BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yahu, ben de site kötü demedim :)

Dikkatli olmakta fayda var... :) Sustum :X dedik ya :D

FilmsizKalma

hakanatik01

FilmsizKalma

6il9in bugün gün içinde +1 :)

ElisaMcCline

Bir tek 6il9in den ses çıkmadı :) Yok galiba bugün :)

FilmsizKalma

iyiki yazdınız +1 leyim bende :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2013, 03:53:33
+1 :)
Destek için geldim Bilgin :)

Teşekkürler Hocam ElisaMcCline DR olarak gördüm sonun da  (p)

REGİSTER yazısına gelince ben kayıt olurken böyle bir şey yoktu. Makyajdan sonra çıkmış ortaya. Normalde incilizce klavyelerde nasıldır bilmem Caps Lock Açıkken Büyük İ yapıyormu..

Admin site açıldığında kendine ödeme yapmış Vietnam gözüküyordu ödenen nokta..

Bu arada RR tıkları artmış olsa gerek Golden olan "sakura" 41,05 $ ödeme almış.. Şaşırdım.. Genelde Goldenlerin ödemeleri şimdiye kadar düşüktü..

Kendi RR leri takip edemez oldum..

ElisaMcCline hocam bir ara şifreyi paylaşırım sizinle siz bir bakarsınız duruma..  (ok)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2013, 00:03:40
iyiki yazdınız +1 leyim bende :D

@FilmsizKalma "bilgili" diye dr gözüküyor sen misin bilmiyorum. Tıklaması yok.. TEŞEKKÜR EDERİM..

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2013, 23:58:17
Bir tek 6il9in den ses çıkmadı :) Yok galiba bugün :)

@ElisaMcCline Hocam evet dün online olamadım işlerim çok yoğundu bazı sitelerde tıklamalarımı yapamadım bile..

Size daha önceden de bahsettiğim gibi Büyük bir projem vardı Bugün inşşallah o işin sonuna geleceğim.. Bitince yoğunluğum bir nevzede olsa azalacak..

Siteyi ciddi bir şekilde takip edemez oldum.. Ama bana göre hala güvenilir. Adminin ticket cevaplarında en azından samimiyet gözüküyor. Güven hissi uyandırıyor..

Zaten Ugrade tablosundaki değişikliklerden sonra site geleceğe hazırlık yaptığını gözteriyor. Tabi biraz zaman lazım. Üye sayısı zor artan bir site..

Gelenlerde genelde ilk tıklarını yapıp bırakıyor.. Belkide ileride düzenlemeler yaparda üye sayısı artar..

Farklı bir durum sitede RR kiralarken daha önceden Kaç tane RR olduğu yazıyordu şimdi bu durum ortan kalkmış.. Bot işine girişmiş olabilir..

Önümüzdeki günlerde tekrar kiralama işine girişeceğim..

6il9in

@FilmsizKalma ....

Alıntı yapılan: 6il9in - 02 Aralık 2013, 17:47:09

Mail aktivasyonu gelmeden siteye giriş yapılabiliyor. Aktivasyon kodu bana çok geç geldi..

Bu sıkıntı devam ediyor Demek Ki...

6il9in

12/22/2013   bilgili      4   $0.0020   12/23/2013  (ok) Teşekkürler.. RefsiKalma  :g

FilmsizKalma

Özelime hiç saygı yok ya :D nicklerim bir bir çıkıyor ortaya  (d)
Aktivasyon yok he silinirse karışmam bak :D