk bile olsa şüpheleriniz/şüphelerimiz o yöndeyse iyi birşey yapmayacak olsa bu kadar uzun süreli domain alır mı ki bilmiyorum .Siz yorulmayın ben kendimi yuvarlar yatarım :P  (yvr) (yvr) (yvr)